Jsem tady nová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
4.11.11 11:31
Emilie píše:
verunka84 píše:
Emilie píše:
Ahoj, taky se řadím do fronty vítajících!

Z Ovy teda nejsem, to mám teda spíš blíž k těm Prachaticím …

A myslím si )a doufám), že tu budeš spokojená. Já teda jo. A to si nedělám plus u adminů :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A že si najdeš spoustu virtuálních přátel a spoustu rad … a bohužel teda i kontroverzních témat, jak ti už holky naznačily, kde se to vždycky semele, ale na druhou stranu, když o něco jde, táhnem tady za jeden provaz … nebo jsem asi měla napsat spíš za jednu pupeční šńůru, že matky, mámy, maminky?
Děkuji za milé přivítání :kytka:
A ještě na něco bych tě měla upozornit. Užívání emimina je silně návykové a přechází snadno do závislosti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

je mi jasné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
4.11.11 11:32
ww píše:
verunka84 píše:
ww píše:
verunka84 píše:
hllenka píše:
ahojte hledám kamarádku s dětmi ja jsem z ostravy z centra a mam 3 děti 5,3 a 6 měsíců bydlim tady už rok a stale nemám s kým pokecat budu ráda když se někdo ozve.. lenka :dance: :dance: :dance:
Ahoj já jsem taky Ostrava kde bydlíš?Já v Hrabůvce kousek od broadwaye :dance:
Jé, já do Hrabůvky jezdím každé úterý do školy :mavam: :mavam: :mavam:
Fakt,a kde ty bydlíš?

Dáleko předaleko za hory za doly :mrgreen: Fakt. Asi 30 km od Ovy. Ale já nejsem vhodný člověk na seznámení, sice si pořád stěžuju, že nemám pořádnou kamarádku, ale já mám jednu „vadu“ :mrgreen: Nemluvím :mrgreen: :nevim:

30 km zas není takový kus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
4.11.11 11:32
verunka84 píše:
ww píše:
verunka84 píše:
ww píše:
verunka84 píše:
hllenka píše:
ahojte hledám kamarádku s dětmi ja jsem z ostravy z centra a mam 3 děti 5,3 a 6 měsíců bydlim tady už rok a stale nemám s kým pokecat budu ráda když se někdo ozve.. lenka :dance: :dance: :dance:
Fakt,a kde ty bydlíš?
Dáleko předaleko za hory za doly :mrgreen: Fakt. Asi 30 km od Ovy. Ale já nejsem vhodný člověk na seznámení, sice si pořád stěžuju, že nemám pořádnou kamarádku, ale já mám jednu „vadu“ :mrgreen: Nemluvím :mrgreen: :nevim:
a můžu se zeptat jak to?

Jakto co? :mrgreen: Jakto že nemluvím? Mluvím to jo, ale mááálo :lol: Vždyť ani tady toho mnoho nenakecám :mrgreen: Já stejně v OVĚ nemám čas, hned po škole pádím na vlak :wink: Tady určitě nějakou kámošku najdeš :kytka: Je nás tu až moc :wink:

• Citovat
  • Upravit
4742
4.11.11 11:35
oxalka píše:
verunka84 píše:
oxalka píše: AHojky, tak já se hlásím jako bývalá Ostravačka, zábřeh, hrabůvka:-) Jinak gratulace ke druhému prckovi, a vítej mezi námi:-) :kytka
a Teď býváš kde?
Teď bývám v Prachaticích:-) ale do Ovy se často vracíme za rodičema, bydlela jsme tam skoro 1élet takže tam mám spoustu znýmých a kamarádů, bohužel většinou bez dětí - protože jsme přeci mladááá:-) :pankac:
no každopádně přeji aby se ti u nás líbilo, já jsme se tady dozvěděla spoustu zajímavých věcí :dance:

Prachatice, pěkná dálka, loni jsme byli na dovči na Šumavě a do prachatic jeli na koupaliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
4.11.11 11:38
Mahja píše:
oxalka píše:
verunka84 píše:
oxalka píše: AHojky, tak já se hlásím jako bývalá Ostravačka, zábřeh, hrabůvka:-) Jinak gratulace ke druhému prckovi, a vítej mezi námi:-) :kytka
a Teď býváš kde?
Teď bývám v Prachaticích:-) ale do Ovy se často vracíme za rodičema, bydlela jsme tam skoro 1élet takže tam mám spoustu znýmých a kamarádů, bohužel většinou bez dětí - protože jsme přeci mladááá:-) :pankac:
no každopádně přeji aby se ti u nás líbilo, já jsme se tady dozvěděla spoustu zajímavých věcí :dance:
Prachatice, pěkná dálka, loni jsme byli na dovči na Šumavě a do prachatic jeli na koupaliště.

Dálka … je to relativní. Jako všechno. Daleko jak odkaď. Navíc já v Pt chodila do školy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
4.11.11 11:41
ww píše:
peggy.sl píše:
Laskecka píše:
Ahojky tak vítej u nás :) Neboj jsme tu hodné když nedojde na téma: plenky,kojení,chodítka,pribináčky, potraty :lol: Jinak gratuluji k těhotenství :kytka:

Ještě jsi zapomněla na očkování.. :mrgreen:

Jinak Veru vítej,, :mavam:
Taky střídavá péče, posazování… No je toho spousty :mrgreen: Ale jinak se tu máme rády, že baby? Takže vítej :kytka:

…domácí porody, řešení nevěry (vyhodit ho x nevyhodit), chůvy, nástup dítka do předškolního zařízení před 3 rokem věku atd. :mrgreen:

Tak si to tu s námi užij. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska79
4.11.11 11:50
ww píše:
verunka84 píše:
ww píše:
verunka84 píše:
hllenka píše:
Fakt,a kde ty bydlíš?
Dáleko předaleko za hory za doly :mrgreen: Fakt. Asi 30 km od Ovy. Ale já nejsem vhodný člověk na seznámení, sice si pořád stěžuju, že nemám pořádnou kamarádku, ale já mám jednu „vadu“ :mrgreen: Nemluvím :mrgreen: :nevim:
wwpodle me jsi ukecana azaz :mrgreen: caaau :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
15074
4.11.11 11:51

Já jsem taky schopná napsat kde co, ale huba líná:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
4.11.11 11:51
Emilie píše:
Mahja píše:
oxalka píše:
verunka84 píše:
a Teď býváš kde?
Teď bývám v Prachaticích:-) ale do Ovy se často vracíme za rodičema, bydlela jsme tam skoro 1élet takže tam mám spoustu znýmých a kamarádů, bohužel většinou bez dětí - protože jsme přeci mladááá:-) :pankac: no každopádně přeji aby se ti u nás líbilo, já jsme se tady dozvěděla spoustu zajímavých věcí :dance:
Dálka … je to relativní. Jako všechno. Daleko jak odkaď. Navíc já v Pt chodila do školy :mavam:

No z Ovy to dálka trochu je:-)Já tady utekla za prací, nakonec jsme našla i skvělého chlapa a dneska máme 3 měsiční ELišku:-)
Je tady krásně, ale výhody velkoměsta mě občas chybí :nevim:
ale na druhou stranu pro děti to tady máme super, jsme na baráku a všude kolem příroda:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
4.11.11 12:20
hofka píše:
Já jsem taky schopná napsat kde co, ale huba líná:-)

Mohu se pochlubit obojím! Teda mám na mysli nelínou hubu … :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
4.11.11 12:54

veru

tak tě taky vítám . :mavam: Emimi je hroznej žrout času. Já už jsem si dala PC do středu bytu takže když vařim nebo cokoliv dělám tak si vždycky odběhnu něco zkouknout a zas míchám třeba oběd nebo dělám něco jinýho. Mám to zaplý celej den :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
4.11.11 13:24
pandora píše:
tak tě taky vítám . :mavam: Emimi je hroznej žrout času. Já už jsem si dala PC do středu bytu takže když vařim nebo cokoliv dělám tak si vždycky odběhnu něco zkouknout a zas míchám třeba oběd nebo dělám něco jinýho. Mám to zaplý celej den :oops: .

Nejsi sama, těhulko. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
4.11.11 13:25

Mahjio

ahojjjj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
4.11.11 13:34

Grtaulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
4.11.11 14:25
pandora píše:
tak tě taky vítám . :mavam: Emimi je hroznej žrout času. Já už jsem si dala PC do středu bytu takže když vařim nebo cokoliv dělám tak si vždycky odběhnu něco zkouknout a zas míchám třeba oběd nebo dělám něco jinýho. Mám to zaplý celej den :oops: .

Jé, další těhulka! Gratulace! To byly nějaký erupce na Milešovce????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí