Statek na svatbu Plzeň a blízké okolí

41
6.8.17 12:02

Statek na svatbu Plzeň a blízké okolí

Zdravím všechny, poprosila bych o radu co se týká svatby na statku nebo nějakém stavení. Aby šel udělat obřad a hostina na jednom místě a nejlépe sezení po zastřešenou pergolou ale poblíž Plzně. Určitě ne Býkov, ten se mi nelíbí, ikdyž to máme kousek. Líbil se mi penzion v Letkově Pohoda ale nemají venkovní sezení. foto pro představu přikládám - je to nádherné místo, bohužel někde u Jihlavy. Moc děkuji A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59409
6.8.17 12:13

@anetka89 nevím jak tam mají volno ale jednu svatbu jsem tam zažila a fakt pěkné :palec: a ted v srpnu tam měli zase svatbu :lol: https://www.angusfarm.cz/ a od plzně to není tak daleko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
6.8.17 12:34

A co Lipovka? Kamaradka tam měla svatbu a bylo to tam pěkný.
 http://www.lipovka-hotel.cz/galerie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
6.8.17 13:29
@Markéta80 píše:
@anetka89 nevím jak tam mají volno ale jednu svatbu jsem tam zažila a fakt pěkné :palec: a ted v srpnu tam měli zase svatbu :lol: https://www.angusfarm.cz/ a od plzně to není tak daleko ;)

Souhlasím. Taky jsme tam nedávno byli na svatbě a je to tam moc hezký. Akorát posezení bylo uvnitř, ale třeba se to dá domluvit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
6.8.17 16:40

@Zuzka2012 asi bude záležet kolik lidí ale ta stodola je pěkná, my se tam dostali když jsme tam byli pár dí a o víkendu tam byla svatba takže na snídani jsme šli i my do té stodoly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
6.8.17 16:50

Dvůr Krutěnice - moc krásné místo, ale nevím zda v přijatelné dojezdové vzdálenosti
 http://www.dvurkrutenice.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
7.8.17 09:28

Zatim děkuji za návrhy…Klidně pište dál. Hostu 40-50..prozatim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.3.18 18:37

Tak my máme rezervovaný termín na Lipovce na toto léto. A bylo nám řečeno že se vejdeme ohledně hostiny do 1000/os. To je ale takový průměr který vám řeknou všude. Je tady někdo, kdo má s Lipovkou osobní zkušenost? Budeme mít cca 40 hostů a nechceme klasickou hostinu ale raut ( studený, teplý a asi sladký kvůli dětem kterých tam bude fakt hodně) Někdo mi říkal že dal za raut 5 tis., jiní zase že dali za pořádný raut i 40tis. Ale přímo s Lipovkou nikdo ze známých zkušenosti nemá… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.21 19:11

Ahoj, obnovuji tuhle diskuzi.

Hledáme s přítelem místo na svatbu na rok 2022. Někdo nějaké doporučení? Kde se vám líbilo a kde to stálo za to? 😊

Ideálně svatební stodola nebo cokoliv venkovského. Aby bylo místo i venku. Hostů plánujeme cca 70. A v nějaké rozumné ceně. 🙈

Diký všem. ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.21 20:03

Holky zvažte opravdu se chcete vdávat ve stodole? Nevím co je to za módu posledních let, ale upřímně se mi ty vyumělkované stodoli vůbec nelíbí, do stodoly patří dobytek. Svatba by měla být důstojný obřat. Navíc zvažte i mokrou variantu, svatba venku je krásná, pokud nepřijde déšť, bouřka…Zažila jsem svatbu příbuzné v létě ve stodole, počasí zrovna nevyšlo, takže i obřad kdesi ve chlévě, všem byla zima, všude bláto, byl to statek, takže tam byla i zvířata a smrad z hnoje, nevěsta urousaný šaty možná i od toho hnoje…

• Citovat
  • Upravit
507
21.5.21 20:12

Na miste anonyma bych zvazila zakoupení Pravidel českého pravopisu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
21.5.21 20:40

Moc hezké je to na Velké Mokrůvce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2861
21.5.21 20:45

@Tajemnice96 mrkni na fb na uhrovic mlyn, mají to tam krásný a za rozumnou cenu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
21.5.21 20:47

V plzeňském kraji Myslovice u Klatov. Statek Česká lipa. Nadhera. Maji webovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
21.5.21 20:47
@Anonymní píše:
Holky zvažte opravdu se chcete vdávat ve stodole? Nevím co je to za módu posledních let, ale upřímně se mi ty vyumělkované stodoli vůbec nelíbí, do stodoly patří dobytek. Svatba by měla být důstojný obřat. Navíc zvažte i mokrou variantu, svatba venku je krásná, pokud nepřijde déšť, bouřka…Zažila jsem svatbu příbuzné v létě ve stodole, počasí zrovna nevyšlo, takže i obřad kdesi ve chlévě, všem byla zima, všude bláto, byl to statek, takže tam byla i zvířata a smrad z hnoje, nevěsta urousaný šaty možná i od toho hnoje…

Děkujeme za rozbor a péči :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný