Jsem sobecká já nebo on?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8433
28.5.24 05:30
@Anonymní píše: Více

Hlavně pak vyměnit zámky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.5.24 06:38

Super, žes to rozsekla. Přišel si pro věci? Proběhlo to v klidu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.24 06:44

@unuděná zatím je ještě tady ale dnes až budu v práci mu napíšu aby se zbavil a až přijdu domů tak aby odešel, nechá mi tady klíče nezájem. Pěkně mi lze ale fakt jako pěkně. To jsem sem snad ani nepsala jak se do mě pustil jeho kamarád. Oba se servali jak malou holku a ex mi říká že neví co mi psal ale věděl to celou dobu tak ať jde do háje a to víš že se i rozbrečel? 😆 Je to k smíchu, budu ráda když budu sama

• Citovat
  • Upravit
53190
29.5.24 06:46

Přišel domů s kamarádem jako posilou jo?? :lol: Tak ten je hodně vtipnej. Opravdu se ti uleví, snad odejde rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.24 07:41

Jsi statečná. Bude už jen líp. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.5.24 07:41

@unuděná to ne alesels ním vem a přišel úplně s jinou náladou a mě něco bude vyčítat :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.5.24 07:43

Děkuju, už jsem mu to napsala že až přijdu z práce, dá mi klíče a půjde. Pořád odpovídá jen ok tak nevím jestli bude nějaký problém. Když ano tak mi táta řekl abych zavolala a když ani to nepomůže, ještě můžu zavolat policii :nevim:

• Citovat
  • Upravit
53190
29.5.24 07:58

Já myslím, že to nutné nebude, ale spíš tipuju, že se to bude snažit nějak obejít, zaonačit, aby tam ještě mohl zůstat, celou situaci bude bagatelizovat a z tebe dělat psychicky labilní trubku. Tak se nenech a trvej si na svém. Myslím, že emoční podpora tady z emimina je silná, to zvládneš :kytka: Anebo si na večer pozvi kámošku na víno, ať tam někoho máš fyzicky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.24 08:20

@unuděná to si myslím taky, když na všechny mé zprávy odpovídá jen ok ale tak snad to dopadne dobře bez problémů

A ještě jednou děkuju :* :srdce:

• Citovat
  • Upravit
39553
29.5.24 08:37

Jen ať si mezitím nenechá udělat klíč… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33443
29.5.24 08:42

Asi chce,, abys měla blbej pocit, jako že mu to je jedno a za váš vztah nebojuje. Být tebou, tak nechám ale vyměnit zámek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.24 08:54

@Žirafa 69 ten je linej někam jít, toho bych se nebála a hlavně pode mnou bydlí paní majitelka takže si myslím že žádné problémy nebudou

• Citovat
  • Upravit
8433
29.5.24 10:02
@Žirafa 69 píše: Více

Vyměnit zámek je jistější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.24 10:24

@izabe zase ho znám, on je opravdu líný někam jít, na tož aby si dělal klíče, no ale možná není špatný nápad se nad tím aspoň zamyslet :nevim: nevím nevěřím tomu že by byl takový

• Citovat
  • Upravit
7
29.5.24 11:50

Najdi klidný čas, kdy si můžete sednout a promluvit si o tom, co tě trápí. Mluv o svých pocitech a potřebách bez obvinění. Místo „Ty nikdy neuklízíš!“ zkus říct „Cítím se přetížená, když musím uklízet většinu domácnosti sama.“

Ujisti se, že také posloucháš jeho pohled na věc. Může mít důvody, které neznáš, proč něco dělá nebo nedělá určitým způsobem.

Zkuste si společně sednout a probrat, jak byste mohli lépe rozdělit domácí práce. Můžete vytvořit seznam úkolů a dohodnout se, kdo bude za co zodpovědný.

Někdy může pomoci, když některé věci děláte společně. Například uklízení bytu může být méně stresující, pokud to děláte oba najednou a uděláte z toho třeba i zábavnou aktivitu.

Pokračujte v aktivitách, které vás oba těší a pomáhají udržovat pozitivní atmosféru ve vztahu. Společné zájmy a koníčky mohou posílit váš vztah a snížit napětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný