Plný úvazek ve škole - mám to vzít?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mam to vzit?
Zdravim, rada bych slysela vase nazory.
Dostala jsem nabidku na praci na plny uvazek ve skole, kde obcas supluji. Uvazek by mel byt od zari. Synovi v te dobe budou necele dva roky. Vzaly byste to? Jinak koncila jsem skolu uz s brichem, tudiz jsem momentalne na rodicovske a nikde mi misto nedrzi. Nevim, jak by to bylo s hlidanim, muz pracuje na smeny kratky/dlouhy tyden, takze by slo treba jen o dva dny, kterr by bylo treba pokryt. Jde mi hlavne o to, abych ziskala nejakou praxi do cv a taky me to doma moc neba
finance neresim. Diky za nazory a za zachovani anonymity, nemusi to kazdy ze znamych vedet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak snad se dohodneš na rozvrhu i doma a „nějak“ to vyřešíte. V nejhorším holt babička nebo schůva nebo studentka… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RoseK urcite ber, za rok by se ti uz takova prilezitost nemusela naskytnout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to nebrala, ale chápu, že to je pro tebe příležitost. Mě by bylo líto, že nejsem se synem… hold blbá povaha
![]()
- Citovat
- Upravit
Taky bych to vzala. Skoro dvoulěťák, to už je velkej kluk a jak tu někdo psal, za rok by si třeba nic sehnat nemusela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RoseK pokud chces praxi a mezi lidi a zaroven neresis finance, tak bych to castecne vyresila soukromou skolkou a vzala bych to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emilie babicky prave obe pracuji, jedna stejne jako chlap, takze to by nic moc neresilo :
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osobně bych to s tak malým dítětem nebrala, bylo by mi líto, nebýt s ním. Jestli té to ale doma nebaví, ber to všemi deseti. Mně to doma nevadí už 11 let
. Každý jsme jiný a pak už se třeba tohle příležitost nenaskytne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RoseK Podle mě super příležitost, určitě to vem. Hlídání pořeš nějakou školičkou nebo jiným placením hlídáním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tímeaaa píše:
Já bych to nebrala, ale chápu, že to je pro tebe příležitost. Mě by bylo líto, že nejsem se synem… hold blbá povaha![]()
Jsem na tom stejně jako ty… nechtěla bych se ošidit o „jediný“ čas pro dceru. Nevzala bych to…
Zakladatelka by po RD určitě bez práce nebyla, něco by se jistě našlo. Kdo chce, najde… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RoseK Vzala bych to, dítě už může jít pomalu do školky/jeslí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit