Chybí mi malé miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7376
18.3.14 11:01

Musím si oživit nakupování hraček:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
18.3.14 11:02

Do dnešního dne jsem o takových panenkách neměla ani ponětí. Koukla jsem na pár odkazů, některé jsou už fakt úlet, ale některé se mi opravdu líbí. Klidně bych si takovou i pořídila nebo i sama udělala (kdybych byla umělecky talentovaná). Myslím si, že pokud se na to člověk dívá z pohledu umění či zajímavé dekorace a nebude s ní chodit na procházky v kočárku po městě, je to v pořádku.
Nenajde někdo odkaz na nějakého tvůrce, který by mi udělal obličejíky dle fotek mých dětí? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
18.3.14 11:02

NE NE NE NE NE - nekupovat, chapu touhu po diteti, pochovani si miminka, ale tohle te stavi do urovne sileny zensky.Zkus si sama sebe predstavit denne jak se o tuto panenku pecuje, pridej si pohledy manzela a pribuznych…bla bla bla - proste je to hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
18.3.14 11:03

A co nějaká kamarádka, nečeká mimčo? Že by jsi chodila chovat k ní. Pořizovat si panenku mi přijde dost divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
18.3.14 11:04

@Peppa Pig jo no, me to taky děsí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
18.3.14 11:14
@Samamama píše:
Minimalne divny to je, normalnost si netroufnu posoudit :mrgreen:.Ukoj se na miminech kamaradek nebo si porid dalsi.Nebo zavolej do kojenaku, jestli muzes prijit na chovaci brigadu :mrgreen:.

Chovací brigádu. To je hezkýý! Šla bych hned. :hug: :andel:

• Citovat
  • Upravit
1654
18.3.14 11:19

Já bych do toho teda nešla, nevěřím, že by tě to uspokojilo, navíc je to pěkně drahá hračka a dost bych se bála s tím spát v jedný místnosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
18.3.14 11:27

To je ujety :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
18.3.14 11:30

Normální to určitě není. Koupit si panenku a přiživovat to může akorát znamenat slušnej průšvih. Zajdi si radši někam popovídat k psychologovi a přesměrovat svoje ošetřovatelství jinam. :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
@rokris píše:
Chovací brigádu. To je hezkýý! Šla bych hned. :hug: :andel:

No ale to není žádná sranda - kamarádka takhle jednou byla celý týden. Jenže to byla za a) tak před 15 lety a za b) ona vedla jakousi nadaci pro ten kojeňák, takže ji tam vzali, že ji měli trochu proklepnutou, že tam snad nevezmou kdejakýho úchyla z ulice :nevim: Podle mého záslužná věc, miminka chovat potřebují :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140

@Koty
Ty bys vážně chtěla mít doma panenku, co vypadá přesně jako mrtvolka tvého dítěte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
18.3.14 11:32

Teda ty pqnenky jsou uplne desivy.. Nechtelq bych to mit doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
18.3.14 11:33

Proc divne? Kdyz chces panenku, kup si ji..lepsi jak vozit jarksira v kocarku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
18.3.14 11:36

Tak za mě bych si tu panenku nepořídila, bála bych se na ní jen šáhnout. Ale každý ho je to věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
18.3.14 11:39

No ujetý. :think: Já pořídila panenku dcerce, ale ne nějakou debilní chouchou nebo anabel, či jak se to dneska nazývá, ale takové to staré mimino, co měly na hraní moje vrstevnice a já nikdy ne :(. Schovala jsem si ty nejmenší oblečky po dětech a tý panence to je, ba dokonce jí jsou některé malé 8o. Noo, pěkně jsem si zavzpomínala na ty moje miminka :oops: Dcerka s panenkou hází, tahá ji za nohu, já když jí beru, tak jí ze zvyku držím hlavičku :oops: :mrgreen:
No, proto jsem holt chtěla dcerku :mrgreen:. Přítel zase dává dohromady pro syna starou autodráhu a kupuje na aukru retro součástky - už v tom utopil dobrejch 5 litrů a to měl většinu toho po sobě :roll: a to radši nebudu zmiňovat, kolik utratil za různý letadýlka, modýlky, vláčky atd. No není tohle taky úchylné? :mrgreen: Jsme holt rodina úchylů a je nám to jedno 8) :mrgreen:
Akorát utratit 30 litrů za panenku, to mi přijde moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect