Plný úvazek ve škole - mám to vzít?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Mam to vzit?
Zdravim, rada bych slysela vase nazory.
Dostala jsem nabidku na praci na plny uvazek ve skole, kde obcas supluji. Uvazek by mel byt od zari. Synovi v te dobe budou necele dva roky. Vzaly byste to? Jinak koncila jsem skolu uz s brichem, tudiz jsem momentalne na rodicovske a nikde mi misto nedrzi. Nevim, jak by to bylo s hlidanim, muz pracuje na smeny kratky/dlouhy tyden, takze by slo treba jen o dva dny, kterr by bylo treba pokryt. Jde mi hlavne o to, abych ziskala nejakou praxi do cv a taky me to doma moc neba
finance neresim. Diky za nazory a za zachovani anonymity, nemusi to kazdy ze znamych vedet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak snad se dohodneš na rozvrhu i doma a „nějak“ to vyřešíte. V nejhorším holt babička nebo schůva nebo studentka… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RoseK urcite ber, za rok by se ti uz takova prilezitost nemusela naskytnout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to nebrala, ale chápu, že to je pro tebe příležitost. Mě by bylo líto, že nejsem se synem… hold blbá povaha
![]()
- Citovat
- Upravit
Taky bych to vzala. Skoro dvoulěťák, to už je velkej kluk a jak tu někdo psal, za rok by si třeba nic sehnat nemusela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RoseK pokud chces praxi a mezi lidi a zaroven neresis finance, tak bych to castecne vyresila soukromou skolkou a vzala bych to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emilie babicky prave obe pracuji, jedna stejne jako chlap, takze to by nic moc neresilo :
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osobně bych to s tak malým dítětem nebrala, bylo by mi líto, nebýt s ním. Jestli té to ale doma nebaví, ber to všemi deseti. Mně to doma nevadí už 11 let
. Každý jsme jiný a pak už se třeba tohle příležitost nenaskytne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RoseK Podle mě super příležitost, určitě to vem. Hlídání pořeš nějakou školičkou nebo jiným placením hlídáním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tímeaaa píše:
Já bych to nebrala, ale chápu, že to je pro tebe příležitost. Mě by bylo líto, že nejsem se synem… hold blbá povaha![]()
Jsem na tom stejně jako ty… nechtěla bych se ošidit o „jediný“ čas pro dceru. Nevzala bych to…
Zakladatelka by po RD určitě bez práce nebyla, něco by se jistě našlo. Kdo chce, najde… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RoseK Vzala bych to, dítě už může jít pomalu do školky/jeslí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit