Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
No tak takhle napsané to může být úplně normální domácí atmosféra, stejně jako velký průšvih. Co znamená, že si po sobě neuklízí? Když ho na to upozorníš, tak udělá co? A proč máš vůbec tendence po něm uklízet? Věčně tam snad bordel nenechá ne? Dojdou mu ponožky a bude to muset uklidit
Ad „loudění o sex“ - zase záleží na tom, jak často a jaké okolnosti tomu předchází. Dala bych si pozor, abys ho moc často neodmítala, klasické „nemám náladu/jsem unavená/bolí mě hlava“ může být důvod k rozchodu raz dva. Ale jestli máte rozdílné potřeby intimity, tak to stejně dlouho fungovat nebude..
Neuklízela bych po něm, nejsi jeho služka. To, že sem tam nechceš sex je normální, ne vždy na to je (a musí) byt nálada (pokud chce sex několik denně například ).
@unuděná neuklidí se třeba prázdnou skleničku nebo když dopije pití z petky tak si nezmacka a nehodí do pytle na plasty, ponožky nechává u gauče což mě vytáčí protože po práci mu jdou cítit nohy
A s tou intimnosti, není to tak že ho odmítám pořád, sex máme dobrý a docela častý bych řekla ale ono když je 11 a já už třičtvrtě hodiny ležím a chci spát a on přijde a začne se snažit že by chtěl já mu dám najevo že já nechci a chci spát tak to zkouší pořád dál a není to nic příjemného ![]()
Hele a má nějaké „svoje“ místo v bytě? Mě tímhle manžel zprvu taky hrozně točil, tak jsem mu začala ty jeho ponožky, prázdné skleničky a další věci kupit na pracovní stůl, věšet na pc a tak, celkem rychle ho to přešlo ![]()
Ovšem jestli nerespektuje tvoje NE, když nechceš sex, tak to je dost špatně. Co takhle mu říct, v klidu a ne samozřejmě ve chvíli, kdy se snaží, že ti vadí, když tě budí kvůli sexu. A pokud má chuť, ať začne v době, kdy zkrátka jsi při vědomí ![]()
@unuděná má ale v obýváku… Takže je to na pěst
, nejhorší na tom je že si to ani neuvědomuje že je to špatně s tím sexem
včera jsem mu tu ruku dala pryč snad 8 a nic a pak se ještě uráží když řeknu že chci spát. Vůbec nevím co s tím. Dnes ráno vstával a vůbec nevěděl že se něco stalo byl úplně v pořádku, za to já ne. Nejsem splachovací
Tak si s ním o tom promluv v klidu dnes, ne o půlnoci probůh ![]()
@unuděná Zas na druhou stranu, proč by měla být latka úklidu podle ní? Jako jo, smrduté ponožky ke gauči nepatří, ale proudit někoho, za odloženou skleničku je zas opačný extrém. Já třeba i hrnek na kafe recyklují a fakt netoužím po tom, aby mi ho někdo „uklízel“ a ještě měl pocit, jak je úžasný.
@unuděná jenže ono když začnu s tím jak se cítím, tak to je že řeším h*vna a že měli kraviny a nic jinýho. A to se mi potom moc mluvit nechce protože mě vůbec nevyslechne a nechce mě pochopit, nehledě na to že v něm nemám oporu. Když řeknu že chci začít cvičit že se necítím dobře tak mi řekne že mi to stejně nevydrží a přijde mi to vtipný…
Tady máš jádro problému. Nerespektující vulgární partner, který kašle na tvoje potřeby. Toho chceš? Nějaký úklid je v tomto vztahu fakt ten poslední problém.
@j.a.n.i1 já jsem ho nebudula kvůli skleničce. Prosím přečti si to znovu. Ono je těžký když mám přijít z práce a uklízet něco co jsem neudělala já protože on by to jen těžko uklidil a co se týče intimnosti už jsem psala v prvním příspěvku
@j.a.n.i1 Tak jasně, já soudím podle sebe, protože vím, že kdybych třeba s tím hrnkem tehdy nic neudělala, bude tam stát 14 dní přilepený ke stolu a poroste na něm plíseň ![]()
@unuděná já opravdu nevím co dělat. Přijde mi blbý zahodit dva roky když jsme všechno tak budovali a dalo nám to práci. Jen nevím v čem je problém, proč se takhle změnil
Protože má pocit, že tě má jistou. A ty se pomalu ale jistě pasuješ do role uklízečky a klasické domácí „prudičky“.
Tak hlavně, že v úvodním příspěvku píšeš jak spolu máte krásný vztah… ![]()
Zdravím. Mám takový problém a potřebuju se vypovídat.
Přítele ode mě starší o pár let a jsem spolu skoro dva roky bydlí mě spolu už rok a docela nám to klape. Doma toho dělám víc já, což neříkám že se nepodílí. Podílí ale není to 50 na 50
Co mě zaráží je že si po sobě nedokáže uklidit, nechá všechno rozkramařené pořád se někde něco válí, nebo taky když nemám náladu na intimnosti tak to pořád zkouší i když mu dám jasně najevo že nemám chuť. Není to pokaždé samozřejmě.
Jinak spolu máme krásný vztah, komunikujeme normálně, máme i ty romantické chvíle. Chodíme spolu ven a tak
Jen mě prostě někdy napadá že bych ho nejradši uškrtila září jak se někdy chová a nevím co s tím mám dělat. Poslední dobou mi přijde strašně náladový
Nevím jak to řešit nebo co dělat aby se to nestávalo častěji
Prosila bych váš názor na moji situaci. Děkuji