Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vítej ![]()
Já jsem taky z O - Zábřehu
Do Brod. jsem chodila , mám to k Vám celkem kousek
Ahoj a vitej ![]()
My uz se zname a urcite se ti tady bude libit a jak uz bylo psano, vsechny jsme hodne a svate
pokud nedojde na urcite typy diskuzi, to pak litaji hromy a blesky. ![]()
mmch tech testiku teda je!!!
Ahoj,tady se ti urcite bude libit.Ja osobne tady nedavam moc prispevku,jelikoz vic mluvim nez pisu.Ale rada se tu chodim pobavit a zasmat nad urcitymi tematy a nejradsi chodim na rady Na vecne tema co uvarit ![]()
Taminka píše:
Ahoj a vitej![]()
My uz se zname a urcite se ti tady bude libit a jak uz bylo psano, vsechny jsme hodne a svate
mmch tech testiku teda je!!!pokud nedojde na urcite typy diskuzi, to pak litaji hromy a blesky.
Díky,a je mi jasné že je to tady návykové ![]()
verunka84 píše:Taminka píše:Díky,a je mi jasné že je to tady návykové
Ahoj a vitej![]()
mmch tech testiku teda je!!!pokud nedojde na urcite typy diskuzi, to pak litaji hromy a blesky.
Ne neni ani nahodou
![]()
gorina píše:verunka84 píše:Ne neni ani nahodouTaminka píše:Díky,a je mi jasné že je to tady návykové
Ahoj a vitej![]()
![]()
![]()
Cha
![]()
ww píše:gorina píše:Chaverunka84 píše:Ne neni ani nahodouTaminka píše:Díky,a je mi jasné že je to tady návykové
Ahoj a vitej![]()
![]()
![]()
![]()
Chacha
TO OPRAVDU NENI!!!!!! ![]()
Ahoj,
omlouvám se, že se sem takhle vtírnu,
ale také jsem na těchto stránkách nová. Sice jsem ve 3-tím trimestru, a jsem těhotná poprvé. Jmenuji se Kristina je mi 25 let a jsem ze severních čech… posílám obrázek, kde uvidíte bříško a v něm našeho malého Jakoubka…
Doufám, že zapadnu a na těchto stránkách najdu vše potřebné ![]()
xKristinkax píše:
Ahoj,omlouvám se, že se sem takhle vtírnu,ale také jsem na těchto stránkách nová. Sice jsem ve 3-tím trimestru, a jsem těhotná poprvé. Jmenuji se Kristina je mi 25 let a jsem ze severních čech… posílám obrázek, kde uvidíte bříško a v něm našeho malého Jakoubka…
Doufám, že zapadnu a na těchto stránkách najdu vše potřebné
Taky u nás Vítej:-)
A gratuluji k Jakoubkovi ![]()
Ve 3tím se to už docela táhne co? nejhorší byly ty poslední 2 měsíce, teda pro mě ![]()
No já si myslím, že to uteče rychle
už jen proto že za chvíli jsou Vánoce, takže začnou malinké stresíky s pečením cukroví, se sháněním dárků pak tady bude Nový rok no a bude to za pár, myslím si že se ani nestihnu otočit a vše bude za mnou
ale už se straaaaašně moc těšíme až to bude za námi ![]()
Novacikem tady nova a rada bych se tady seznamila s maminkami a tehulkami z okolia Rican Praha vychod a samozrejmne i vsema
Jsem v 19 tydnu uz se moc tesime az bude mimco s nami.
. Mam dve deti holku 9 a kluka 4
![]()
@1jana1 píše:
Novacikem tady nova a rada bych se tady seznamila s maminkami a tehulkami z okolia Rican Praha vychod a samozrejmne i vsemaJsem v 19 tydnu uz se moc tesime az bude mimco s nami.
![]()
. Mam dve deti holku 9 a kluka 4
![]()
Ahoj, ja bydlim v Nupakach..je mi 23 a malymu je 34tt
prvni mimi ![]()
@1jana1
Ahoj, já bydlím v Mnichovicích a do Říčan jezdím skoro 4× týdně. Malé je 16 měsíců, kdybys chtěla zajít třeba do herny, tak se ozvi, ![]()