Vánoční večírek - jsem totálně zhnusená

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.12.15 23:00

Jsem totálně zhnusená..

Ahoj :kytka:
jdu se k Vám vypovídat protože se stalo něco co mě ublížilo…
před chvilkou jsem přijela z Vánočního večírku a jelikož jsem řídila, nepila jsem.No a v tom vězí vše :(
Už když jsem přijela na večírek tak se šéf snažil, aby jsem si dala alkohol a já mu řekla, že nemohu, že dcera je nachlazená a hlídá jí manžel.
V tu chvíli se na mě spustila lavina výčitek a bylo mě řečeno toto:pěkně mě se.rete!nasr. ala jste mě! běžte do pr.dele!Jste blbá! apod 8o :roll: takže jsem pana šéfa trochu usadila s tím, že takto se ke mě chovat nebude načež mi bylo zděleno to samé :roll: :zed: a během večera ještě asi čtyřikrát mi to vše zopakoval ale hlavně mě pořád cpal, že se mám jít vys.rat a jít do prd.ele!!!
Takže jsem se ve 22hod. zvedla s tím, že jedu domů a pan šéf mě řekl, že jsem ho pěkně nas.rala! :roll: a at' v pondělí přijdu odpoledne dřív, že se domluvíme jestli mám přes svátky chodit a potřebujeme naplánovat směny na příští rok :roll:
Druhý pan šéf mi řekl, at' přijdu v pondělí do práce a vezmu si nějaké hezké spodní prádlo :roll: -to jsme brala protože byl ožralej jako prase 8)
A co těd'?Já jsem na mateřské ale chodím na brigádu třikrát týdně, smlouva mě trvá do konce roku a po Novém roce mě jí chce šéf obnovit na další rok :nevim:
Já ale nevím, jestli o to stojím po tom dnešku :nevim: nejraději by jsem se na to vyprdla a užívala si mateřskou, jenže mám to 5minut od baráku a peníze celkem ujdou ale za takovou cenu? Mám uplně stažený žaludek, je mi špatně a bojím se jít v pondělí do práce :(
Poradíte mi prosím jak to vyřešit :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1186
18.12.15 23:04

Jestli se v práci chovají k tobě slušně, tak bych to neřešila. pokud se slušně nechovají, ohlédla bych se po jiné práci a smlouvu bych osobně neprodlužovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
18.12.15 23:05

To je mi opravdu moc líto, čemu tě tví šéfové vystavili. :? Poradit ti asi neumím, tak jen přeju hodně sil. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30302
18.12.15 23:05

Jestli se za střízliva chovají normálně, tak se vyhýbej akcím, kde se nalijou jako prasata. Jestli se tak chovají i normálně, tak si najdi lepší práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
18.12.15 23:07

Řešení jsou pouze dvě, buď přejdeš hulvátství svého šéfa a nebo to zabalíš a zkusíš to někde jindy. Jinak bych se v pondělí chovala normálně, možná si to ani dotyční pánové nebudou pamatovat. Pokud ano, tak nazdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499

Můj muž je právě na cestě z vánočního večírku, snad přijede ve větší pohodě.

No jdi do práce v pondělí a uvidíš, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374

Přišla bych v pondělí a podle toho, jak by se šéfové chovali… Ale teda, to je masakr a podle mě člověka neomlouvá to, že je pod parou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.15 23:08
@lenk píše:
Jestli se v práci chovají k tobě slušně, tak bych to neřešila. pokud se slušně nechovají, ohlédla bych se po jiné práci a smlouvu bych osobně neprodlužovala…

No slušně :think: jako šéf je dost náladovej, jeden den mě sotva pozdraví, druhej den by se vybavoval, jeden den je těžká ignorace, pak je zase vše ok, poslední dobou už nevím jak se bude chovat a tvářit a jakou bude mít náladu…na vše má tisíce odpovědí a chová se trochu arogantně

• Citovat
  • Upravit
3753
18.12.15 23:11

Řekla bych to doma manželovi a jak ho znám, tak mě už by do takové práce nepustil, za to by se tam v pondělí vypravil sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.15 23:15

Jé vy jste hodné :hug: ani jsem nečekala, že se vás tolik ozve a poradí mi :srdce:
No každopádně v pondělí musím do práce tak uvidíme co a jak :( ale jsem uplně vyřízená :poblion:
No hlavně narážky na sex a pod. jsem už dostala od obou šéfů i za střízliva :roll: hlavně že mají rodinu a děti :pocitac:
Vymýšlí si na mě čím dál víc práce a přitom ta paní co tam dělala předemnou tak po té skoro nic nechtěli a když jsem se ozvala, že už je té práce trochu moc, že se to nedá stihnout, tak mě bylo řečeno, že ta paní přede mnou byla blbá, hloupá, slepá, líná a ještě hnusná 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit
510
18.12.15 23:17

No nevím… Je divnej. Jakou máš pozici? Brigádníky teď docela dost hledají, třeba by se ti podařilo najít něco lepšího ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
18.12.15 23:17

Víš co, jestli ty peníze nepotřebuješ, tak se na to vykašli. Užívej si svoje dítě dokud je malé, smlouva ti končí, takže řešit nic nemusíš. A budeš mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
18.12.15 23:19

Manželovi bych nic neříkala, umím se bránit sama. Jinak bych řekla, že byli prostě opilí, jsou lidé, co si pak do huby nevidí. Myslela bych si o nich svoje, na podobné akce by mě už nedostali, ale pokud budou v práci korektní, tak bych to hodila za hlavu. Teprve, pokud by to mělo nějakou dohru v práci, tak bych to řešila víc.
Máš relativně výhodu, že jde jen o brigádu, takže jim to v nejhorším můžeš na hodinu hodit na hlavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.15 23:20
@Petule030 píše:
Přišla bych v pondělí a podle toho, jak by se šéfové chovali… Ale teda, to je masakr a podle mě člověka neomlouvá to, že je pod parou :roll:

Přesně tak :( a hlavně, kdyby si mě vzal alspon' stranou a řekl mě to mezi čtyřma očima ale on to na mě řval přede všema kolegama(pracuji pouze v mužském kolektivu a ještě je tam paní účetní)
chlapi mě pak uklidnovali, at' to hodím za hlavu ale mě to dost vzalo :?
a ještě chudák malá, sice to je jen nachlazení ale místo toho aby jsem s ní byla doma tak lituju toho, že jsem tam vůbec jela :poblion:

• Citovat
  • Upravit
31278
18.12.15 23:21

Teď dočítám, že měli už dřív blbý narážky i za střízliva. Tak v tom případě bych se na to vyprdla a hledala jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat