Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No vy teda umíte najít problém…
Jaké bude sako a kalhoty? Jaká kravata? Nedváno jsem byla na svatbě, kde bylo pár kluků domluvených a šli celí v černém, jen kravatu nebo motýlka měli bílého. Dneska se to nosí.
A na pohřeb se nosí bílá košile a černá kravata, ne?
Tak když si kromě košile vezme ještě kalhoty…
Záleží na konkrétní svatbě. Já bych tedy zrovna na svatbu a podobné události volil konzervativní obleční, tedy nejsíš nějaký tmavší oblek (ne černý) a bílou košili, ale kdyby to byla moje svatba, tak bych byl rád že si zvaní udělali čas, přišli a to by pro mne bylo důležitější, než co mají na sobě.
Nejak to nechapu… proc by nemohl mit modrou kosili? Pokud se hodi i barevne k obleku a neni to takova ta sportovni k riflim… ![]()
Obzvlast, pokud je to volnejsi svatba, jak pises
Příspěvek upraven 22.08.17 v 14:23
@Ester13 píše:
Takto bych na svého tátu zareagovala jen jednou.
my jsem celkově výbušnější
, já jsem mu řekla názor
, v klidu, ale to on měl pak tak, na hostinu jsem mu řekla, at si vezme třeba i ty oblíbené jiné kalhoty a tričko
,, fajn takže tmavě modrá košile pod sako je ok?
@zakruta protože je trošku vybledlá,
, ale radši to před ním nezmiňuji ![]()
Přítel měl na svatbě tmavě šedou košili a rozhodně nebyl jediný, který neměl bílou košili. Zbytečně to řešíte.
Tak ono hlavně záleží jaké bude mít sako a kravatu.. nebo co bude mít na sobě jeho dobrovod (tedy tvá matka)
@Anonymní píše:
Co myslíte jsem strašně přísná, jak mi říká,?jinak je to svatba ve volnějším stylu uprostřed krajiny
Ne, nejsi přísná, si dost mimo, protože kecat rodičům do výběru oblečení, pokud nejsi požádána o názor mi tedy přijde hodně mimo, kor když on vybral dle popisu vhodně.
@Pechynna píše:
Tak ono hlavně záleží jaké bude mít sako a kravatu.. nebo co bude mít na sobě jeho dobrovod (tedy tvá matka)
Tak pokud se jedná o volnější svatbu venku, tak nejspíš žádnou a žádné…
Vy pérujete svého otce kvůli oblečení? A von je nesvéprávnej a vy jste jeho poručník? A i pak by to bylo dost blbě překousnutelné chování.
A jste si naprosto jistá, že sklony být semetrikou nesouvisí s tím, že jste single?
Kolik je tobě a kolik tatínkovi?
No vlastně to je jedno, já bych mu do toho takovým způsobem nekecela v žádném věku. Leda by chtěl sám poradit.
@renduli píše:
Kolik je tobě a kolik tatínkovi?
No vlastně to je jedno, já bych mu do toho takovým způsobem nekecela v žádném věku. Leda by chtěl sám poradit.
ano, zazněl tam otazník, dobře, já bych to ani neřešila, fajn má tmavě modrou košili, sako oká, nevadí, ale když jsem se slušně optala, ještě po šoku, jaká kravata, on tmavě modrá, že jinou nemá, tak jsem už opravdu raději dál neřešila, dobře tak jo fajn, já se mu i omluvím, a řeknu mu slušně, že mi nevadí, jakou si vezme košili, důležité bude, jak se v tom cítí
, mě hlavně zarazilo, že mi mamka nedovolila bílo-bordo šaty, že se k ní nehodím, maminka bude mít světlé šaty, a musela jsem si koupit šaty jiné, a teď ji košile nevadí
, tak asi proto
, jsem se už naštvala
@Ou píše:
Vy pérujete svého otce kvůli oblečení? A von je nesvéprávnej a vy jste jeho poručník? A i pak by to bylo dost blbě překousnutelné chování.A jste si naprosto jistá, že sklony být semetrikou nesouvisí s tím, že jste single?
no nepéruju, je mi to jedno, jenomže, když vám řekne jednou, že si vezme do národního divadla džíny, to vám příjde normální? že na pohřeb si chce vzít také džíny?
Ahoj, anonymně, za prvé píši z cizího nicku, tak hlavně proto.
, já jsem to zavrhla, maminka následně také, tatínek se naštval, řekl mi, že mu nemám co poroučet, ano má pravdu, ale prostě on mi řekl, že svatebčané budu stejně třeba i v tričkách
, což je přece nesmysl, nebo ano, chodí na svatbu hosté v tričkách?? Má si vzít tmavě modrou barvu košile? Jsem na něho strašně přísná, následně na mě vyrukoval, že mu mamka poručila bílou košili před rokem na rodinný pohřeb (že chtěl šedivou s kostičkama, podle mého, ale i ta se nehodí na pohřeb? Co myslíte jsem strašně přísná, jak mi říká,?jinak je to svatba ve volnějším stylu uprostřed krajiny 
Přítele nemám, ale každopádně jsem pozvání za 14 dní na svatbu, jdu nakonec s rodiči na svatbu jedné dobré rodinné přítelkyně, nicméně tatínek vyrukoval s tím, že si chce vzít tmavě modrou košili, mamka stihla jenom koukat, já když se mi něco nelíbí, dokážu se ohradit, nicméně mi řekl, že si chce vzít tmavě modrou košili na svatbu