Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Přibírala jsem ze začátku 4kg za měsíc, jedla na co mám chuť
Teď jsem 35tt a mám nahoře 17kg, už mi ta váha tolik nahoru nejde, protože toho jednat tolik nesmím a jednak mě pálí hodně žáha. Nestresuj se
Dala jsem si metu, že když se vejdu do 25 kg je to ok
Po porodu to vyběháme jako nic ![]()
Začínala jsem na váze 66kg, výška 173 a teď jsem 83.5kg a rodit budu za 3 týdny
Nejsi jediná, jez pravidelně, na co máš chuť, hlavně nedrž diety ![]()
Tak co řešíš, když teď vypadáš nejspíš líp než předtím?
Já sice přibrala malinko míň, ale většina lidí kolem mě přibírá za sebou dobu třeba 20 kg a pak se toho zbaví jak nic.. A hlavně nepřibíráš jídlem, ale miminem, plodovou vodou a kdo ví čím ještě. Hlavně se proboha neomezuj v jídle, stejně bys to nezměnila a jen uškodila miminku. Buď v klidu ![]()
Já jsem v každém těhotenství (3×) přibrala 30 kg. Před otěhotněním vždy 50 kg, do porodnice jsem šla 80-ti kilová koule. Ač jsem cvičila, hlídala se v jídle, nic nepomohlo. Teď jsem 2 roky po posledním porodu a mám zase svých 50 kg ![]()
Ja mam nahore 13kg a jsem 30+6tt…takze taky nic moc. Ale mam to podobne jako ty, na zacatku jsem vazila 61 a merim 175, takze taky docela hubena. Limit mam 20kg. V prvnim jsem pribrala 27 a stejne jsem to mela do tri mesicu dole, pry zadrzovana voda. ![]()
@Niccinka v tehotenstvi jsem pribrala 16 kg z toho 12 kg za druhej trimestr.Ja z toho byla uplne nestasna, se mi fakt chtelo brecet kdyz jsem sla na vaha. Jelikoz to bylo vzdy kilo za tyden tak jsem se desila tretiho trimestru.Ale diky bohu za celej 3 trimestr jsem pribrala jen asi 2 kila, neco malo jsem na zacatku tretiho i zhubla.
@Niccinka Když budeš jako cvalda, tak to po porodu zhubneš, fakt to neřeš a předpokládám, že snad by ani nenapadlo toho tvvýho, že by ti řekl, že jsi tlustá
. Za pár týdnů wrodíš a uvidíš, jak ty kila pojedou dolů. Buď ráda, že čekáš zdravé mimčo, začni shánět výbavičku a na váhu se zvysoka vyprdni ![]()
@Niccinka já jsem přibrala celkem 25kg..
před těhotenstvím jsem měla 47kg, byl to trochu šok, ale nešlo to zastavit..
po porodu jsem byla lehčí o 13kg, zbytek šel pak taky rychle dolů (díky bohu), ale pro mí tělo teda „záhul“.. ještě jsem rodila v létě, takže otoky a zadržování vody se mi taky nevyhnulo.. takže jsi na tom ještě dobře
nestresuj se váhou, je to zbytečné..
Já jsem teď 34.týden a nahoře mám 12kg. Při prvním porodu jsem měla nahoře 18kg, tak to možná ještě naberu. Původní míry 168 cm a 58 kg. Ono čím nižší váha na začátku, tím člověk většinou přibere víc. Ale dolů to šlo samo, takže já se nestresuji
důležité je, aby miminko bylo v pohodě.
Jsme ve stejném měsíci a mám nahoře 15kg
jsem z toho celkem špatná. Snažím se hlídat, ale váha pořád roste. S prvním jsem přibrala 7 kilo
tak nevim. Ale co hlavně ať jsou prďolky v pořádku ![]()
@Niccinka já jsem 30+4 a začínala jsem na 56 a mám 70. A to jsem byla na kontrole 26+1 a měla jsem 63
. Takže za měsíc 7kg. Buď v klidu. ![]()
Rekla bych klid, ale také to v sobě řeším. S prvním jsem nabrala do 15 kg, teď jsem
Ve 30tt a nahore mam 14 kg. Výchozí váha 60 kg a 165 cm. Prsa mam ze dvojek skoro pětky
Pribirala jsem v prvnim jako Ty, priblizne i stejna vyska a vychozi vaha. Celkem skoro 18kg, za 2-3 mesice jsem nemela nahore ani deko. Nebala bych se. Anna
Ja som 36tt a mám 7 kg navyše, pripadám si ako veľryba
okrem bruška som nepribrala nikde takže počítam že po pôrode budem na pôvodnej váhe. Pokiaľ to nemáš cvalíky nestresovala by som sa. Niektorá zadržuje viac vody, alebo má viac plodovej v brušku atď. ![]()
Pocatecni vaha u kazdeho tehu (3×) 52kg/170cm. V prvni celkem +20, u druheho +25 a nyni 20tt a uz mam +13 a doufam ze se to trochu uz zbrzdi ![]()
Ale neresim to nijak zvlast, verim ze to zase pujde dolu jako vzdy a kdyz ne tak si trochu vic maknu. Ale kdyby mi par kilo nahore zustalo tak nych byla happy. Jinak totiz nemam zadne prsa ![]()