Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý den,chtěla bych se zeptat na názor na moji situaci nebo na vaše zkušenosti.
V únoru jsem vysadila HA a můj cyklus se tím prodloužil na zhruba +- 35 dní, v srpnu byla menstruace přesná a byla 20.-25.8. Taktéž v srpnu proběhl přerušovaný pohlavní styk, a to konkrétně 7., 15. a 31., kdy byla užita i pilulka po.
4.9. byl proveden test od Dr. Maxe a vyšla slabounká druhá čárka, druhý den proveden mama test a clearblue - oba negativní.
8.9. jsem začala krvácet, nebylo to zřejmě ani ovulační, krvácení bylo stejné intenzity jako Ms, ale trvalo pouze 3 dny.
11.9. jsem byla na prev. prohlídce u gynekologa, který byl s krvácením uprostřed cyklu obeznámen, ale příčinu nenašel. (Cysta ani nic nepodobného)
14., 25. a 30.9. TT negativní. Zhruba kolem 23.9. měla přijít menstruace, která se nedostavila, tudíž jsem začala zmiňované krvácení uprostřed cyklu považovat za dřívější ms ze stresu, který jsem měla skrz případné otěhotnění a z práce. Ms se teda měla dostavit dnes 10.10. a stále nikde ani náznak.
Další TT proveden 2.10. - negativní a 5.10. - taky negativní, ale dnes když mi vypadl z obalu, tak tam byla po těch 5 dnech slabá skoro neviditelná druhá čárka. Dnes TT taktéž negativní. Žádné příznaky nemám, prsa citlivá byla, ale už nejsou.
Nevím, co si myslet, nemáte některá zkušenost?Chci tomu ještě týden dat a pak zavolat na gyndu.
Nechápu, co řešíš. Možná se ti jen tělo srovnává po vysazení antikoncepce a blbne z toho. Těhotná fakt nebudeš.
@Stará známá píše:
Rozhozeny cyklus po pilulce po.
Souhlas. Vzala jsem ji v lednu a teprve teď se mi cyklus pomalu rovná k normálu. Po pilulce se mi zkrátil na max. 25 dní (původně 30+) a krvácení bylo o dost slabší.
Zřejmě se opravdu jedná o rozhozený cyklus ![]()
Příspěvek upraven 10.10.23 v 23:52
Když je test negativní, tak těhotná nejsi. Jsou to rozhozene hormony ![]()
@Terulik6 píše:
Zřejmě se opravdu jedná o rozhozený cyklusPříspěvek upraven 10.10.23 v 23:52
Proč odpovídáš sama sobě? ![]()
Proč jsi vysadila antikoncepci, když máš takovou panickou hrůzu z otěhotnění a ještě používáš ten sajrajt v pilulce PO. ![]()
Proc vysazujes antikoncepci, nechranis se a pak beres pilulku po? Co to ma za logiku? To tak budes delat kazdy mesic?
@Mall126 píše:
Proč odpovídáš sama sobě?
Jsem si neuvědomila, že diskuze je moje.
proto jsem pak odpověď upravila a odsouhlasila rozhozený cyklus. ![]()
@Cullenova píše:
Proc vysazujes antikoncepci, nechranis se a pak beres pilulku po? Co to ma za logiku? To tak budes delat kazdy mesic?
K vysazení antikoncepce byl důvod, s přítelem jsme se chtěli začit snažit o miminko. Přítel si to ale rozmyslel a na základě toho + jiných důvodů, jsme se rozešli a já si vzala pilulku po. Bohužel se to nepovedlo a druhá čárka na testu v září mě moc nepotěšila, takže panika. ![]()
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na názor na moji situaci nebo na vaše zkušenosti.
V únoru jsem vysadila HA a můj cyklus se tím prodloužil na zhruba +- 35 dní, v srpnu byla menstruace přesná a byla 20.-25.8. Taktéž v srpnu proběhl přerušovaný pohlavní styk, a to konkrétně 7., 15. a 31., kdy byla užita i pilulka po.
4.9. byl proveden test od Dr. Maxe a vyšla slabounká druhá čárka, druhý den proveden mama test a clearblue - oba negativní.
8.9. jsem začala krvácet, nebylo to zřejmě ani ovulační, krvácení bylo stejné intenzity jako Ms, ale trvalo pouze 3 dny.
11.9. jsem byla na prev. prohlídce u gynekologa, který byl s krvácením uprostřed cyklu obeznámen, ale příčinu nenašel. (Cysta ani nic nepodobného)
14., 25. a 30.9. TT negativní. Zhruba kolem 23.9. měla přijít menstruace, která se nedostavila, tudíž jsem začala zmiňované krvácení uprostřed cyklu považovat za dřívější ms ze stresu, který jsem měla skrz případné otěhotnění a z práce. Ms se teda měla dostavit dnes 10.10. a stále nikde ani náznak.
Další TT proveden 2.10. - negativní a 5.10. - taky negativní, ale dnes když mi vypadl z obalu, tak tam byla po těch 5 dnech slabá skoro neviditelná druhá čárka. Dnes TT taktéž negativní. Žádné příznaky nemám, prsa citlivá byla, ale už nejsou.
Nevím, co si myslet, nemáte některá zkušenost?
Chci tomu ještě týden dat a pak zavolat na gyndu.