Těhotenství, chlap to prožívá víc než já

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Janli
22.1.19 20:33

Počkej až budeš rodit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1326
22.1.19 20:34

Stává se to, prostě jste „naladěni na stejnou vlnu“ ;) Samozřejmě je to ale trochu vsugerovaný.
Manžela se mnou taky bolelo břicho a záda, ale jinak jsem těhotenství v podstatě ani nepociťovala.. Chutě pořád stejný, nálady taky ani jsem moc nepřibrala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
22.1.19 20:35

Neprožíval bylo mu to nějak jedno co jím a kolik přibírám ;) :D a ty ho tak nepozoruj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37126
22.1.19 20:37

Ten můj je s přibíráním a chutěma tak rok napřed :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
22.1.19 20:37

Mě je stále blivno a manžel žere jak kyselina,což předtím nedělal. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
22.1.19 20:40

Nejde spíš o to že bych ho pozorovala já ale spíš on mě… hrozně mě hlídá nenechá mě nic dělat přitom mám těhotenství o kterém vlastně ani nevím :lol: nevolnosti žádné jen únava ale ta je teda brutální :D budu mu muset domluvit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
22.1.19 20:40

Mme tesne po porodu na porodnim sale vypravel, jak je desne unavenej :lol: takze… bude hur :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10892
22.1.19 20:47

@Tarinka ja mela dlouho „na talíři“, ze jsem ho vzbudila ve ctyri rano a ještě jsem v kuchyni vypustila rybnik a on musel vytirat. Takze zatimco jsem se svijela na sale v bolestech, tak jsem taky poslouchala, ze se mu chce spat, ze se to neda.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.19 21:03

Hlavne v tom pribirani byl semnou za jedno :nevim: :lol: jenze ja to vse nechala v porodnici .. teda krome miminka a mu kila zustala :-( :lol:

• Citovat
  • Upravit
850
22.1.19 21:04

@citlivaduse to jsme na tom podobne :mrgreen: u posledniho mi ho bylo dokonce tak lito, ze jsem ho nabadala, at si v tom křesle zdrimmne, ze půjdu aspon na pul hodky do sprchy, at ho neruším :mrgreen: mela jsem fakt strach, ze nevydrží. prcek se narodil 7 ráno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
22.1.19 21:05

U nas chlap hodne jedl a po porodu rika, ze to byl boj a jak tlacil semnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
22.1.19 21:05

To máme doma taky :lol: přítel má větší bříško než já a to jsem už v 7.měs. ;) Už mu skoro nestačí jedna porce, dobrůtky, klobásky…nojooo :mrgreen:
Vtipné bylo když zjistil že mu jsou některá trika malá, prý jestli jsem to dobře vyprala :lol: „Haha jistě, moje zůstali stejné ale tvoje se zdrcávaj, to určitě“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13745
22.1.19 21:07

Někteří muži to tak mají ;) . Můj muž takový není, neprožíval se mnou nic, ale u porodu si to pak užil pořádně :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30772
22.1.19 21:12

Kdysi jsem cetla nejakou „studii“, ze budouci otcove dcer behem zenina tehotenstvi priberou, zatimco budouci otcove synu ne. :mrgreen: Tak muzete napsat, jestli to sedi. Ale u nas jsem tedy byla tehotna vzdycky sama, mame 2 holky a kluka a chlap porad stejny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
22.1.19 21:15

Manzel taky vic jedl a byl teda cita u filmu :mrgreen: bolesti teda se mnou nemel, ale hormony mu taky nejak pracovaly :mrgreen: u filmu i serialu byl namekko hned :mrgreen: a nejaky kilo nabral…ja uz mam vse dole a jeste vic, nez kdyz jsem byla tehotna, on bohuzel zadny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí