Dort a barva svatby?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41
7.8.17 22:34

Jasně že nemusí vše ladit. Nemám ten správný cit pro doladění jen tady na to pořád koukám..tak proč se nezeptat. Původně jsem myslela že budem mít svatbu do červena. Ale moc se mi to nezdá. Je taková drzá..nevim,,jen plánujeme..už dlouho. :-D chtěla bych mít připravený koncept a pak to jen uskutečnit a už se tím nezabývat. Teď na to mám doma čas hledat a koukam - v rámci možností, s dvouma prckama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
7.8.17 22:36

Jéé ženský když jsem hledala tz dorty vyskočil na mě název „nahý“ a „holý“…takže asi tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
7.8.17 22:38

@beruska9 neee, normalni dort je opatlanej kremem celej, tenhle je holej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
7.8.17 22:41

@Tarinka : a jo takhle :D No co se clovek nedovi…ja mela oblozeny tycinkama v cokolade, tak nevim, asi obleceny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
7.8.17 22:42

Tarinka…dobrý nápad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
7.8.17 22:42

Ja bych to teda ladila, si nedovedu predstavit jak na vyzdobeny stul do fialova donesou oranzovej dort :poblion: :mrgreen: myslim ze budou v mode spis ty bezove barvy, smetanove, staroruzova, mozna svetle mentolova… ale ta moda, jak nevesta mela cervenou kytici, zenich cervenou kravatu a na stole byly cervene ubrousky je pryc, prevladly jemnejsi barvy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
7.8.17 22:47
@anetka89 píše:
Tarinka…dobrý nápad :)

S těma kytkama na dortu opatrně. Někteří razí teorii, že co je na talíři, to je k jídlu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
7.8.17 22:49

@dedrichov…svatá pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
7.8.17 22:54

Bych ho udělala nahý s krémem který by barvou ladil je kytkam. A na dort buď kytky na ozdobu (raději vybrat jen ty jedlé) a dovnitř ovoce, případně pár kousků borůvek nebo pod. na ozdobu aby ty kytky jen tak podtrhly. Když budeš mít šikovnou cukrářku, tak to kytky udělá i z jedle hmoty ale asi se to pěkně prodraží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
7.8.17 23:02
@dedrichov píše:
S těma kytkama na dortu opatrně. Někteří razí teorii, že co je na talíři, to je k jídlu :mrgreen:

No dorty se zdobi jen jedlymi kvety, normalne se jedi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
7.8.17 23:06
@Tarinka píše:
No dorty se zdobi jen jedlymi kvety, normalne se jedi :mrgreen:

to jen aby tam někdo nevrazil květ z kytice :lol: Za mne by tam mohl být bodlák, nějak mi ta pastva nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
7.8.17 23:12
@dedrichov píše:
to jen aby tam někdo nevrazil květ z kytice :lol: Za mne by tam mohl být bodlák, nějak mi ta pastva nejde

Tak mne osobne taky ne, ale je normalni, dat tu kytku na talirku stranou, driv byvala na svatbe na dort plastova panenka a taky ji nikdo nesezral :mrgreen: jinak ja obcas pezu bezé a to se taky zdobi kvety a to bys koukala, jak to lidi jedi :lol: normalne levandule, fialky, ruzicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
8.8.17 07:36
@anetka89 píše:
Jasně že nemusí vše ladit. Nemám ten správný cit pro doladění jen tady na to pořád koukám..tak proč se nezeptat. Původně jsem myslela že budem mít svatbu do červena. Ale moc se mi to nezdá. Je taková drzá..nevim,,jen plánujeme..už dlouho. :-D chtěla bych mít připravený koncept a pak to jen uskutečnit a už se tím nezabývat. Teď na to mám doma čas hledat a koukam - v rámci možností, s dvouma prckama :-)

:lol: Já jsem tedy mela " drzou" svatbu laděnou do červena a bila. Dort byl dvoupatrový s nevěstou a hasicem a k tomu sto malých dortiku jako jednotlivé porce pro hosty. Ty dortiky měly na sobě namalované plameny a marcipanove hadice. :mrgreen: cely dort si vymyslel manžel.

Ale ted vážně, pokud bych řešila takovýto dort, udělala bych to jak někdo psal. Korpus čokoládový, do toho krém do barvy svatby a ozdobit ovocem, nebo květy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
8.8.17 08:48

My měli svatbu laděnou do fialovo-bílé a i dort jsme měli bílý s fialovými kytkami. Ale nemyslím si, že je nutnost mít všechno ve stejné barvě. :nevim: Zase si ale nedokážu představit mít všude světle fialové ubrusy a na tom oranžový dort :lol: Spíš ale na vzhled bych se zaměřila na dobrou cukrářku. Já ho objednávala od osvedčené paní a byl opravdu výborný :palec: měli jsme jeden 3 patrový dort a jeden dort „Za syna“ tak, že 2 patra byla tmavý korpus s pařížskou šlehačkou a zbylé patro + menší dost byl světlý korpus s máslový krém, kokos, mandarinky. Každý si mohl vybrat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
8.8.17 10:09

Jezis, na dort se muze dat naprosto stejna kytka jako jsou ostatni kytice. kvetinar na to ma takovej specialni plastovej bodec, kterym se to pekne hygienicky pichne do dortu. pouze se to s tema kvetinama prezentuje, ale jakmile se nakroji, tak samozrejme kytka se lidem neserviruje. :D

jinak k tematu, osobne bych asi nahej dort na svatbu nedal a sel bych po necem originalnim, nicmene nevidim osobne problem ten nahej dort sladit do staroruzove barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný