Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
To si musíš říct ty sama, co tě drží. Zkus tohle - když máš přijít z práce - těšíš se nebo bojíš, co zase bude?
Nevím, kolik ti je. Ale rozhodně se líp ukončuje bezdětný vztah než vztah s dětmi.
Příspěvek upraven 27.05.24 v 09:02
@Anonymní píše: Více
s ním si o ničem promlouvat nemusíš. Můžete se prostě rozejít.
A ty se pak začneš věnovat následkům svého dětství a i tohoto vztahu.
Nejsi povinna mu nic vysvětlovat, máš výhodu svého bydlení, nepromarni svou šanci na život.
Neživ naději, že bude jiný. Nebude. Moc dobře vycítil, jak tebou může smekat, takže se rozhodně nebude měnit.
Dva roky nejsou nic, já měla něco podobného doma 6 let a nechápu, že jsem ho nechala, aby se ke mně takhle choval takovou dobu.. uteč dokud je čas. Hezký vztah poznáš až poté, co budeš mít partnera, který tě respektuje, který doma nepomáhá, ale dělá to protože chce trávit čas s tebou a uvědomuje si priority a taky to, že tam bydlíte oba a není povinnost ženy dělat doma všechno. Rozhodně k tobě nebude užívat vulgarismy a celkově poznáš, že se chová jinak a záleží mu na tobě, z toho co píšeš to rozhodně nevypadá.
To, že nemáš někdy chuť na sex je normální a čím víc bude tlačit, tím to bude horší - to si ale taky uvědomí chlap s jiným charakterem, někdo holt bude tlačit a pak bude naštvaný, vše bude tvoje chyba atd. Je to sice nepříjemné, ale tohle nepřeučíš bohužel.. buď se budeš trápit nebo to pochopíš časem, kdy ti uběhne dalších x let.
@inkakřivák děti nemame a co se týče otázky, tak se těším až si doma v klidu Sednu ale od té doby co jsme se stěhovali tak jsem si po práci sedla jen na 10 minut a pak jsem musela začít něco dělat. Večeři svačinu sobě do práce a tak, takže jsem pak šla jen do sprchy a spát
@mesicnikamen a jak se povedlo tobě to ukončit? Pokud se můžu zeptat. Vůbec nevím jak začít a vybalit všechno na něj se mi taky moc nechce. Nejradši bych mu to napsala po telefonu ale není to slušné
Mas velkou vyhodu, ze bydleni je tvoje. Tak seber odvahu a rekni mu ze takhle zit nechces.
Jestli to nezvladnes rict, tak mu proste zabal veci, odvez mu to treba k rodicum atd a napis mu zpravu ze je konec a kde ma veci.
Bude nadavat, mozna prosit ze se polepsi, ale never tomu. Tohle neni ten pravej partner.
@arinecka nemůžu mu to napsat po telefonu?
nikdy jsem neuměla řešit tyhle věci a mám strach co se stane. Nemám ráda když na mě někdo křičí, to pak nejsem schopná slova a je to zase tam kde to bylo
Já bych s ním ale vážně zkusila ještě promluvit. Musíš být ale pevná, snažit se nevytočit a nenechat se vmanipulovat někam, kam nechceš. Prostě stručně a jasně mu říct, že tohle soužití ti nevyhovuje, že mu nechceš suplovat matku, případně uklízečku, že ti vadí jeho nátlaky na sex když už spíš atd. Pokud začně být vulgární a hádat se, budeš mít mnohem snazší mu v tu chvíli říct, že jestli se takhle hodlá chovat, ať se zabalí a vypadne, že si to líbit nenecháš.
@unuděná při poslední hádce jsem mu to řekla že jestli se hodlá takhle chovat tak se může sbalit a jít. Máme jiné názory na řešení nějaké situace on to řeší tak že je hnusnej na lidi a já to řeším v klidu. Bohužel už nevím co na to odpověděl
V tom případě buď příště důslednější. Až začne startovat, řekni mu, žes ho upozorňovala, že takhle se k tobě chovat nebude a už je to opakovaně. Ať si tedy vezme svých pět švestek a jde. Uvidíš, že se ti hrozně uleví.
Však to není taková hrůza, nemusíš po něm uklízet.
Troufám si říct že to normální, když můj manžel někde něco nechá, už se tomu jenom směju a utahuju si třeba z něj. ![]()
@Lu66 píše: Více
Tak dočti diskuzi. Úklid je tady ten úplně poslední problém.
Můžeš, proč bys nemohla? Jestli nechceš, tak s ním přece nemusíš vůbec mluvit. Problémy se mají řešit, když nastanou, jenže když on nic řešit nechce a utne tě že meleš kraviny, nezajímá ho co říkáš a chceš, tak asi opravdu není co řešit. On moc dobře ví, že se nerada hádáš, asi se neumíš ohradit a tak toho využívá. Nemůže tě ale nutit abys s ním byla.
@unuděná poslední dobou se mnou mluví jak s malým fakanem. Při té hádce mi řekl „tak se zase uklidnime holčičko“ a to jsem mu řekla že se mi to opravdu nelíbí a na to mi odpověděl že se se mnou bude bavit jak on chce. Nemůžu se přes to přenést. Nejhorší na tom je že on si myslí že je vše v pořádku jakoby se nic nestalo
@unuděná Zakladatelka měla rovnou do příspěvku napsat co všechno je za problém. ![]()