Jsem totálně šílená :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
3.11.19 16:02
@Uslava píše:
Voňavá miminka, co jsi si tak přála. :srdce: :kytka: Ano, i tohle se může stát. Jak víš, že jsou psychiatricky nemocné, když jste sehnali lékaře až dnes?

A sourozenci, co si vyhrajou :D jako jo soucítím, ale taky mi přijde, že spousta lidí si tohle nepřipouští.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.19 16:13

A co dělají venku? Vzít na kolo a vyřádit ven, dopoledne, odpoledne, nepomaha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
3.11.19 16:14

Je někde v okolí nějaká podpůrná skupina pro rodiče dětí s poruchou pozornosti? Ptej se v nejbližším speciálně pedaogickém centru. Pokud ne, tak do nich zkus rýpat, že by to mohli založit, případně se nabídni že s tím pomůžeš. Možnost potkat se jendou měsíčně s lidmi co mají stejné děti doma je fakt úlevné.

Zároveń by tam mohli mít nějaké skupiny pro děcka s poruchami pozornosti, kde s nima budou trošku pracovat.

Pokud ne, nech si pomoci od někoho kdo dělá videotréning interakci - každodenní boj to taky umí dost ulehčit.

http://spin-vti.cz/…-vti-trenera

No a dobře vybrané léky je netlumí a neničí - naopak dávají šanci mozku aby dozrál co nejsprávněji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.19 16:17
@Horká.cokolada píše:
A co dělají venku? Vzít na kolo a vyřádit ven, dopoledne, odpoledne, nepomaha?

Venku lítají jak pominutí, válí se po zemi, klidně i v bahně, v louži. Někdy je to lepší, někdy horší.

• Citovat
  • Upravit
1816
3.11.19 16:35

Co delate s tatinkem, kdyz tedy neco provedou? Nejak z toho co zakladatelko pises :oops: necitim nejake hranice. Spis podle vasich reakci mohou ostatni poradit jak to udelat jinak a lepe ;) a v tomto veku je nejvyssi cas s tim neco delat ne jen hledat doktory kteri daji diagnozu pripadne tlumici prasky. At potom nepresvihnete taky tu dobu kdy vas budou mit s tatkou na haku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22376
3.11.19 16:58
@Anonymní píše:
Když u nich je těch poruch víc, někdy máme pocit, že to ani nechápou, že udělali něco špatného. Dnes rozsekali mečem lustr z Ikei (raději už kupujeme jen papírové do stovky). Když jsem se zlobila, řekli mě naprosto bezelstně, že to zlobil medvídek (plyšový) a Ježíšek mu nedá dárek po stromeček, že tam v pokoji běhal a moc zlobil. :jazyk:

Ja mam doma taky hodne narocne ditko s lehcimi diagnozami(ale takhle destrukcni neni ani v ty horsi dny),ale nechapu, kde se dostali k meci? Zamerne nemam doma zadnou hracku, ktera by pripominala zbran. I kladivko ze zatloukacky je dlouhodobe vzadu na skrini. Nemate specialni skolku? Na detskeho psychiatra jsem cekala asi 1,5 mesice.Mohu poslat kontakt(Praha).Rikal, ze tezke pripady se daji medikovat od 3 let, ale z toho co pisete by to museli byt alespon autisti s mentalni retardaci. Tohle neni jen nejaka hyperaktivita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
3.11.19 19:20

No bohuzel nemam nikoho jeste k tomu jsms se odstehovali kde nikoho neznam takze ani nemam moznost treba jit pokecat s kamaradkou vypnout nebo tak jsem v jednom kole..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22376
3.11.19 19:32

@Kačuláá21 A co maji deti za diagnozy? Vsechny tri? Musi to byt strasne narocne.Dnes uz ale existuji moznosti. Videla jsem dokument, kde dobrovolnici pomahaji i s agresivnimi autisty, takze dnes uz nejaka pomoc existuje i pro ty nejtezsi pripady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22376
3.11.19 19:35
@Anonymní píše:
Vajíčka vyndali z lednice, do kuchyně nemáme dveře, nikdy jsme je tam neměli, ani nevím, kde je sehnat, museli by být atypické svým rozměrem. A celodenní dozor už nedávám po těch letech hyperaktivního řádění. Modlíme se, aby nás ti lékaři vzali brzy, hned ráno jim budu volat.

A co zamek na lednicku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.19 21:06
@Showme_a píše:
Co delate s tatinkem, kdyz tedy neco provedou? Nejak z toho co zakladatelko pises :oops: necitim nejake hranice. Spis podle vasich reakci mohou ostatni poradit jak to udelat jinak a lepe ;) a v tomto veku je nejvyssi cas s tim neco delat ne jen hledat doktory kteri daji diagnozu pripadne tlumici prasky. At potom nepresvihnete taky tu dobu kdy vas budou mit s tatkou na haku :roll:

Když zlobí, tak jsme jim vynadali, řekli přesně vždy, co se smí, co ne, proč se to nedělá atd. a obvykle je rozdělili, každého do jiného pokoje. Jenže my netušili, že nechápou, že zlobí. Navedlo nás na to jedno video s lékařkou. Tak jsme se kluků zeptali, co to je zlobení a oni opravdu nevěděli. Zjistili jsme, že používají slova a kolikrát neznají jejich význam. Jedno slovo jsem pak vysvětlovala staršímu 14 dní. Jeho význam mi vysvětlil až po 14 ti dnech. Takže jsem pochopila, že kolikrát nerozumí, proč se zlobíme. Někdy mám pocit, že nerozumí ani tomu, že se zlobíme. Mám pocit, že si v tu chvíli myslí, že jsme na ně oškliví a pak mají radost, že už jsme na ně hodní. Tak opakujeme stále to samé dokola.

• Citovat
  • Upravit
17472
3.11.19 22:21

Mám doma totéž, jen už školní, vejce jsem uklízela zrovna teď o podzimních prázdninách. Neporadím, ale soucítím. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.19 22:25
@Anonymní píše:
Já ti to nepřeju, ale je krásné slyšet, že v tom nejsme sami. :hug:

zkus doplněk stravy eya q - je i pro hyparaktivní děti, měly by se do 3 měsíců sklidnit a být více pozorné…ale to asi už znáš, když jste zkusili vše…

• Citovat
  • Upravit
105782
3.11.19 22:28
@Anonymní píše:
A máte nějakou podporu? Nějaké hlídání, někoho, s kým o tom můžete promluvit atd.? My ne.

to by nekdo hlidal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
3.11.19 23:39
@Anonymní píše:
Když zlobí, tak jsme jim vynadali, řekli přesně vždy, co se smí, co ne, proč se to nedělá atd. a obvykle je rozdělili, každého do jiného pokoje. Jenže my netušili, že nechápou, že zlobí. Navedlo nás na to jedno video s lékařkou. Tak jsme se kluků zeptali, co to je zlobení a oni opravdu nevěděli. Zjistili jsme, že používají slova a kolikrát neznají jejich význam. Jedno slovo jsem pak vysvětlovala staršímu 14 dní. Jeho význam mi vysvětlil až po 14 ti dnech. Takže jsem pochopila, že kolikrát nerozumí, proč se zlobíme. Někdy mám pocit, že nerozumí ani tomu, že se zlobíme. Mám pocit, že si v tu chvíli myslí, že jsme na ně oškliví a pak mají radost, že už jsme na ně hodní. Tak opakujeme stále to samé dokola.

No uplne bych nedelala vedu z toho ze nerozumi. Jsou to male deti. Mne taky kdyz rodice neco nevysvetlili tak jsem nevedela. Ok takze vlastne jim neco reknes ted uz s pochopenim ze tedy je neco spatne a nic vic? Jestli jsou uz takto rozjeti tak za me domluva evidentne nestaci. Ted nenarazim na to ze by meli dostat na zadek nebo tak to vubec nemusi byt reseni ale postup neco jsi provedl i kdyz uz vis ze se to nedela tak poneses nasledky. A kdyz uz musi sve ciny napravit tak nikdy neustoupit. Udelal jsi neporadek= musis si to uklidit. Rozbil jsi sourozenci oblibenou hracku= tak budes dnes ty bez sve oblibene hracky aby jsi vedel jake to bez ni je apod… je spousta publikaci kde bude spousta postupu. Na kazde dite plati neco jineho rak to proste zkouset. Na ty vase evidentne jen domluva nezabira :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.19 04:18
@Tamtama píše:
Mám doma totéž, jen už školní, vejce jsem uklízela zrovna teď o podzimních prázdninách. Neporadím, ale soucítím. :hug:

Děkuju. :hug: Odkud jsi? Já bych se moc ráda setkávala s někým, kdo to má podobně, jsme na to strašně sami.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA