Jsem nešťastná v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Výpověď (i z DPP) musí být písemná, viz zákoník práce par.77, odst. 4.
- Citovat
- Upravit
Šla bych za zaměstnavatelem a takto mu to řekla, že chceš skončit. U nás to aspon tak funguje, podepíše se jen papír a konec. Mám taky dpp a můžu skončit kdykoli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemuze ti v ptaci nekdo pomoct? prijde mi skoda to vzdat jen po dvou tydnech.co to je za praci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Handalina píše:
Nemuze ti v ptaci nekdo pomoct? prijde mi skoda to vzdat jen po dvou tydnech.co to je za praci?
o pomoc jsem už prosila několikrát, jen se mi vysmáli…prý to musím zvládnout sama
- Citovat
- Upravit
Pracuju jako prodavačka v potravinách, na celý obchod jsem sama..dělám vše od kasírovaní až po faktury atd…včera jsem zrovna prosila vedoucí, aby zaplatila pánovi za přivezené zboží a ona na mě přede všema zákazníkama ječela že nebude dělat práci za mě…já ale měla plný krám lidí ![]()
- Citovat
- Upravit
Zakladatelko: to co popisuješ je jako kdyby jsi popisovala me bývalé zaměstnáni. Až na to, že já tam byla na plný úvazek:-)jinak vzory výpovědi pri DPP jsou na internetu.
*ale šlo o jinou pozici
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že z Tebe dělají vola, finančně to aspoň za to stojí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zabatko píše:
Myslím, že z Tebe dělají vola, finančně to aspoň za to stojí?
mám 50kč na hodinu
- Citovat
- Upravit
Ajaj, tak tohle znam moc dobre, vydrzela jsem pul roku, pak jsem odesla. jakmile nemas podporu od ostatnich jako novacek, nestihas, tak je zle.to radsi odejdi, mela bys akorat zaludevni vredy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nekdy neni zbyti, ale za 50 na hodinu bych se nesedrela teda:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj zakladatelko, moc dobře vím o čem píšeš. Taky jsem si prošla šikanou v práci za minimum peněz. Radím ti, nedívej se napravo, ani nalevo, odejdi, nebo tě to zničí! Pokud máš smlouvu na dohodu, tak tam není co řešit, můžeš odejít ze dne na den. Ale musíš jim do kanceláře hodit písemnou výpoved. Hned!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zažila jsem šikanu v Intersparu a vydržela to měsíc, fakt to bylo psycho! Chtěli po mě dělat práci za x lidí, od kanceláře až po prodávaní a pečení pečiva. Moje skutečná pracovní doba byla od 6.00 do 22.00, protože práce se nedala zvládat a byla jsem na vše sama, přesčasy mě samozřejmě nikdo nezaplatil. Dodnes na to vzpomínám jako na těžkou noční můru a Intersparu se vyhýbám velkým obloukem, už by mě nikdo nikdy do podobného ústavu nedostal!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieOVMUC píše:
Nekdy neni zbyti, ale za 50 na hodinu bych se nesedrela teda:D
Já jen chtěla si trošku přivydělat a hlavně se dostat mezi lidi…finančně jsme na tom dobře, ale ted je mi hrozně! Už skoro týden nejím a vůbec nemůžu spát, jak se furt klepu, co zase bude v práci…A taky se bojím, jak budou reagovat, až jim řeknu, že chci skončit
- Citovat
- Upravit
Neboj se, nic ti nemůžou! Sepiš hned výpoved a uvidíš jak se ti uleví až od tam budeš prchat! Kašli na jejich reakce, pro tebe jsi důležitá ty!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, potřebuju radu..
před dvěma týdny jsem nastoupila do práce na zkrácený úvazek, jsem ještě na RD. Se zaměstnavatelem jsem podepsala dohodu o provedení práce na dobu určitou a to do 31.12.2015.
V práci se mi ale nedaří, jejich nároky jsou neskutečně vysoké, práci nezvládám a chtěla bych proto skončit…Ale netuším jak! Mám dám písemnou výpověd nebo to v práci jen oznámit?? Díky všem za rady…