Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, vim ze je brzy, ale co mate v plamu davat svym drahym polovickam? Muj manzel je zapaleny farmar, ale nemam vubec paru, co mu poridit, tak treba me teochu inspirujete ![]()
@vamberova.zuzana Ahoj
co třeba nějaký romantický pobyt nebo silvestr na farmě/statku?
Mně nikdo nesmí dát nic jiného než knihu. Třeba to bude u tvého fungovat stejně. ![]()
Dávám vždy to co vím že by chtěl ale sám si to nekoupí
jeden dárek mě přišel těsně po Vánocích tak jsem ho schovala a zítra se to bude hodit když má narozeniny + dostane knihu o které mluvil
, naopak ted jsem objednala triko a je jasné že už nepřijde včas tak hned budu mít jeden dárek, bud k výročí nebo k Vánocům ![]()
S nim je to tezky, jelikoz sam od svych zvirat odjet nechce, takze pobyt ne.. Dilnu ma vybavenou a o nicem nemluvi, ze by chtel
.. Takze sem docela bezradna
Já taky vždycky nevím, můj chlap hlavně řekne že nic nechce
Letos přemýšlím nad nějakým pořádným autem na ovládání do terénu. On je jak přerostly dítě. Já teda dárky začínám už pomalu kupovat v září ![]()
@Kacenka.2803 nenadelam nic, musim sevs tim poprat a neco vymyslet… Bohuzel nemam paru co… Od jisty doby si dava pozor na to, co rika, ze by chtel
… Mam v planu knizku o grilovani, ae potrebuju jeste nejaky malickosti
at pod stromkem neco ma a at ma radost..
@Emimin7 knihu leda s obrazkama a jidlem, necte
pokud nejde o maso teda
takze mam v planu knizku s receptama na grilovani, ae tim jeho cteni hasne teda
knihomol jsem spis ja ![]()
@vejilka taky uz nakupuji pomalu, bohuzel manzel si o nic nerekne, nic nechce, stacime mu my…
tak je to s nim trochu tezsi
@vamberova.zuzana píše:
@Emimin7 knihu leda s obrazkama a jidlem, nectepokud nejde o maso teda
takze mam v planu knizku s receptama na grilovani, ae tim jeho cteni hasne teda
knihomol jsem spis ja
Ja dotal tu kucharku Ohnive kure, to me taky potesilo.