Jsem těhotná nebo je problém jinde?

Anonymní
10.10.23 23:34

Jsem těhotná nebo je problém jinde?

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat na názor na moji situaci nebo na vaše zkušenosti.

V únoru jsem vysadila HA a můj cyklus se tím prodloužil na zhruba +- 35 dní, v srpnu byla menstruace přesná a byla 20.-25.8. Taktéž v srpnu proběhl přerušovaný pohlavní styk, a to konkrétně 7., 15. a 31., kdy byla užita i pilulka po.

4.9. byl proveden test od Dr. Maxe a vyšla slabounká druhá čárka, druhý den proveden mama test a clearblue - oba negativní.

8.9. jsem začala krvácet, nebylo to zřejmě ani ovulační, krvácení bylo stejné intenzity jako Ms, ale trvalo pouze 3 dny.

11.9. jsem byla na prev. prohlídce u gynekologa, který byl s krvácením uprostřed cyklu obeznámen, ale příčinu nenašel. (Cysta ani nic nepodobného)

14., 25. a 30.9. TT negativní. Zhruba kolem 23.9. měla přijít menstruace, která se nedostavila, tudíž jsem začala zmiňované krvácení uprostřed cyklu považovat za dřívější ms ze stresu, který jsem měla skrz případné otěhotnění a z práce. Ms se teda měla dostavit dnes 10.10. a stále nikde ani náznak.

Další TT proveden 2.10. - negativní a 5.10. - taky negativní, ale dnes když mi vypadl z obalu, tak tam byla po těch 5 dnech slabá skoro neviditelná druhá čárka. Dnes TT taktéž negativní. Žádné příznaky nemám, prsa citlivá byla, ale už nejsou. :think:

Nevím, co si myslet, nemáte některá zkušenost? :zed: Chci tomu ještě týden dat a pak zavolat na gyndu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14379
10.10.23 23:41
@Anonymní píše:
Dobrý den,

chtěla bych se zeptat na názor na moji situaci nebo na vaše zkušenosti.

V únoru jsem vysadila HA a můj cyklus se tím prodloužil na zhruba +- 35 dní, v srpnu byla menstruace přesná a byla 20.-25.8. Taktéž v srpnu proběhl přerušovaný pohlavní styk, a to konkrétně 7., 15. a 31., kdy byla užita i pilulka po.

4.9. byl proveden test od Dr. Maxe a vyšla slabounká druhá čárka, druhý den proveden mama test a clearblue - oba negativní.

8.9. jsem začala krvácet, nebylo to zřejmě ani ovulační, krvácení bylo stejné intenzity jako Ms, ale trvalo pouze 3 dny.

11.9. jsem byla na prev. prohlídce u gynekologa, který byl s krvácením uprostřed cyklu obeznámen, ale příčinu nenašel. (Cysta ani nic nepodobného)

14., 25. a 30.9. TT negativní. Zhruba kolem 23.9. měla přijít menstruace, která se nedostavila, tudíž jsem začala zmiňované krvácení uprostřed cyklu považovat za dřívější ms ze stresu, který jsem měla skrz případné otěhotnění a z práce. Ms se teda měla dostavit dnes 10.10. a stále nikde ani náznak.

Další TT proveden 2.10. - negativní a 5.10. - taky negativní, ale dnes když mi vypadl z obalu, tak tam byla po těch 5 dnech slabá skoro neviditelná druhá čárka. Dnes TT taktéž negativní. Žádné příznaky nemám, prsa citlivá byla, ale už nejsou. :think:

Nevím, co si myslet, nemáte některá zkušenost? :zed: Chci tomu ještě týden dat a pak zavolat na gyndu.

Nechápu, co řešíš. Možná se ti jen tělo srovnává po vysazení antikoncepce a blbne z toho. Těhotná fakt nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
10.10.23 23:43

Rozhozeny cyklus po pilulce po.

• Citovat
  • Upravit
14873
10.10.23 23:47
@Stará známá píše:
Rozhozeny cyklus po pilulce po.

Souhlas. Vzala jsem ji v lednu a teprve teď se mi cyklus pomalu rovná k normálu. Po pilulce se mi zkrátil na max. 25 dní (původně 30+) a krvácení bylo o dost slabší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terulik6
10.10.23 23:50

Zřejmě se opravdu jedná o rozhozený cyklus :nevim:

Příspěvek upraven 10.10.23 v 23:52

• Citovat
  • Upravit
17021
10.10.23 23:50

Když je test negativní, tak těhotná nejsi. Jsou to rozhozene hormony :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
11.10.23 03:04
@Terulik6 píše:
Zřejmě se opravdu jedná o rozhozený cyklus :nevim:Příspěvek upraven 10.10.23 v 23:52

Proč odpovídáš sama sobě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
11.10.23 06:00

Proč jsi vysadila antikoncepci, když máš takovou panickou hrůzu z otěhotnění a ještě používáš ten sajrajt v pilulce PO. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5742
11.10.23 07:07

Proc vysazujes antikoncepci, nechranis se a pak beres pilulku po? Co to ma za logiku? To tak budes delat kazdy mesic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37200
11.10.23 08:24

Těhotná nejsi. Když být nechceš tak se pořádně chraňte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terulik6
11.10.23 10:41
@Mall126 píše:
Proč odpovídáš sama sobě? :think:

Jsem si neuvědomila, že diskuze je moje. :lol: proto jsem pak odpověď upravila a odsouhlasila rozhozený cyklus. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Terulik6
11.10.23 14:47
@Cullenova píše:
Proc vysazujes antikoncepci, nechranis se a pak beres pilulku po? Co to ma za logiku? To tak budes delat kazdy mesic?

K vysazení antikoncepce byl důvod, s přítelem jsme se chtěli začit snažit o miminko. Přítel si to ale rozmyslel a na základě toho + jiných důvodů, jsme se rozešli a já si vzala pilulku po. Bohužel se to nepovedlo a druhá čárka na testu v září mě moc nepotěšila, takže panika. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex