Plný úvazek ve škole - mám to vzít?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1409
20.1.15 12:19

Mam to vzit?

Zdravim, rada bych slysela vase nazory.
Dostala jsem nabidku na praci na plny uvazek ve skole, kde obcas supluji. Uvazek by mel byt od zari. Synovi v te dobe budou necele dva roky. Vzaly byste to? Jinak koncila jsem skolu uz s brichem, tudiz jsem momentalne na rodicovske a nikde mi misto nedrzi. Nevim, jak by to bylo s hlidanim, muz pracuje na smeny kratky/dlouhy tyden, takze by slo treba jen o dva dny, kterr by bylo treba pokryt. Jde mi hlavne o to, abych ziskala nejakou praxi do cv a taky me to doma moc neba :oops: finance neresim. Diky za nazory a za zachovani anonymity, nemusi to kazdy ze znamych vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1409
20.1.15 12:20

Hm tak nejsem anonymni :D no to je jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.1.15 12:22

Já myslím, že sis odpověděla sama. ;) Brala bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
20.1.15 12:22

Když tě to doma,,neba", tak to vem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
20.1.15 12:23

Tak snad se dohodneš na rozvrhu i doma a „nějak“ to vyřešíte. V nejhorším holt babička nebo schůva nebo studentka… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
20.1.15 12:24

@RoseK urcite ber, za rok by se ti uz takova prilezitost nemusela naskytnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tímeaaa
20.1.15 12:24

Já bych to nebrala, ale chápu, že to je pro tebe příležitost. Mě by bylo líto, že nejsem se synem… hold blbá povaha :zed: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2659
20.1.15 12:26

Taky bych to vzala. Skoro dvoulěťák, to už je velkej kluk a jak tu někdo psal, za rok by si třeba nic sehnat nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
20.1.15 12:26

@RoseK pokud chces praxi a mezi lidi a zaroven neresis finance, tak bych to castecne vyresila soukromou skolkou a vzala bych to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
20.1.15 12:27

@Emilie babicky prave obe pracuji, jedna stejne jako chlap, takze to by nic moc neresilo :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2854
20.1.15 12:27

Osobně bych to s tak malým dítětem nebrala, bylo by mi líto, nebýt s ním. Jestli té to ale doma nebaví, ber to všemi deseti. Mně to doma nevadí už 11 let :mrgreen:. Každý jsme jiný a pak už se třeba tohle příležitost nenaskytne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
20.1.15 12:28

@RoseK Podle mě super příležitost, určitě to vem. Hlídání pořeš nějakou školičkou nebo jiným placením hlídáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27277
20.1.15 12:29
@Tímeaaa píše:
Já bych to nebrala, ale chápu, že to je pro tebe příležitost. Mě by bylo líto, že nejsem se synem… hold blbá povaha :zed: :kytka:

Jsem na tom stejně jako ty… nechtěla bych se ošidit o „jediný“ čas pro dceru. Nevzala bych to…

Zakladatelka by po RD určitě bez práce nebyla, něco by se jistě našlo. Kdo chce, najde… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
20.1.15 12:29

@RoseK Vzala bych to, dítě už může jít pomalu do školky/jeslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
20.1.15 12:30

Já bych to vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie