Jsem neschopná matka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ahoj
.. kromě toho, že nejsem těhotná mám to samý, že se o syna sice postarám,ale neumim se mu věnovat, aby se „rozvíjel“.. kromě toho, že mě trápí, že je ve společnosti ostatních dětí agresivní (samozřejmě ho usměrňuju, bohužel zatím bez úspěchu
), tak se mi zatím zdá normální - resp. nemám pocit,že by jiné děti jeho věku uměly víc než on. Tím tě chci jenom potěšit, že nejsi sama
, ostatně na nic se neptáš, takže není na co odpovídat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řekla bych že pracují hormony… tvá výchova určitě není zbytečná, choď někam s kámoškama a dětma pokud to jde ať přijdeš na jiné myšlenky…
Sama mám 16m kluka, téměř celé těhu jsem byla na rizikáči, někdy je to na palici, ale musíme to zvládnout
Přeju ať je líp
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jsem doam ještě dýl, celé těhotenství + 2 roky s Kačkou. A zabavit Katku? zcela nemožné, u ničeho nevydrží, nejlíp se zabaví sama. sednout si s ní ke kostkám, tak na max 15-20 min a konec… a vkládačky a knížka, totéž. prostě nejlíp jí je zatím samotné. snad za rok a něco už řeknu, jak si spolu pěkně hrají
- teda pokud se zrovna nevraždí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jůůů,tak to znám,jsem doma téměř 5 rok a ještě budu 2,5roku-mám dvě holky.Někdy mi z holek teda už haraší a bohužel se jim moc nevěnuji-nějak na to nemám nervy a ani fantazii.
Myslím si,že pokuď není žena přehnaně sebevědomá,tak má podobné pocity,jako ty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bydlíme na vesnici, nikoho tu neznám jen o víkendech tu mám kousek sestru, občas jedeme do prahy ke kamarádce, ale jinak každý den to samé samy doma tatka přijde nejdřív v šest. malej si právě vystačí sám stačí když u něj sedím. pak mám ale pocit, že se mu vubec nevěnuji a když jdeme učit zvířátka či knížku tak ho to baví, ale neopakuje nic tak si říkám, že alespon si to třeba ukládá v tý makovičce a až začne mluvit tak to tam mát bude.
a ještě jedna věc co mě fakt trápí, malej je moc hodný, ale u určitých věcech se fakt vzteká a já nevím jak reagovat. nemlátím ho, ale občas zakřičím on udělá tak smutný obličej že je mi to okamžitě líto a on se přitulí. pak si říkám, že ten křik byl zbytečný, ale jsem horká hlava zavalena hormony. pak ta výchova má vypadat.
- Citovat
- Upravit
hele, buď ráda, že se zabaví sám.....jiný tu zase píšou, že jejich dítě nez nich nic neudělá…a když se mu občas věnuješ, tak je to dobře…možná výsledky nejsou vidět hned, ale ten prcek to dobře vnímá…
a určitě pracujou hormony - nestresuj se…plno maminek by s tenou měnilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mam taky pocit že se malemu nevěnuju
taky si vyhraje sam
nebo spíš pochoduje po bytě a taha za sebou myš od počítače
ma 11 měsícu myslím že když mu ukazuju paci paci že si z teho neco vezme ale neopakuje přijde k tomu snad sam je ještě malej
nekdy se s ním honim po bytě že jsem pes a dělam haf haf ale jinak že bych u něj sedela 24 dene to ne.Muj se vzteka tak že začne řvat a hazet rukama
tak ho necham a pak ho vemu tak se uklidni.Zrovna dneska mam pocit neschopné matky.A taky někdy nevím zda ho vychovavam spravně
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
neměla jsem nikdy ambice být supermatkou to bych si to asi hodila
![]()
a moc děkuji za vaše zkušenosti a že v tom nejsem jediná což je samozřejmé.
- Citovat
- Upravit
Mám podobný pocity malé je 11měsíců sice už sem ji naučila paci paci, pápá a ukazuje i jak je veliká taky umí bouchat do nábytku když ji řeknu buch buch…ale i tak mám pocit že občas se jí prostě nevěnuju třeba po probdělé noci které ted máme už asi dva týdny jsem opravdu ráda když ji nakrmím přebalím a ona alespon 5 minut neřve. Je dost uplakaná takže je to u nás každodení boj o přežití
Přes den bych ji nejraději odnesla do nejbližšího babyboxu ale pak se usměje udělá pacio paci a já se můžu láskou roztéct. Hold musíme vydržet až budou caparti trošku větší a na naše akce bude patřičná reakce…,ted si asi přijdem jak blázni když jim ukazujem zvířátka vyluzujem zvuky a oni si mlátí chrastítkem o hlavu a knížka s obrázkama je dobrá leda na okusování ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
petjuska90 píše:
Mám podobný pocity malé je 11měsíců sice už sem ji naučila paci paci, pápá a ukazuje i jak je veliká taky umí bouchat do nábytku když ji řeknu buch buch…ale i tak mám pocit že občas se jí prostě nevěnuju třeba po probdělé noci které ted máme už asi dva týdny jsem opravdu ráda když ji nakrmím přebalím a ona alespon 5 minut neřve. Je dost uplakaná takže je to u nás každodení boj o přežitíPřes den bych ji nejraději odnesla do nejbližšího babyboxu ale pak se usměje udělá pacio paci a já se můžu láskou roztéct. Hold musíme vydržet až budou caparti trošku větší a na naše akce bude patřičná reakce…,ted si asi přijdem jak blázni když jim ukazujem zvířátka vyluzujem zvuky a oni si mlátí chrastítkem o hlavu a knížka s obrázkama je dobrá leda na okusování
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky, ten můj prcek se občas vzteká ( no občas
), mlátí hlavou o zem apod.. knížky ho baví jak kdy.. zapomněl jaksi paci paci, ukáže jak je velkej, pápá jak se mu chce… člověk musí mít pevné nervy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já když už fakt nemůžu a nejradši bych se sebrala a utekla někam do hospody si říkám že to zvládly mamky před náma tak proč by sme to nezvládly mi ??? Je fakt že malá je protivná od mala přesně jako u borufky nejdriv prdiky pak zoubky a uz ji to rvani nejak zustalo beze me se nenapije ani caje porad me musi mit posazenou vedle sebe a to je fakt na palici ale za par let az si k ni pisednu abych si s ni popovidala a ona me vykopne ze zrovna resi s blazou zivotne dulezitej rozhovor o pepikovi budu na tyhle casy mooooc rada vzpominat. Jinak mala vse co umi ukazuje taky jen kdyz zrovna chce muzu na ni delat hodiny opicky a ona nic a pak ji to reknu jednou a ona jeste dalsich deset minut ukazuje paci paci
Tak holky pevny nerviky a hodny deticky !!! (alespon v ramci moznosti
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
petjuska90 píše:
Já když už fakt nemůžu a nejradši bych se sebrala a utekla někam do hospody si říkám že to zvládly mamky před náma tak proč by sme to nezvládly mi ??? Je fakt že malá je protivná od mala přesně jako u borufky nejdriv prdiky pak zoubky a uz ji to rvani nejak zustalo beze me se nenapije ani caje porad me musi mit posazenou vedle sebe a to je fakt na palici ale za par let az si k ni pisednu abych si s ni popovidala a ona me vykopne ze zrovna resi s blazou zivotne dulezitej rozhovor o pepikovi budu na tyhle casy mooooc rada vzpominat. Jinak mala vse co umi ukazuje taky jen kdyz zrovna chce muzu na ni delat hodiny opicky a ona nic a pak ji to reknu jednou a ona jeste dalsich deset minut ukazuje paci paciTak holky pevny nerviky a hodny deticky !!! (alespon v ramci moznosti
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj a hezký večer. potřebovala bych se trošku vypsat.
Jsem doma již přez dva roky. syn rok a něco a celé těhu taky doma. jsem docela líný člověk. mám pocit že se moc nevěnuji synovi a když už se mu věnuji mám pocit že je to stejně zbytečné. kolikrát mám pocit že nezvládám jeho výchovu, že z něj bude spratek a hlupák. k tomu jsem ted na začátku těhotenství takže se ten pocit uplně umocnuje, že budu mít dva nevychovaný spratky a nervy v kýblu.