Jsem naštvana jak nevím co - reklamace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6945
9.10.12 06:21

jsem naštvana jak nevím co

Ahojky holky, před měsícem jsem reklamovala a myš a včera jsem si řekla, že do toho krámu zajdu zda je již vyreklamaná. Oni mi řekli, že tomu chybělo usb, což není pravda, to vím nastoprocent, protože jsem jim davala zaručák, usb a tu myš, tak bordel mají oni, když jsem jí to patřičně řekla, tak ona mě že mě vytekla baterka, to taky není pravda :- :cert: :cert: a to jsem jí dost důrazně řekla a pak to začala čistit, a říkala, že je to od oleje, a to už jsem jí chtěla jednu vrazit, ale udržela sjem se, pak mě vrazila papír, žer s tím nic neudělá a příjdu a papír bbez razítka a podpisu vyrobce a kod bez čísel, takže dneska tam klušu, i když nevím, jak toi
dopadne, nenechám si to líbít, co mam dělat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
930
9.10.12 07:13

@tumpach Ahojky.V téhle době už je asi možný všechno. Měla jsem podobný problém s žehličkou na vlasy. Paní mi stále tvrdila, že jsem jí nechala zapnutou moc dlouho :cert: a proto nejde. Takže jsem žehliku vzala a přinesla do krámu zase zítra s tím, že zase nejde :-) Protože když má věc 3 stejné zavady, tak ti musí vzátit prodejce peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
9.10.12 07:31

Je to běžný, reklamovala jsem boty u Bati a řekli mi, že mám smůlu, že je to způsobený tím, že jsem si koupila boty malé, jako výrobci už fakt neví, co si vymyslet. Chtěla bych vedoucího, pokud by ani on nevyšel vstříc, tak bych se odvolávala někam výš. A reklamaci musí snad posílat do svého servisu a ten se nějak vyjádří, ne? A ne že prodavačka čapne zboží, koukne a a něco si vymyslí…škoda, že se při předávání nesepsalo, co vše reklamované zboží obsahovalo. Ale jestli byl problém v samotné myši, tak USB není potřeba, ne? To je jako když bys reklamovala hubici u vysavače a musela přinést celý vysavač, blbost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
9.10.12 07:43

Tohle se bohužel děje všude, na mě to zase zkoušeli, když jsem reklamovala po 3 měsících propadlou matraci, nejdřív se mi snažili namluvit, že je to normální, pak že jsem na ní moc těžká (byla na 120kg a to fakt nemám), pak tvrdili, že tam není ten pracovník, co reklamace vyřizuje. Tak jsem jim oznámila, že pracovník vyřizující reklamace tam má být po celou pracovní dobu provozovny, že není na nich aby se k poškození vyjadřovali, to je věc výrobce. A že na to mají 30 dní, nebo mi budou vracet peníze. Pak jsem ještě mimo řeč prohlásila, že tam mají pěkný binec, že by se to ČOIce nelíbilo. Pak se smekali, reklamaci mi vzali, do dvou týdnů mi vrátili peníze, další matraci jsem si nekupovala u nich. Nenechávejme si to líbit. Oni na to spoléhaj.

• Citovat
  • Upravit
1166
9.10.12 07:58
@myšanda26 píše:
Tohle se bohužel děje všude, na mě to zase zkoušeli, když jsem reklamovala po 3 měsících propadlou matraci, nejdřív se mi snažili namluvit, že je to normální, pak že jsem na ní moc těžká (byla na 120kg a to fakt nemám), pak tvrdili, že tam není ten pracovník, co reklamace vyřizuje. Tak jsem jim oznámila, že pracovník vyřizující reklamace tam má být po celou pracovní dobu provozovny, že není na nich aby se k poškození vyjadřovali, to je věc výrobce. A že na to mají 30 dní, nebo mi budou vracet peníze. Pak jsem ještě mimo řeč prohlásila, že tam mají pěkný binec, že by se to ČOIce nelíbilo. Pak se smekali, reklamaci mi vzali, do dvou týdnů mi vrátili peníze, další matraci jsem si nekupovala u nich. Nenechávejme si to líbit. Oni na to spoléhaj.
:potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11792
9.10.12 08:08

Nedej se. My jsme reklamovali toustovač, po pár použitích se tam cosi rozbilo a on sice hřál, ale strašně málo, takže jeden toust trval snad čtvrt hodiny. :roll: Poslali jsme ho na reklamaci a volal mi pak servisní technik: „Mám tu ten váš toustovač, nic mu není, právě jsem si udělal toustík a moc jsem si pochutnal!“ :roll: :lol: :lol: :lol:

Trvali jsme na tom, že v návodu je 4-6 minut na jeden toust, tak že to tedy pošlou výrobci. Ale rovnou nám řekli, že to budou zdržovat na maximální zákonem povolenou dobu. :cert:
Nakonec dobrý, poštou přišel nový toustovač a ten už funguje. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
9.10.12 08:36
@micelinka píše:
Je to běžný, reklamovala jsem boty u Bati a řekli mi, že mám smůlu, že je to způsobený tím, že jsem si koupila boty malé, jako výrobci už fakt neví, co si vymyslet. Chtěla bych vedoucího, pokud by ani on nevyšel vstříc, tak bych se odvolávala někam výš. A reklamaci musí snad posílat do svého servisu a ten se nějak vyjádří, ne? A ne že prodavačka čapne zboží, koukne a a něco si vymyslí…škoda, že se při předávání nesepsalo, co vše reklamované zboží obsahovalo. Ale jestli byl problém v samotné myši, tak USB není potřeba, ne? To je jako když bys reklamovala hubici u vysavače a musela přinést celý vysavač, blbost…

hehehe, boty u Bati… to samé se stalo mně, boty stály 1600 ao už je deset let, já si na ně poctivě vydřela peníze a když jsem si šla rekl. vyzvednout, málem jsem se obulila. Začala jsem tam dělat takový virvál, že všichni zákazníci co tam byli odešli, ale stejně jsem nic neudělala, jen jsem ve nasrala a to bylo vše, páč soudit se s baťou, to bych asi nedala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
9.10.12 08:59

Vyhrožovat cojkou, to zabere vždycky :palec: Vím, že to sem nepatří, ale chlap byl v neděli v albertu kvůli plinam, měli akci a pliny nikde, tak si nechal někoho zavolat. Tvrdili mu, že nemají, tak šel ke skladu a že chce zavolat skladnika, prý tam žádný není, tak že si pro ne dojde sám, vlitla na něj ochranka, tak začal vyhrožovat cojkou, ženská to vzdala a šla do skladu, nakonec musela vydat 14 krabic plen, protože se přidali další lidi, že chtějí taky. Onchodaky se s námi snaží vy. cavat, ať už jde o výdej zboží, či reklamace, jediná naše obrana je vyhrožovat kontrolou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
9.10.12 09:03

Jé, já reklamovala asi před měsícem kočárek a už nikdy víc, co si výrobce dovolí, to je neskutečný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
9.10.12 09:05
@ivana-domca píše:
Vyhrožovat cojkou, to zabere vždycky :palec: Vím, že to sem nepatří, ale chlap byl v neděli v albertu kvůli plinam, měli akci a pliny nikde, tak si nechal někoho zavolat. Tvrdili mu, že nemají, tak šel ke skladu a že chce zavolat skladnika, prý tam žádný není, tak že si pro ne dojde sám, vlitla na něj ochranka, tak začal vyhrožovat cojkou, ženská to vzdala a šla do skladu, nakonec musela vydat 14 krabic plen, protože se přidali další lidi, že chtějí taky. Onchodaky se s námi snaží vy. cavat, ať už jde o výdej zboží, či reklamace, jediná naše obrana je vyhrožovat kontrolou :think:

ježiš tak to to by mě fakt nenapadlo, prostě bych si myslela, že je zrovna nemají a neřešila bych to.. 8o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.10.12 09:08

Co se týká Bati, muž si tam kdysi koupil boty, téměř okamžitě se rozlepili, tak jsem je brala na reklamaci (měla jsem to cestou do práce), když jsem je tam pak brala potřetí, že jsou rozlepené a propadlé, tak se mnou celkem vyjebali, že propadlé nejsou. Tak si tam musel muž zajít sám a víte co? Najednou propadlý byli a vrátili mu peníze :cert:
Takže ono i záleží na tom, kdo tam jde :pocitac:

Jinak ušpiněnost od oleje a chybící součástka je jejich problém, oni si tu myš převzali a kdyby to bylo špinavé či něco chybělo, tak na to měli přijít hned, takže smolík, i kdyby to tak bylo, tak oni to tak převzali a je za to zodpovědný ten, kdo to přebíral :cert:

Super zkušenost mám s reklamací v ikee, koupili jsme si tam svítidlo, moc se nám líbilo, po čase začlo blikat, bylo to tak po měsíci, nemohli jsme najít účet, tak jsme koupili nové, staré reklamovali na tu novou účtenku a nechali si vrátit peníze. Po měsíci používání nového ten samý problém, tak znovu koupit nový, starý reklamovat, vždycky mi to vzali naprosto bez problému, ani to nijak nezkoušeli, vrátili ihned peníze :pankac: Až se třetím svítidlem jsem zjistila, že ho zapojujeme špatně :oops: A když jsem ho zapojila správně, tak už závada nikdy nevznikla, fakt byla chyba na naší straně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
9.10.12 09:10
@PetaP píše:
ježiš tak to to by mě fakt nenapadlo, prostě bych si myslela, že je zrovna nemají a neřešila bych to.. 8o :)

jenomže to není poprvy, už jsem se po nich sháněla první den akce a prý nemají a nebudou mít, to je trošku divný :think: Oni to jenom nechtějí prodat pod cenou, je rozdíl dat za balík 600,– a 400,– Mě jen hrozně štve, že heslo náš zákazník náš pán, dneska už neexistuje :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
9.10.12 09:11

Ahoj tak my taky jednou reklamovali boty za 3000 Kč a bylo nám řečeno, že si přítel koupil o číslo menší :roll: Vrátili nám je teda po 30 dnech s tím, že máme smůlu. Takže jsme to poslali do Brna (je tam něco jak ČOI, dělají posudky na zboží) a ti nám poslali vyjádření pro obchod, že máme pravdu my. Ten posudek stojí 2000 Kč a najednou v obchodě už nikdo ani nedutal a vysolili nám celkem 5000 Kč. Od té doby jsem už nic nereklamovala, ale kdyby náhodou někdy zase jo a neuznali mi to, tak budu postupovat stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
9.10.12 09:12

Jsou to sycaci, ale zkus se zminit o te COI, jak psaly holky, treba to fakt zabere :palec:
moje znama reklamovala botky, ktere se po par mesicich doslova rozpadly (nevim jestli to bylo zrovna u Bati :D ), ale reklamaci ji neuznali s tim ze ty boty nejsou na kazdodeni noseni 8o a ze je urcite nosila v desti a to taky nesmi :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
9.10.12 09:18

@sabines86 výrobci bot totiž přišli na fígl, že když uvedou, že jde myslím o módní obuv (něco v tom smyslu), tak zákazník pak nemá právo na reklamaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová