Co k vánocům manželům?

9.8.17 11:36

Co k vanocum manzelum?

Ahoj, vim ze je brzy, ale co mate v plamu davat svym drahym polovickam? Muj manzel je zapaleny farmar, ale nemam vubec paru, co mu poridit, tak treba me teochu inspirujete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kalbe
9.8.17 11:45

@vamberova.zuzana Ahoj :) co třeba nějaký romantický pobyt nebo silvestr na farmě/statku?

• Citovat
  • Upravit
9371
9.8.17 11:53

Mně nikdo nesmí dát nic jiného než knihu. Třeba to bude u tvého fungovat stejně. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
9.8.17 12:08

Dávám vždy to co vím že by chtěl ale sám si to nekoupí ;) jeden dárek mě přišel těsně po Vánocích tak jsem ho schovala a zítra se to bude hodit když má narozeniny + dostane knihu o které mluvil ;), naopak ted jsem objednala triko a je jasné že už nepřijde včas tak hned budu mít jeden dárek, bud k výročí nebo k Vánocům :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.17 15:22

S nim je to tezky, jelikoz sam od svych zvirat odjet nechce, takze pobyt ne.. Dilnu ma vybavenou a o nicem nemluvi, ze by chtel :(.. Takze sem docela bezradna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
9.8.17 15:41

Já taky vždycky nevím, můj chlap hlavně řekne že nic nechce :roll: Letos přemýšlím nad nějakým pořádným autem na ovládání do terénu. On je jak přerostly dítě. Já teda dárky začínám už pomalu kupovat v září :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.17 20:52

@Kacenka.2803 nenadelam nic, musim sevs tim poprat a neco vymyslet… Bohuzel nemam paru co… Od jisty doby si dava pozor na to, co rika, ze by chtel :D… Mam v planu knizku o grilovani, ae potrebuju jeste nejaky malickosti :) at pod stromkem neco ma a at ma radost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.17 20:55

@Emimin7 knihu leda s obrazkama a jidlem, necte :D pokud nejde o maso teda :D takze mam v planu knizku s receptama na grilovani, ae tim jeho cteni hasne teda :( knihomol jsem spis ja :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.17 21:00

@vejilka taky uz nakupuji pomalu, bohuzel manzel si o nic nerekne, nic nechce, stacime mu my… :) tak je to s nim trochu tezsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
9.8.17 21:02
@vamberova.zuzana píše:
@Emimin7 knihu leda s obrazkama a jidlem, necte :D pokud nejde o maso teda :D takze mam v planu knizku s receptama na grilovani, ae tim jeho cteni hasne teda :( knihomol jsem spis ja :D

Ja dotal tu kucharku Ohnive kure, to me taky potesilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
9.8.17 22:02

Co nějaké nové zvíře zvažovala si? Víš třeba něco do páru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.17 22:10

@Emimin7 tu doma mame uz a je vyborna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.17 22:11

@Ivčis zvazovala, ale na to by prvne musel postavit vybeh :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.17 20:04

@Saatine
To by slo :)

• načítám...