Chybí mi malé miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9335
18.3.14 10:30

Ještě mě napadla změna zaměstnání, nevím, co děláš, ale co si třeba dodělat VOŠ, nebo Bc a pak pracovat na novorozeneckém? Tam mají panenek.. A živých :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
18.3.14 10:30

Panenku bych koupila radci dcerce, si porid mimco, je videt ze po nem hodne touzis, promluv si o tom s manzelem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.14 10:32

No právě mě taky příjdou jak mrvolky. A druhé mimi zatím neplánujeme. Asi je to opravdu děbilita a ničemu to nepomůže.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.14 10:36

Jo a jsem na mateřské. malé je rok a půl. a druhé bych fakt nevzládala. jen mi prostě přišlo líto že mi malá tak rychle s peřínky vyrostla.

• Citovat
  • Upravit
21848
18.3.14 10:36

@Peppa Pig Jsem si dala do gůglu „reborn panenky“ a obrázky a hnedka mezi prvníma toto http://zena.centrum.cz/…ma-nechteli/ No fuj 8o

K dotazu: je to divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
18.3.14 10:37

Ano, jsi nornálmí, ale panenky reborn normální nejsou. Vyjadřovali se k tomu psychologové, zmínili to i u nás na fakultě. Reborn panenky slouží k emocionálnímu uspokojení především žen, které mají nejen komplexy, ale které velmi strádají. Jejich neuvěřitelná podoba s miminkem není po morálním aspektu v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
18.3.14 10:38

@Krkael Tak tuhle bych doma opravdu nechtěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
18.3.14 10:41

Je to divný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
18.3.14 10:44

@Krkael Ty jo, mě se ty panenky nikdy nelíbily, ale tyhle jsou fakt drsný, tohle mi trochu připomíná chuckyho 8o

• Citovat
  • Upravit
21848
18.3.14 10:44
@rozmary píše:
@Krkael Ty jo, mě se ty panenky nikdy nelíbily, ale tyhle jsou fakt drsný, tohle mi trochu připomíná chuckyho 8o

To je ten blicí týpek z Bugaboo kočárku? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
18.3.14 10:45

Jeden čas (mám pocit, že to bylo v době, kdy to tady začínalo) jsem byla se ségrou, taky zamilovaná do realistických panenek. Každá jsme si jednu koupila. Koupily jsme si k nim z aukra i malé košatinové kočárky. Máme to jako dekoraci v bytě. Když mě to chytne, panenku převléknu, pokochám se pohledem na miminko a zase uložím. Převlékání ze začátku jsem dělala často. Teď si toho nevšimnu. Takže spíš takovej rozmar. Nepřijde mi na tom nic špatného :mrgreen:.
Na pováženou bych to brala spíš, kdyby jsi to vozila někde v kočárku po venku (to jsem už taky viděla) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
18.3.14 10:46

@Krkael Ne,takovej vraždící zmetek z jednoho hororu pro pamětníky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21848
18.3.14 10:47
@rozmary píše:
@Krkael Ne,takovej vraždící zmetek z jednoho hororu pro pamětníky :mrgreen:

Aha, už asi vím… Bylo video jak vylezl na autobusové zastávce z „reklamy“, ne? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
18.3.14 10:57

Odpověď na nadpis - NE.

• Citovat
  • Upravit
7376
18.3.14 11:01

Musím si oživit nakupování hraček:-D

• načítám...