Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ww píše:verunka84 píše:Jé, já do Hrabůvky jezdím každé úterý do školyhllenka píše:Ahoj já jsem taky Ostrava kde bydlíš?Já v Hrabůvce kousek od broadwaye
ahojte hledám kamarádku s dětmi ja jsem z ostravy z centra a mam 3 děti 5,3 a 6 měsíců bydlim tady už rok a stale nemám s kým pokecat budu ráda když se někdo ozve.. lenka![]()
![]()
![]()
![]()
Fakt,a kde ty bydlíš?
verunka84 píše:ww píše:Fakt,a kde ty bydlíš?verunka84 píše:Jé, já do Hrabůvky jezdím každé úterý do školyhllenka píše:Ahoj já jsem taky Ostrava kde bydlíš?Já v Hrabůvce kousek od broadwaye
ahojte hledám kamarádku s dětmi ja jsem z ostravy z centra a mam 3 děti 5,3 a 6 měsíců bydlim tady už rok a stale nemám s kým pokecat budu ráda když se někdo ozve.. lenka![]()
![]()
![]()
![]()
Dáleko předaleko za hory za doly
Fakt. Asi 30 km od Ovy. Ale já nejsem vhodný člověk na seznámení, sice si pořád stěžuju, že nemám pořádnou kamarádku, ale já mám jednu „vadu“
Nemluvím
![]()
AHojky, tak já se hlásím jako bývalá Ostravačka, zábřeh, hrabůvka ![]()
Jinak gratulace ke druhému prckovi, a vítej mezi námi ![]()
![]()
ww píše:verunka84 píše:Dáleko předaleko za hory za dolyww píše:Fakt,a kde ty bydlíš?verunka84 píše:Jé, já do Hrabůvky jezdím každé úterý do školyhllenka píše:Ahoj já jsem taky Ostrava kde bydlíš?Já v Hrabůvce kousek od broadwaye
![]()
![]()
![]()
Fakt. Asi 30 km od Ovy. Ale já nejsem vhodný člověk na seznámení, sice si pořád stěžuju, že nemám pořádnou kamarádku, ale já mám jednu „vadu“
Nemluvím
![]()
a můžu se zeptat jak to?
oxalka píše:
AHojky, tak já se hlásím jako bývalá Ostravačka, zábřeh, hrabůvka:-)
Jinak gratulace ke druhému prckovi, a vítej mezi námi:-) :kytka
a Teď býváš kde?
verunka84 píše:oxalka píše: AHojky, tak já se hlásím jako bývalá Ostravačka, zábřeh, hrabůvka:-) Jinak gratulace ke druhému prckovi, a vítej mezi námi:-) :kytkaa Teď býváš kde?
Teď bývám v Prachaticích:-) ale do Ovy se často vracíme za rodičema, bydlela jsme tam skoro 1élet takže tam mám spoustu znýmých a kamarádů, bohužel většinou bez dětí - protože jsme přeci mladááá:-) ![]()
no každopádně přeji aby se ti u nás líbilo, já jsme se tady dozvěděla spoustu zajímavých věcí ![]()
oxalka píše:verunka84 píše:Teď bývám v Prachaticích:-) ale do Ovy se často vracíme za rodičema, bydlela jsme tam skoro 1élet takže tam mám spoustu znýmých a kamarádů, bohužel většinou bez dětí - protože jsme přeci mladááá:-)oxalka píše: AHojky, tak já se hlásím jako bývalá Ostravačka, zábřeh, hrabůvka:-) Jinak gratulace ke druhému prckovi, a vítej mezi námi:-) :kytkaa Teď býváš kde?
no každopádně přeji aby se ti u nás líbilo, já jsme se tady dozvěděla spoustu zajímavých věcí
Děkuji určo bude ![]()
Ahoj, taky se řadím do fronty vítajících!
Z Ovy teda nejsem, to mám teda spíš blíž k těm Prachaticím …
A myslím si )a doufám), že tu budeš spokojená. Já teda jo. A to si nedělám plus u adminů
A že si najdeš spoustu virtuálních přátel a spoustu rad … a bohužel teda i kontroverzních témat, jak ti už holky naznačily, kde se to vždycky semele, ale na druhou stranu, když o něco jde, táhnem tady za jeden provaz … nebo jsem asi měla napsat spíš za jednu pupeční šńůru, že matky, mámy, maminky?
Emilie píše:
Ahoj, taky se řadím do fronty vítajících!Z Ovy teda nejsem, to mám teda spíš blíž k těm Prachaticím …
A myslím si )a doufám), že tu budeš spokojená. Já teda jo. A to si nedělám plus u adminů![]()
![]()
![]()
A že si najdeš spoustu virtuálních přátel a spoustu rad … a bohužel teda i kontroverzních témat, jak ti už holky naznačily, kde se to vždycky semele, ale na druhou stranu, když o něco jde, táhnem tady za jeden provaz … nebo jsem asi měla napsat spíš za jednu pupeční šńůru, že matky, mámy, maminky?
Děkuji za milé přivítání ![]()
Tý jo, to je testů! Mě stačil jeden a pak telefonát na gyndu:-)
verunka84 píše:Emilie píše:Děkuji za milé přivítání
Ahoj, taky se řadím do fronty vítajících!Z Ovy teda nejsem, to mám teda spíš blíž k těm Prachaticím …
A myslím si )a doufám), že tu budeš spokojená. Já teda jo. A to si nedělám plus u adminů![]()
![]()
![]()
A ještě na něco bych tě měla upozornit. Užívání emimina je silně návykové a přechází snadno do závislosti
![]()
verunka84 píše:
Děkujipřidávám moje těhu testy pozitivní
Fíha, pěkná sbírka!
hofka píše:
Tý jo, to je testů! Mě stačil jeden a pak telefonát na gyndu:-)
Když já jsem cvok víš
ale to poznáte ![]()
Jé, já do Hrabůvky jezdím každé úterý do školy