Jsem zbytečně plašan? 27. týden

Napsat příspěvek
Velikost písma:
64
25.1.13 17:13

No…teď si připadám krapet (hodně) hloupě :-)) ale prostě to vlhko z té barvy (jelikož přítel nevětral) se prostě nasáklo do soli, cukru apod. potravin, které takhle načichávaj..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
25.1.13 17:18

Proste to vyhod, ja bych to udelala, nevim co to je za napad malovat ted, kdyz se neda vetrat
klasicke pokojove barvy rozhodne nejsou tak neskodne, neco jineho by bylo, kdyby jste pouzili obycejne vapno, my uz nicim jinym nemalujeme

• Citovat
  • Upravit
1183
25.1.13 17:29

@laila.lee
A ty je nemáš v dózách, aby nevlhly? My máme v baráku vlhko, takže u nás bez dóz nehrozí. Pokud máš teda obavy, tak to vyhoď, cukr i sůl nejsou tak drahé, že by to byla taková zas škoda a budeš mít klid. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
25.1.13 17:36

No my se přestěhovali do svého a všude stihl vymalovat krom kuchyně no..:( problém je přítel, říká že tomu nic není..jo bylo v dozách, ale ta sůl asi nebyla dovřená, nevím no..co koření? já bych nejradši vyhodila vše..ale to by mě asi přerazil už :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
25.1.13 17:37

Tak to vyhod tajne, dokup a dosypej, hlavne, ze budes v pohode a v klidu :D

• Citovat
  • Upravit
1183
25.1.13 17:44

Koření bych nechala, to zas tak pachy nenatahuje, navíc když je v kořenkách zavřené, tak už vůbec. Myslím, že ani ten cukr není tak náchylný. To ta sůl zas jo, tak vyhoď sůl a jinak se toho neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
25.1.13 17:50

Sůl už je v čudu týden :-) ještě musím cukr…:-) nakoupit nemůžu, musím ležet doma..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
25.1.13 17:56

No něco bylo v kořenkách, něco bohužel v otevřených sáčcích…tak nevím no..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
25.1.13 18:02

Tak řekni chlapovi, že jsi v tom viděla moly nebo nějakou jinou havěť a urychleně to musí z baráku, aby to nenapadlo něco dalšího. A vyhoď to a co už pak nadělá, koření je za pár drobných, tak žádná katastrofa. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
25.1.13 18:35

Když on mě hrozně zná, ví že lžu :-D už u té soli jsem mu tvrdila, že mi spadla a vysypala se :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.1.13 20:53

@laila.lee hele, jestli se toho bojíš, prostě to vyhoď, ať nemáš nervy. A chlap se nezblázní, musí pochopit tvé „těhotenské výkyvy“ :lol:. Ale za mě říkám, že tomu nic není a já bych to nevyhazovala. Je to v dózách, zavřené ve skříňkách, nevidím problém… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.1.16 20:11

Ahoj, úplně tě chápu. Dnes jsme s přítelem večeřeli a já si dala do pusy první sousto a ucítila jsem jar a teď jsem samozřejmě ve stresu, že na vidličce byl jar - vzala jsem ji z odkapávače. Myslíte, že se muže něco stát?:( Jsem plašan já vím, když člověk má o to miminko pořád takový strach:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí