Jsem velmi hubená a slabá - císař?

Anonymní
23.9.15 10:04

Jsem velmi hubená a slabá- cs?

Dobrý den, zajímalo by mě jestli gynekologové přihlíží v těhotenství k postavě ženy, jsem velmi hubená až anorektická. A hlavně hodně slabá, takže si nedovedu představit, že rodím přirozeně a chci cs. Zkoumá gynekolog pánev ženy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
23.9.15 10:05

Mně při prvním těhotenství pánev měřili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
23.9.15 10:10
@Anonymní píše:
Dobrý den, zajímalo by mě jestli gynekologové přihlíží v těhotenství k postavě ženy, jsem velmi hubená až anorektická. A hlavně hodně slabá, takže si nedovedu představit, že rodím přirozeně a chci cs. Zkoumá gynekolog pánev ženy?

Jestli jsi schopná dítě donosit, tak určitě nejsi anorektická a slabá. Pánev se měří, ale když není dítě obřík, tak většinou není důvod nezkusit rodit přirozeně. Řekla bych, že máš spíš strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
23.9.15 10:10

V tomhle případě bys měla spíš řešit to, že v takovém stavu dítě zřejmě nedonosíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
23.9.15 10:11

Me taky při první těhotenství pánev měřili. Mam 155 cm a 45 kg a všechny deti jsem rodila normalne ;) a to dcera mela 3600g. Velikost panve asi moc společného s postavou nema :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
23.9.15 10:12

Ja mám 149cm a vazim 42kg a taky z toho mám strach :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
23.9.15 10:13

Pánev by určitě měřit měli. Každopádně kdybys byla tak anorektická a slabá, tak nejspíš ani neotěhotníš, natož abys dítě donosila, takže pokud vše probíhá v pořádku a pánev bude jak má být, tak nevidím důvod proč do sebe nechat řezat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.15 10:13

@anairda já ještě těhotná nejsem, ale chtěla bych, vůbec nevim, jestli to půjde, protože jsem opravdu vyžle. Při výšce 175 cm mám asi jen 48 kilo.

• Citovat
  • Upravit
11700
23.9.15 10:15
@Anonymní píše:
@anairda já ještě těhotná nejsem, ale chtěla bych, vůbec nevim, jestli to půjde, protože jsem opravdu vyžle. Při výšce 175 cm mám asi jen 48 kilo.

Jo aha… No tak to asi prvně řeš vůbec zdravotní stránku věci, pak až otěhotnění a úplně naposled to, jak budeš rodit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
23.9.15 10:16

Taky jsem byla hubená (174č na 53kg na začátku těhu). Malýho jsem donosila do 37 týdne a měl 3,5 kila.
Pokud máš dost širokou pánev a jinak jsi zdravá, tak hubenost není důvod k císaři, myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
23.9.15 10:16
@speedyy píše:
Me taky při první těhotenství pánev měřili. Mam 155 cm a 45 kg a všechny deti jsem rodila normalne ;) a to dcera mela 3600g. Velikost panve asi moc společného s postavou nema :nevim:

tak to jsi na tom podobně jako moje máma. Ale ta měla váhu jen 40 kg a v těhotenství nabrala 10 kg. Rodila 4kilové děti přirozeně.

Já jsem taky drobnější a dítě 4,3 kg mě taky nechali rodit přirozeně. Ale neprošlo :lol:

Záleží na porodnici a na konkrétním doktorovi. Já už na vstřícnost v porodnicích moc nevěřím :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.15 10:17

@anairda já právě chci mít tak trochu jistotu, že pokud se otěhotnět povede, že budu mít cs, já rodit přirozeně nechci, protože už jen jak mě bolí gynekologická prohlídka zrcadly, tak opravdu si nedokážu představit, že tudy proleze dítě, když nezvládám zrcadlo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.15 10:18

@Plomba trápí mě často poševní a močové infekce, jinak jsem zdravá

• Citovat
  • Upravit
13073
23.9.15 10:18
@Anonymní píše:

jenže v těhotenství můžeš přibrat klidně 40 kilo :lol: Rozhodně ti nikdo nedá kvůli váze indikaci k císaři už před otěhotněním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
23.9.15 10:19
@Anonymní píše:
@anairda já právě chci mít tak trochu jistotu, že pokud se otěhotnět povede, že budu mít cs, já rodit přirozeně nechci, protože už jen jak mě bolí gynekologická prohlídka zrcadly, tak opravdu si nedokážu představit, že tudy proleze dítě, když nezvládám zrcadlo

Zkus se na to podívat tak, že i ten CS bolí. Je to velká břišní operace…
Já bych se opravdu zbytečně neděsila dopředu. A hlavně, u gynekologa je to nepříjemné všem, vždyť je to úplně jiná situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí