Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chtěla bych se poradit. V září se nám berou kamarádi a chceme s partou dát společný svatební dar. Jeden z návrhů je sedací vak s jejich společnou fotkou z dovolené. Je to vlastně jako obrovský obraz, jen na něm můźou i ležet.
Co myslíte? Líbilo by se jim to a využili by to? Zrovna zařizují. nové bydlení.
To musíte vedet vy, jestli se jim to do bydleni hodi..ci jestli na to maji misto..
A jestli takovou vec uziji…jestli se jim takove veci libi..
Za sebe bych osobne radeji nejak originalne darovala penize..
@i-gabi To musíte vědět vy, vy je znáte. Já bych nechtěla do nového bydlení dostat kus nábytku, ale chtěla bych si ho zařídit dle sebe. A už vůbec bych nechtěla mít na sedacím vaku svou fotku. Ale každý má jiný vkus.
Já bych to nechtěla, kdyby mi to někdo dal tak to někam schovam ale to je. můj názor třeba by se jim to líbilo…ale spíš bych taky dala penize
Zeptala bych se přímo jich.
Velké dary obvykle bývají až po konzultaci.
Narozeninový dárek ok, ale svatební? nemyslíš že by ocenili spíše peníze? ![]()
Za mne ne. Je to pytel co zabere dost místa a do nového bydlení bych ho určitě nekupovala
Originální to je, možná bych i pořídila pokud mají na to místo a hodí se i třeba barva vaku do pokoje. Já tedy taky raději daruji peníze, i jsem byla raději když jsem peníze místo daru dostala. Přesně jako to má @ohlodana_broskev.
Já bych to nechtěla, nábytek do nového bydlení bych si chtěla vybrat sama a mít na sedacím vaku svou fotku mi přijde divné a nevkusné, dobrovolně bych si takový do bytu nedala. Ale své přátele znáte vy, snad víte, jaký mají vkus a jestli je to jejich styl.
Vuyužít fotku je fajn nápad, ale osobně bych z ní raději nechala udělat třeba puzzle, vybrala bych jich víc a nechala vyrobit pexeso, případně nějakou obzvlášť povedenou vytisknout ve velkém formátu a zarámovat.
Pokud si zařizují bydlení, složte se a dejte jim peníze..( jak darovat peníze na svatbě je plný googl) ruzné obrazy, kytky, můžete to schovat do nějaké truhly s pokladem, schovat a na svatbě jim dát mapku at hledají - pojmout to formou hry a zábavy..
peníze se jim budou hodit a koupí si co budou chtít..já určitě nebyla ráda kdyby mi dal někdo na svatbě nějaký dárek…zbytečnosti ![]()
Penize urcite ne. Tak jsme domluveni uz davno. Davame navzajem jen darky, penize jsou neosobni. Spis mi jde o to, jestli byste chteli vec se svou fotkou. Tak jak nekdo psal nahore, ze by sebe na fotce nechtel. Jeste by byla varianta dat tam treba fotku jejich psa. Maji super krasnou borderkolii. Myslite ze to by bylo lepsi?
@i-gabi Tak tohle teda by mě hrozně zklamalo, věřím, že to musí stát hodně peněz a přitom taková nevkusná věc. Asi bych fakt nechtěla mít kus nábytku se svojí obří fotkou
A i vkusnější sedací vak bych kupovala jenom kdyby to bylo vysloveně přání snoubenců - zeptala bych se, co potřebují a chtějí, pak bych vymýšlela.
@smurfka Je to pravda, já tedy taky ocenila peníze na svatbě. Pár darů se nám sešlo a z toho byly dva mixéry a ještě jeden dar, kterej nevyužijeme a valí se nám ve skříni. Člověk by řekl, že jsme třeba nevděčný, že jsme třeba na prachy
Ale nás se nikdo neptal co potřebujeme a co mají koupit.Pak jsme byli akorát v blbé situaci kdy každý chce vědět jak dárek užíváme
Aby to pak nebylo stejné s tím vakem, že se pak bude někde valet v komoře.
@i-gabi prosimte píšeš že to je jeden z návrhu..co máte dál? od sedacího vaku bych uplně upustila.. ![]()
@i-gabi to se musíte ptát jich. Pravda -je to originální a zajímavé, ale spoustě lidem sedací vaky nevyhovují a teda jejich hlavní trend, aby to tedy byla známka „módního“ bydlení už taky minul. A je to prostě příliš velká investice, než aby to byla blbinka jako pexeso a nebo puzzle s vlastními fotkami.
Peníze jsou sice neoriginální, ale rozhodně je využijí.