Dort a barva svatby?

41
7.8.17 21:45

Dort a barva svatby?

Zdravím :) opět s prosbou. Strašně se mi líbí „nahý“ dort ale za boha se nemuzu rozhodnout pro barvu aby to tak nějak vše ladilo. Chtěla jseme sv. růžovou s krémovou ale ten dort mi tam nesedí. Nutno podotknout že bych chtěla tmavý korpus a světlý krém. Poraďte případně uvítám i foto. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3823
7.8.17 21:49
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
7.8.17 21:59

@anetka89 co je to nahy dort? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
7.8.17 22:03

@eviku-milun co je nahý takze to jsem zvědavá, jako bez marcipanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
7.8.17 22:03

Neni potazeny hmotou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
7.8.17 22:05

Fakt musí ladit dort ke stužce nebo květině? A k čemu ještě? Vyber co se Ti líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
7.8.17 22:08

Co ten dort dozdobit kvetinami stejnymi co budou v kytici a ve vyzdobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
7.8.17 22:09

@anetka89 barvy bych nehrotila, hlavne, aby chutnal.

Ja byla loni na svatbe, kde byl rozpocet 1,5 mil. kc a vse bylo do kremovo-kapucinova, ale total vsechno, vc. minidezertu a svatebniho dortu. A ten byl taaak hnusnej, ze to nikdo nejedl a nevesta ho obrecela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
7.8.17 22:09

@tumpach diky za vysvetleni ;)
@anetka89 tak kdyz chces takovy dort, tak ho mej. Nemusi vsechno ladit se vsim, ne? Udelej to podle sebe, jak to chces ty, je to tvoje svatba. Nikde neni psano, ze dort musi ladit s kytkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
7.8.17 22:13
@eviku-miluna píše:
@tumpach diky za vysvetleni ;)
@anetka89 tak kdyz chces takovy dort, tak ho mej. Nemusi vsechno ladit se vsim, ne? Udelej to podle sebe, jak to chces ty, je to tvoje svatba. Nikde neni psano, ze dort musi ladit s kytkou…

Presne vsechno ladit nemusi :nevim:,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
7.8.17 22:16

Taky bych to s tím laděním tolik nehrotila - hlavn abyste si to užili a aby vám to vydrželo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
7.8.17 22:18

A co treba udelat ten krem svetle ruzovy a mezi ovoce " vrznout" par smetanovych kvetu? Chapu tvoje „doladeni“ ja jsem mela do barvy i smetacek a lopatku na „strepy stesti“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
7.8.17 22:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
7.8.17 22:25

Já nechala udělat tento, měla jsem kvetinovou výzdobu ze šeříku, paní cukrářka mi udělala i šeřík z marcipánu. Původně jsem chtěla na ozdobu marcipanove růžičky, ale bylo mi řečeno, ze se nehodí k výzdobě, asi se dneska ladí úplně všechno. Dort byl vynikající, ale určitě ho nenechavat půl dne na stole. Pokud se ti líbí neřešila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
7.8.17 22:34

Ja dort doladeny nemela, mela jsem bilo-modrou a smoulim jidlum neholduji :mrgreen: Nicmene libi se mi napad @Tarinka

Jinak ja myslela, ze to je „normalni“ dort a on uz je dnes normalni asi s marcipanem, tak nahy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný