Jsem těhotná 4. týden těhotenství

23.8.16 15:22

JSEM TĚHOTNÁ 4tt

Ahoj všem :) chtěla jsem se zeptat jsem poprvé těhotná ve 4tt je to hodně brzo na všechno ale trápí mě takový problém. Minulý týden jsem byla u lékaře pro bolesti břicha v podbřišku nasadil mi léky a poslal domu. Všechno se jeví Ok ale občas mě poboliva břicho v oblasti pupíku a k tomu mám belavy výtok bez zápachu s tím ze jsem furt mokrá jako kdybych to pustila. Jsem poprvé těhotná tak zkoumám všechno a ze všeho jsem vyplasena. Prosím poraďte dekuju L. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
23.8.16 15:27

@Lucka_0077 neplaš, nestresuj, tohle jsou naprosto normální záležitosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.16 15:29

@martina.se Jsem ze všeho vyplasena aby vše bylo v pořádku. Jinak dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.8.16 15:32

Zvýšená vlhkost sliznic je v těhotenství normální. I lehké pobolívání v podbřišku. Jen na ně nejez žádná analgetika, pro plod to není zdravé. Spíš odpočívej a doplň si hořčík do těla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.8.16 15:34
@Lucka_0077 píše:
@martina.se Jsem ze všeho vyplasena aby vše bylo v pořádku. Jinak dekuju
:mrgreen: to je každá, nestresuj předem :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15497
23.8.16 15:35
@pe-terka píše:
Zvýšená vlhkost sliznic je v těhotenství normální. I lehké pobolívání v podbřišku. Jen na ně nejez žádná analgetika, pro plod to není zdravé. Spíš odpočívej a doplň si hořčík do těla.

Od začátku těhotenství beru Ibalginy a spol, kvůli bolesti hlavy a migrénám. A to téměř denně. Paralen nepomáhá. Dítě je v pořádku. Ze začátku těhotenství jsem měla brutální chřipku s šílenými záchvaty kašle. Normálně jsem brala kapky na kašel i do nosu.
Bolest podbřišku mám od začátku, většinou pomáhají hořčíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.8.16 15:39
@Šmoulice píše:
Od začátku těhotenství beru Ibalginy a spol, kvůli bolesti hlavy a migrénám. A to téměř denně. Paralen nepomáhá. Dítě je v pořádku. Ze začátku těhotenství jsem měla brutální chřipku s šílenými záchvaty kašle. Normálně jsem brala kapky na kašel i do nosu.
Bolest podbřišku mám od začátku, většinou pomáhají hořčíky.

no ho, jenže ty seš přírodní úkaz :mrgreen: Na normální lidi tyhle věci neplatí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15497
23.8.16 15:42
@pe-terka píše:
no ho, jenže ty seš přírodní úkaz :mrgreen: Na normální lidi tyhle věci neplatí :kytka:

A to jsem se ještě asi ve 4tt ožrala jako prase na jedné akci :oops: :oops: Ale to jsem těhotenství ještě nevěděla. Moje dítě bude ukázkové klíště :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.8.16 15:43
@Šmoulice píše:
A to jsem se ještě asi ve 4tt ožrala jako prase na jedné akci :oops: :oops: Ale to jsem těhotenství ještě nevěděla. Moje dítě bude ukázkové klíště :mrgreen:

spíš nezmar, zvládne naprosto všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15497
23.8.16 15:45
@pe-terka píše:
spíš nezmar, zvládne naprosto všechno :mrgreen:

Ať si zvyká :mrgreen: Co se v mládí naučíš… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12230
23.8.16 15:46

Já měla to samé ;) neboj, nic to není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
23.8.16 16:26

Když to vezmu, co vše jsem zažila v tom prvním, nejrizikovějším trimestru jak se říká.. :lol: Já o těhotenství věděla asi od šestého týdne, takže první dva týdny co si pamatuju jsem se jednou opila :oops: a denně vykouřila tak 5 cigaret :lol: Pak jsem taky měla celkem děsnou chřipku nebo co to bylo, v podbřišku mě bolelo snad do nějakého 16. týdne každý den (píchalo mě tam) a i teď v třetím trimestru mě břicho bolí.. výtok jsem měla taky, a pořád mám. Miminko je naprosto v pořádku, má se čile k světu :D takže jak píší všechny ostatní, neplašit a nestresovat, to je to hlavní. A taky selský rozum. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.8.16 16:55
@Šmoulice píše:
Ať si zvyká :mrgreen: Co se v mládí naučíš… :mrgreen:

to rozhodně! Když bude mít za matku takovouhle divošku, je to přímo nutnost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.16 17:13

Dekuju holky moc mi to pomohlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
26.11.19 17:59

Ahoj holky, tak dnes jsem byla u p. doktorky a potvrdila mi, že jsem ve 4tt, na UZ ještě nebylo nic vidět, mám zvýšenou sliznici jinak je vše ok, podle posledni ms to vycházi na 6tt, ale chápu:) každopádne mě popadl divný strach.. jsem tedy tehotná? bojím se aby se něco nestalo.
nechci být strašpitel, jen se chci ujistit a zeptat na zkušenosti ve 4tt, jak to slo dal apod..
moc vsem predem dekuji za odpovedi :srdce:
jinak posledni test, je ze včerejška. mamatest 10 a čárky už jsou značně silnější, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí