Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem tady nová, tak doufám že mě příjmete mezi sebe. Jmenuji se Veronika, je mi 27let, mám doma 3letou dcerku Kačenku
A před týdnem jsem zjistila, že je na cestě asi druhé mimi. Vyšly mi pozitivní testy
ale k dr jdu až 22. listopadu, tak uvidíme - ještě se moc neraduju… Musím se tady rozkoukat, jak to tady vše funguje ![]()
Ahojky tak vítej u nás
Neboj jsme tu hodné když nedojde na téma: plenky,kojení,chodítka,pribináčky, potraty
Jinak gratuluji k těhotenství ![]()
Laskecka píše:
Ahojky tak vítej u násNeboj jsme tu hodné když nedojde na téma: plenky,kojení,chodítka,pribináčky, potraty
Jinak gratuluji k těhotenství
Ještě jsi zapomněla na očkování.. ![]()
Jinak Veru vítej,, ![]()
peggy.sl píše:Laskecka píše:
Ahojky tak vítej u násNeboj jsme tu hodné když nedojde na téma: plenky,kojení,chodítka,pribináčky, potraty
Jinak gratuluji k těhotenství
Ještě jsi zapomněla na očkování..
Jinak Veru vítej,,
Taky střídavá péče, posazování… No je toho spousty
Ale jinak se tu máme rády, že baby? Takže vítej ![]()
a ještě jste zapomněly téma: těhotná v 15 ![]()
Vítej
mě tyhle stránky v mnohém pomohly ![]()
ahojte hledám kamarádku s dětmi ja jsem z ostravy z centra a mam 3 děti 5,3 a 6 měsíců bydlim tady už rok a stale nemám s kým pokecat budu ráda když se někdo ozve.. lenka
![]()
verunka84 píše:
Děkujipřidávám moje těhu testy pozitivní
Tomu říkám krásná hromádka pozitivních testu ![]()
jojo,děkuji asi jsem cvok,co?Já tomu pořad nemůžu uvěřit tak se dokola testuju…páč jsme se snažili rok od vysazení HA,s Kačkou jsem zapadla taky až po roce…
hllenka píše:
ahojte hledám kamarádku s dětmi ja jsem z ostravy z centra a mam 3 děti 5,3 a 6 měsíců bydlim tady už rok a stale nemám s kým pokecat budu ráda když se někdo ozve.. lenka![]()
![]()
Ahoj já jsem taky Ostrava kde bydlíš?Já v Hrabůvce kousek od broadwaye ![]()