Můžu být v tom?

2
9.1.11 04:53

Jsem v Tom?

Ahoj všichni,
Mám takový menší problém.
18 a 25 prosince jsem měla nechráněný pohlavní styk se „špatným“ koncem.
MS jsem sice 1.ledna dostala.
Ale často mě cca po minutách pobolívá v podbřišku, jako by mě někdo bodal ( dřív jsem to nemívala) Taky se mi stává že mě začne pobolívat prso. Nebo když si lehnu začne mě pobolívat takovým píchavým povitem strana, na které ležím. Do toho se mi přidali bolesti hlavy, pálení žáhy, a nevolnosti ( bez zvracení). A hlavně pořád jím i když nechci, občas si myslím, že nevím, kdy mám dost a pak je mi zbytečně špatně.
Omlouvám se, pokud tady máte takových dotazů hrozně moc, ale po tom, co jsem se probudila takhle brzy ráno s tím, že je mi nevolno, tak jsem to sem musela napsat a požádat o vaše názory.
Předem moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Mufina
9.1.11 07:49

Kup si v lékárně Mamatest a udělej si ho a budeš mít jistotu :wink:

• Citovat
  • Upravit
102677
9.1.11 08:17

ahoj, nevím, co ale od nás čekáš za radu - ano, pokud jsi měla nechráněný sex, můžeš být těhotná, ale my to na Tobě takto nepoznáme :lol: .udělej si těhotenský test nebo si nech vzít krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
9.1.11 08:32

Osobně si myslím, že na těhotenské příznaky v takhle ranném stádiu těhotenství, pokud jsi těhotná, je brzo. V každém případě si kup těhotenský test a udělej si ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
9.1.11 08:41

ja si myslim, ze pokud si MS dostala,ze pravdepodobnost,ze jsi tehu je mensi,i kdzy plno maminek MS normlane mely. Jak radi holky, kup Mamatest a testni, nebo zajdi na krev treba jako samoplatce. Jinak me bylo psatne od zaludky uz 10 dni pred MS, take jsme myslela, ze je brzy,nicmene tehotna jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
9.1.11 11:59

a v čem???? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
9.1.11 12:09

Ahoj,tak já to mám skoro to samé.taky jsem měla nedávno nechráněný sex,pak normálně menzes a teď mě už tak týden píchá v podbřišku.už me taky napadlo jestli nejsem v tom ale spíš mě napada jestli to není nějaký zánět,cysta nebo tak.pokud mě to nepřejde zajdu si na gyndu,taky si tam rači zajdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
9.1.11 13:59
lleennttiillkkaa píše:
a v čem???? 8-o
:lol: :lol: :lol: :palec:

Zakladatelko, příznky těhu to jsou, ale není nic jednoduššího než si skočit do lékárny pro test, počůrat ho a budeš chytřejší. Jo a nezapomeň nám sem napsat výsledek, popřípadě hodit fotku pozitivního testu.

Můžu mít dotaz? Ty bys byla nebo nebyla ráda? Já jen jestli se tu posléze mám nebo nemám nahlas radovat z případné pozitivity :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.18 09:30

Můžu být v tom? Aneb jak to bude s ovulací...

Ahoj…
Mam dotaz od 15.1. do 19.1. jsem si zapomněla vzít antikoncepci a kráčela jsem 3 dny.. A měla jsem tam ovulaci mít… Myslite, že bych mohla být těhotná popřípadě kdy si udelat test? A jak to bude teď z ovulaci? (pokud budu mit normalne menses tenhle tyden.)

• Citovat
  • Upravit
15422
29.1.18 09:37
@Anonymní píše:
Ahoj…
Mam dotaz od 15.1. do 19.1. jsem si zapomněla vzít antikoncepci a kráčela jsem 3 dny.. A měla jsem tam ovulaci mít… Myslite, že bych mohla být těhotná popřípadě kdy si udelat test? A jak to bude teď z ovulaci? (pokud budu mit normalne menses tenhle tyden.)

Moc nechápu… Teď bereš dál antikoncepci nebo ne? Test bych zkoušela tak nejdřív 10 dní po styku, dřív to nemá smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
29.1.18 09:42
@Anonymní píše:
Ahoj…

Pokud beres Ha tak ovulaci nemáš. Takže tuhle část dotazu moc nechápu. Jinak test tak 10-14 dni po styku nejdříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.18 09:42

Ano beru antikoncepci… A kdyz sem ji ten tyden nebrala tak jsem krvacela…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky