Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
@pralinka2727 no v jeden čas se všichni po obřadu rozdělí![]()
tak to je mega trapné…
@Anonymní píše:
@pralinka2727 no v jeden čas se všichni po obřadu rozdělí![]()
A nevěsta s ženichem se naklonují, aby byli s oběma skupinami? ![]()
@renduli píše:
A nevěsta s ženichem se naklonují, aby byli s oběma skupinami?
no to se mě neptej, taky jsem kroutila v sobotu hlavou
@renduli píše:
A nevěsta s ženichem se naklonují, aby byli s oběma skupinami?
já to tak viděla ve Čtyřech svatbách v televizi… dělali normálně selekci a rodinu si brali na oběd a ostatní poslali čekat na zahrádku ![]()
@Anonymní píše:
no to se mě neptej, taky jsem kroutila v sobotu hlavou
@renduli píše:Tak ono není divu, že máš dotazy k takové pozvánce.
K ní by měli ještě posílat nějaký metodický pokyn.
asi jo, a tu svíčkovou mame ještě k tomu ke svačině
![]()
@Doe_Jane píše:
já to tak viděla ve Čtyřech svatbách v televizi… dělali normálně selekci a rodinu si brali na oběd a ostatní poslali čekat na zahrádku
Hned se mi to také vybavilo ![]()
Priklanim se ke svickove, ale byt vasim synovcem ci jeho nastavajici, tak by me hanba fackovala. Kdyz nemam prachy, tak ty lidi radsi nezvu vubec, pripadala bych si hrozne trapne. Takovou selekci neuznavam. Onehdy nekdo pozval moji mamku na svatbu v ramci „horsi“ skupiny a odmitla. Ja byla na svatbe jedne spoluzacky, a prestoze se vidame malo, meli vsichni hoste totez a byla to krasna svatba na urovni. No rozcililo me to, tak jsem se musela vyjadrit ![]()
Tohle už jsem viděla na hodně svatbách, či na různých svatebních diskuzí. Nevěsty píšou, jak je to jejich den a můžou si to udělat jak chtějí a ještě ušetří, nemají na to zvát na oběd 80 kamarádů. Takže po obřadě jdou vybraní na hostinu a ostatní čekají jak trubky, až budou moc taky vejít. No trapárna všech trapáren. Stejně jako zvaní na večerní raut…
Hloupý dotaz to není, hloupá je opravdu jen a pouze pozvánka. Přijde mi to bohužel čím dál častější, že lidé rozdělují hosty, co jdou na oběd, a na ty kteří někde čekají. Mě se to nelíbí - s přítelem jsme byli pozváni na svatbu jeho sestřenice, on mohl na snídani, obřad, oběd a já až na odpolední párty, takže jsem čekala do 17ti hodin u jeho mamky doma, než mi někdo zavolá a vyzvedne mě.
Byli jsme spolu chvilinku, tak jsem to neřešila, ale tohle bych teda nedopustila. Svou svatbu plánuji tak, že buď budou mít všichni oběd, a pokud na to nemám peníze, radši pozvu málo lidí, ale více pravděpodobnější, že půjdou všichni na obřad a pak raut (prase, řízky, atd.. ) možná ještě kvůli tradici všem polévku, ale celkově mi i ten oběd přijde zbytečný, člověk se přežere tak jako tak a ja svíčkovou nenávidím. ![]()
Tak teda já osobně jsem po obřadu měla oběd jen pro rodiče, prarodiče, sourozence a svědky s tím že zbytek na nás čekal na verandě kde měli chlěbíčky, kanapky, jednohubky apod. Venku vlastně zůstali pouze kamarádi a nikdo s tím opravdu problém neměl a k večeru bylo prase.
Všechno se teda konalo na jednom místě.
@Anikaa02 Samozřejmě, že ti nikdo neřekne, mám s tím problém ![]()
jojo, jsou tam napsaný časy, kdo co dělá, kde v kolik se sejde, v kolik obřad, v kolik jídlo, v kolik todle a tamto