Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte, začnu úplně od začátku.. meškala mi menstruace dva dny potom jsem ji dostala ale po dvou dnech se mi zastavila a pak ji zase dostala, zítra by mi měla končit, dělala jsem si test včera a jedna / dnes jsem si dělala zase a byly tam // potom jsem si udělala znovu a byla tam / 😩 tam ja už nevím fakt 🤦🏻♀️ na gynekologii mam přijít za týden
Myslíte si ze můžu byt těhotná?
Proč zde nevložíš fotky všech těch testů, abychom to mohli adekvátně posoudit?
Jak máme vědět, že je tam skutečně 1 čárka, pak 2 čárky a pak zase 1 čárka… třeba si pleteš čárky s ryskou, se stínem nebo s duchem, třeba to vůbec čárka není…
Negativní test je negativní test, takže těhotná zřejmě nebudeš a víc ti řeknou na gyndě.
@Denisa Natalii mohlo to být biochemicke..spíš bych počítala, že z toho nic nebude. Vydrž pár dní a z ranní moči si udělej test s citlivostí 10
@Denisa Natalii píše: Více
Ten je rozpity a nejspíš vadný. Těhotná spíš nebudeš.
@Denisa Natalii
Njn tak dle této fotky, je to tedy hodně nacucaný test… ale jo, vypadá pozitivní… zvláštní no… pokud se ale stane, že je ten test takto rozpitý nebo jinak celý rozmazaný, je fakt lepší udělat nový test a řídit se tím novým výsledkem… mohl to být nějaký špatný kus.
Jestli si testovala mama testem, tak tehotna nejses, ony to delaj
Jenže je mi divné že se mi zastavila menstruace a je mi fakt zle cele dny si připadám jak opila 😃
menstruaci jsi měla, že je ti zle, je vsugerace
@stinga menstruaci jsem měla dva dny 😃 a mam ji pravidelně 5 dnu a fakt že silné
Psychika dělá strašně moc, já takhle byla „těhotná“ skoro každý měsíc, když jsme se snažili o první dítě..nakonec to trvalo 2,5roku a po inseminaci se povedlo..
Ms ovlivní i stres, dieta atd..
píšeš, že po dvou dnech se zastavila a pak zase obnovila,
tak klidně zkus za dva dny další test, ale nenamáčej ho tak moc - a uvidíš