Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jako vazne? My to mame vedet? A neni to jedno? Podle mne svickovou.
@jenny.fields píše:
Jako vazne? My to mame vedet? A neni to jedno? Podle mne svickovou.
no asi to jedno je
, já jsem od přírody taková, že řeším každou hloupost ![]()
Trapna je ta pozvanka. A neni to jedno, tak uvidite, co vam prinesou, nebo gulas se bude podavat v nadrazce a svickova v hotelu? ![]()
A jinak vy budete spis rodina nez kamaradi ne?
Příspěvek upraven 14.08.17 v 21:26
A proc je vam trapne se ho zeptat, kdyz uz to potrebujete vedet? Co je na tom dotazu tak trapneho?
@solip píše:
A proc je vam trapne se ho zeptat, kdyz uz to potrebujete vedet? Co je na tom dotazu tak trapneho?
no, že jsem blbá jako škopek ![]()
Nechala bych se překvapit a kdybych dostala gáblík pro kamarády, ztropila bych scénu a odešla středem, přece nejsem ňáká hej počkej!
![]()
A teď vážně: trochu nešťastně formulováno, ale tak jestli je to synovec, řekla bych, že jste ještě blízká rodina. Můžete uzavírat sázky ![]()
Co to je za pozvánku
? Jako že hosté jsou rozděleni na „lepší“ a „horší“ to nechci vidět až to servírka poplete a budete si tam přehazovat talíře
Nebo vas po obřadu pro jistotu oddělí? Vždyť to už snad musí stát skoro stejné peníze, pokud jde o to ušetřit.
@pralinka2727 co vím, tak oddělí, jak psáno nevěsta s ženichem a rodinou… toto, a kamarádi mezitím tamto.. @pralinka2727
A jak je to podané? Každé to jídlo se podává v jinou dobu a jinde? Pak je to dost zásadní. Pokud není napsáno „nejbližší“ rodina, tak bych to viděla na oběd v rodinném kruhu = svíčková a kamarádi na odpoledne na guláš.
Není to spíš, že vy jste zvaní už na oběd (svíčková) a kamarádi na večer (guláš)? Ale je to teda napsaný dost zvláštně..
@Anonymní píše:
@pralinka2727 co vím, tak oddělí, jak psáno nevěsta s ženichem a rodinou… toto, a kamarádi mezitím tamto.. @pralinka2727
Tak jestli to mají ve stejný čas, tak to je trapnost největší. My měli dvě pozvánky, jednu pro nejbližších cca 20 lidí ke svatebnímu stolu a pro dalších cca 40 na odpolední párty.
Ahojky holky i pánové, je mi trapně, za tento trapný dotaz, ale každopádně jsem nepochopila pozvánku od synovce, který nás pozval na svatbu
.
, nevím, jak to myslel, já se přikláním, že svíčkovou, a partner, rodinou myslel jen rodiče ženicha a nevěsty, ta jak to teda myslel

Na pozvánce stojí : Rodina bude mít svíčkovou, kamarádi… (něco jiného), možná sem chodí budoucí nevěsta synovce
Tak a teď nevím, co teda budeme mít svíčkou či guláš
PS: ptát se ho nechci, to mi je opravdu trapně