Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím
opět s prosbou. Strašně se mi líbí „nahý“ dort ale za boha se nemuzu rozhodnout pro barvu aby to tak nějak vše ladilo. Chtěla jseme sv. růžovou s krémovou ale ten dort mi tam nesedí. Nutno podotknout že bych chtěla tmavý korpus a světlý krém. Poraďte případně uvítám i foto. Děkuji
@eviku-milun co je nahý takze to jsem zvědavá, jako bez marcipanu
Fakt musí ladit dort ke stužce nebo květině? A k čemu ještě? Vyber co se Ti líbí
Co ten dort dozdobit kvetinami stejnymi co budou v kytici a ve vyzdobe?
@anetka89 barvy bych nehrotila, hlavne, aby chutnal.
Ja byla loni na svatbe, kde byl rozpocet 1,5 mil. kc a vse bylo do kremovo-kapucinova, ale total vsechno, vc. minidezertu a svatebniho dortu. A ten byl taaak hnusnej, ze to nikdo nejedl a nevesta ho obrecela.
@tumpach diky za vysvetleni ![]()
@anetka89 tak kdyz chces takovy dort, tak ho mej. Nemusi vsechno ladit se vsim, ne? Udelej to podle sebe, jak to chces ty, je to tvoje svatba. Nikde neni psano, ze dort musi ladit s kytkou…
@eviku-miluna píše:
@tumpach diky za vysvetleni
@anetka89 tak kdyz chces takovy dort, tak ho mej. Nemusi vsechno ladit se vsim, ne? Udelej to podle sebe, jak to chces ty, je to tvoje svatba. Nikde neni psano, ze dort musi ladit s kytkou…
Presne vsechno ladit nemusi
,
Taky bych to s tím laděním tolik nehrotila - hlavn abyste si to užili a aby vám to vydrželo ![]()
A co treba udelat ten krem svetle ruzovy a mezi ovoce " vrznout" par smetanovych kvetu? Chapu tvoje „doladeni“ ja jsem mela do barvy i smetacek a lopatku na „strepy stesti“ ![]()
http://myday.ynet.co.il/…naked-truth/#…
tady je spousta variant
Já nechala udělat tento, měla jsem kvetinovou výzdobu ze šeříku, paní cukrářka mi udělala i šeřík z marcipánu. Původně jsem chtěla na ozdobu marcipanove růžičky, ale bylo mi řečeno, ze se nehodí k výzdobě, asi se dneska ladí úplně všechno. Dort byl vynikající, ale určitě ho nenechavat půl dne na stole. Pokud se ti líbí neřešila bych.
Ja dort doladeny nemela, mela jsem bilo-modrou a smoulim jidlum neholduji
Nicmene libi se mi napad @Tarinka
Jinak ja myslela, ze to je „normalni“ dort a on uz je dnes normalni asi s marcipanem, tak nahy
![]()