Sex v těhotenství - ano nebo ne?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.8.16 21:38

Sex v těhotenství ano nebo ne

Ahoj holky, v březnu jsem prodělala sp a nyní jsem v 7 tt. Od začátku mám strach ze sexu, s manželem jsme tedy2 krát spali a vše ok.'doktor mi nic neřekl, že bychom nemeli… A já nevim zda je to bezpečné. Co si myslite vy? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
920
22.8.16 21:43

Kdyby to nebylo bezpečné, tak by ti doktor něco řekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
22.8.16 21:43

Pokud nemáš potíže tak by to bezpečné být mělo, asi ne žádnou divočinu, ale proč ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.16 21:44

Děkuji, taky si myslim, že by doktor něco řekl. Jenom říkal ať se chovám jako těhotná. Myslí že ten strach asi přejde po prvním trim :?

• Citovat
  • Upravit
197
22.8.16 21:49

Když to Dr. nezakázal, nevidím v tom problém. Sex miminku neublíží :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.16 22:05

Možná je to zbytečný strach, ale já bych počkala alespoň na druhý trimestr, jasně, říká se, že když se má plod udržet, tak se udrží, ale osobně mám z toho obavu, tak proč si dělat stres… Dej na své pocity.
Já jsem ani u jednoho těhotenství sex na začátku neměla a to jsem ani neprošla potratem, jen mi přišlo, že při orgazmu, jak se děloha stahuje, mě to divně bolí, taková křeč a co kdyby… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.16 22:07

Děkuji holky, asi to nebudu nějak hrotit, prostě to trochu omezíme a manželovi pomůžu i jinak, aby nestrádal

• Citovat
  • Upravit
203
22.8.16 22:30

Ja teda jsem take v 7tydnu a nedokazu si predstavit, ze bych nemela sex. Zadne problemy nemam, miminko nema ani centak, tak proc si to odpirat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.16 22:33
@chmz píše:
Ja teda jsem take v 7tydnu a nedokazu si predstavit, ze bych nemela sex. Zadne problemy nemam, miminko nema ani centak, tak proc si to odpirat?

Já mám prostě strach asi kvuli tomu potratu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.16 22:33

Navíc sem týden špinila tak beru utrogestan

• Citovat
  • Upravit
203
22.8.16 22:34
@Anonymní píše:
Já mám prostě strach asi kvuli tomu potratu

Ja mam Nejake problemy a Zvysene riziko potratu. Ale nekrvacim nic, tak si sex neodpiram. Pritel ho nema jako slon chobot, takze mne ani mimcu ublizit nemuze. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
22.8.16 22:38

Ahoj. Jsem take v sedmem tydnu :think:, a ikdyz nam otěhotnět dělalo problem, sex si neodpirame. Jen si rikam, ze bychom to meli kapku omezit… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.16 22:39
@chmz píše:
Ja mam Nejake problemy a Zvysene riziko potratu. Ale nekrvacim nic, tak si sex neodpiram. Pritel ho nema jako slon chobot, takze mne ani mimcu ublizit nemuze. :lol:

Takže doktor ti neříkal že se máte v prvním trimestru vyvarovat? Pokud je riziko potratu tak většinou sex nedoporučuji

• Citovat
  • Upravit
203
22.8.16 22:45
@Anonymní píše:
Takže doktor ti neříkal že se máte v prvním trimestru vyvarovat? Pokud je riziko potratu tak většinou sex nedoporučuji

Ne vubec ne. Beru od zacatku utrogestan jeden rano a jeden vecer, ale nespinim nic… Takze mi zadne omezeni doktor nedaval. Pokud se mimi ma udrzet, tak se udrzi. Tot muj nazor. Kdyz bych spinila a doktor mi to zakazal, tak asi si dam pauzu. Ale takhle ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
22.8.16 23:38

Pokud to dr vyloženě nezakazuje tak proč ne :) Když je spokojená maminka je spokojené i miminko :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí