Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bud v klidu, to se vyresi, az se s nimi potkas na zivo, nedelej jako kdyby uz ted sis musela vybirat, ktereho si chces vzit.
Hlavne bacha na ty mladsi typky, casto jim jde predevsim jen o sex, ale to zjistis az potom. Takze na intimity nespechat, pokud skutecne hledas vztah.
Jo a jeste - nedelej si iluze, ze oni si pisou jenom s tebou a nemaji bab rozpracovanych vic najednou. Kdyz si tohle uvedomis, nemusis se vubec citit spatne, ze bys nekomu ublizovala, nekoho podvadela. ![]()
@Anonymní píše: Více
Sejdi se s nima a uvidíš. Myslíš, že oni si píšou jen s tebou? ![]()
co blbneš?? nejsi v žádném bludném kruhu, ale v realitě seznamek.. to si teda jako žena píšeš s málo muži.. naráz klidně s deseti, ono se to za pár dnů stejně přefiltruje a potkáš se až s těmi, co projdou základním sítem tvých požadavků, dělá to tak každý, píše se tam s x lidma, není to žádný kruh, ale normální věc… často to neklapne ani vůbec s nikým, je to prostě loterie a šance se zvyšuje počtem pokusů
takže 2 je fakt málo…
@arinecka v mnoha kruzích
![]()
často chodily i standardizované odpovědi, prostě celé povídání o sobě, které bylo evidentně napasováno úplně pro všechny
klidně rozesláno 20× denně
Tak všem děkuji, ja jsem taková špatná z toho jak kdybych je podváděla ![]()
@Lucy75 píše: Více
Já jsem nikdy na seznamce nebyla, ale nedělám si iluze ![]()
@Lucy75 píše: Více
Jsem si normálně vzpomněla na film Seznamka s Langmajerem…😂
Tak už se asi zrochu začínám i bát
Jeden už si vymazal seznamku, že mě chce poznat
To je fakt tak hrozný, já si jako říkala, že to vypadá až moc snadně v tom bude háček. Jako do postele hned s něma nepůjdu, ale časem se to taky musí prubnout… holky vy mě děsíte ![]()
Nenech se vydesit…ale zaroven si nedelej vrasky…ja si psala a pak jsem se i videla se spoustou chlapu…nejvic jsem si psala zcela vazne se sedmi. ![]()
Ale nasla jsem tam chlapa, se kterym jsem ted stastna…byla to nahoda a pro nej jsem byla treti, ktere napsal a druha, se kterou se videl…
Dobrý den, jdu si k Vám pro radu. Nikdy jsem v takové situaci nebyla, a potřebuji poradit je to rok co jsem sama na intimní chvilky mám kamáráda se kterým vím že nikdy ve vztahu být nemůžu, takže se vidíme jen třeba jednou za 14dní, mě začalo být už tak nějak smutno po normalním vztahu, tak mě kamarádka přemluvila na seznamku, tam po týdnu jsem si začala psát s 2 muži, s 1 jsem se už i viděla bylo to fajn sice je o 7let mladši ale v hlavě to má srovnáno chce se vídat dál. S druhým mám jít na rande teď v týdnu ten je o 4roky mladší, máme toho hodně společného, i děti stejně staré. Teď k věci mě je z toho strašně vybírat si, odepisovat dvěma mužům, ani nevím podle čeho vybrat, vůbec nevím co mám dělat
Nechci ublížit nikomu