For Toys

9947
17.8.17 06:06

Tak tenhle název slyším poprvé ani snad nevím co to je :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6716
17.8.17 06:33
@klaryk01 píše:
Dobrý den, letos se poprvé chystám na veletrh For toys, For babies. Jde mi hlavně o omrknutí trendů a možná nakoupení nějakých dárků. Chci tam i s mou 4 letou dcerou. Je tam nějaké vyžití pro děti? Chci se tímto zeptat jaké to na těchto veletrzích je, kdy tam moc lidí nebývá a jestli se dají někde sehnat i slevové kupóny nebo tam platí nějaké veletržní ceny? Kolik procent to bývá kdyžtak. Nikde na diskusích jsem nic podrobnějšího o těchto veletrzích nenašla, proto jsem založila tuto. Předem moc děkuji za jakékoli Vaše názory. :D

Ahoj, chodím tam pravidělně. Veltržní slevy tam jsou, někdy to je 10%, jindy i 20%. Pro děti tam vždy pár atrakcí je. Doporučuji jít ve všední den, protože o víkendu to je masakr! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
17.8.17 07:15

Dřív jsem chodila pravidelně. Pokud mate možnost nechat dceru doma, neberte ji. Spousta lidi, lákadel a darecky se vam budou špatně schovávat. Jinak jdete hnet ve čtvrtek po otevření. Slevu opravsu od 10-20 procent, zalezi na firme. Obcas se tam najde i vyprodej. Inspiraci na darky urcite najdete. Slevu na vstup zkuste najit na atrankach veletrhu. Na nektere veletrhy je podminkou slevy zaregistrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68976
17.8.17 09:00

Tak 14 dní-měsíc před veletrhem bych zkusial zapátrat, zda někdo nenabízí volné lístky, ale na ten podzim to bývá bída a platí jen ve všední dny. Což je teda lepší termín tam jít, ideálně hned ráno. Na stránkách veletrhu se dá stáhnout sleva. Slevy na stáncích bývají, jak kde. Někde vůbec, někde značné. Dítě s sebou - bývá tam hala se všelijakými nafukovadly a tak, zvářátka jsou na jaře. Jinak lákadel u stánků milión, takže jde o to, jak máš disciplinované dítě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
17.8.17 09:39

Lidi je tam porad mraky. o vikendu ani neuvazuj, pokud mozno jed hned ve ctvrtek dopol. slevy obcas neco, ale jinak je to fajn inspirace na darky a tak, obhlidnes treba nejake novinky. vyziti pro ditko trochu, ale zas zadne terno. kvuli zlevnenym vstupenkach musis prohledat net. ja mela z nejakeho detskeho obchodu, ktery je rozdaval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68976
18.8.17 09:42

Jak kdy a jak kterých. Ale tak týden-dva před veletrhem už bývá na stránkách zveřejněný seznam vystavovatelů, tak můžeš kouknout, jestli ti to stojí za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
18.10.18 20:47

Volné vstupenky

Ahoj, mám 4 volné vstupenky na veletrh For Toys platné 25.10 nebo 26.10. 2018. Jestli máte někdo zájem,tak upřednostňuji osobní předání v Praze někde na trase metra. Hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
18.10.18 20:57

@matsek pisu zpravu diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
18.10.18 21:31

@matsek prosim, kdyby pani predemnou nevzala vsechny, mela bych zajem o 2 :-) diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9037
18.10.18 21:54

Sakryš, pozdě. No, kdybyste se náhodou nedomluvily, tak mám taky o 2 zájem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
18.10.18 22:13

Vstupenky už jsou rozebrané. Hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6716
19.10.18 17:07

Dnes vyhlásil Slevomat soutěž o volné vstupenky, podívejte se na facebook. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný