Jsem totálně šílená :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22511
6.11.19 00:07
@Anonymní píše:
Naše děti jsou neunavitelné, když jsme jeli z dovolené z ciziny, tak po skoro patnácti hodinách jízdy se ve vlaku věšely na držáky na zavazadla a vřískali jak pominutí. Bylo skoro jedenáct večer a venku tma jak v ranci. Já už byla skoro mrtvá, ony nabuzené jak na extázi.

Tak ja mam zkusenost, ze cim je vic pretazeny, tim je vic hyperaktivni, takze u nas lepsi ulozit v cas. Me se to ale keca, protoze on nikdy zadny problem se spankem nebo s usinanim vecer nemel. Po 16 km chuze (ve 3 a 3/4 letech)sedel ani se nehnul, takze i fyzicky unavit se da :mrgreen:.Nemit ten vecerni klid od osmi, tak uz jsem asi taky silena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
6.11.19 20:59
@Anonymní píše:
Naše děti jsou neunavitelné, když jsme jeli z dovolené z ciziny, tak po skoro patnácti hodinách jízdy se ve vlaku věšely na držáky na zavazadla a vřískali jak pominutí. Bylo skoro jedenáct večer a venku tma jak v ranci. Já už byla skoro mrtvá, ony nabuzené jak na extázi.

jo, pravda, celé odpoledne lítáme po lese, já padám na hubu už cestu domů a frajer mi ještě v 10 večer skáče po hlavě :lol: ale aktivita nebo včasné ukládání na to nemá vliv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí