Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ještě mě napadla změna zaměstnání, nevím, co děláš, ale co si třeba dodělat VOŠ, nebo Bc a pak pracovat na novorozeneckém? Tam mají panenek.. A živých ![]()
Panenku bych koupila radci dcerce, si porid mimco, je videt ze po nem hodne touzis, promluv si o tom s manzelem ![]()
No právě mě taky příjdou jak mrvolky. A druhé mimi zatím neplánujeme. Asi je to opravdu děbilita a ničemu to nepomůže.
Jo a jsem na mateřské. malé je rok a půl. a druhé bych fakt nevzládala. jen mi prostě přišlo líto že mi malá tak rychle s peřínky vyrostla.
@Peppa Pig Jsem si dala do gůglu „reborn panenky“ a obrázky a hnedka mezi prvníma toto http://zena.centrum.cz/…ma-nechteli/ No fuj ![]()
K dotazu: je to divný.
Ano, jsi nornálmí, ale panenky reborn normální nejsou. Vyjadřovali se k tomu psychologové, zmínili to i u nás na fakultě. Reborn panenky slouží k emocionálnímu uspokojení především žen, které mají nejen komplexy, ale které velmi strádají. Jejich neuvěřitelná podoba s miminkem není po morálním aspektu v pořádku.
@Krkael Ty jo, mě se ty panenky nikdy nelíbily, ale tyhle jsou fakt drsný, tohle mi trochu připomíná chuckyho ![]()
@rozmary píše:
@Krkael Ty jo, mě se ty panenky nikdy nelíbily, ale tyhle jsou fakt drsný, tohle mi trochu připomíná chuckyho
To je ten blicí týpek z Bugaboo kočárku? ![]()
Jeden čas (mám pocit, že to bylo v době, kdy to tady začínalo) jsem byla se ségrou, taky zamilovaná do realistických panenek. Každá jsme si jednu koupila. Koupily jsme si k nim z aukra i malé košatinové kočárky. Máme to jako dekoraci v bytě. Když mě to chytne, panenku převléknu, pokochám se pohledem na miminko a zase uložím. Převlékání ze začátku jsem dělala často. Teď si toho nevšimnu. Takže spíš takovej rozmar. Nepřijde mi na tom nic špatného
.
Na pováženou bych to brala spíš, kdyby jsi to vozila někde v kočárku po venku (to jsem už taky viděla) ![]()
@rozmary píše:
@Krkael Ne,takovej vraždící zmetek z jednoho hororu pro pamětníky
Aha, už asi vím… Bylo video jak vylezl na autobusové zastávce z „reklamy“, ne? ![]()