Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No…teď si připadám krapet (hodně) hloupě
ale prostě to vlhko z té barvy (jelikož přítel nevětral) se prostě nasáklo do soli, cukru apod. potravin, které takhle načichávaj..:)
Proste to vyhod, ja bych to udelala, nevim co to je za napad malovat ted, kdyz se neda vetrat
klasicke pokojove barvy rozhodne nejsou tak neskodne, neco jineho by bylo, kdyby jste pouzili obycejne vapno, my uz nicim jinym nemalujeme
@laila.lee
A ty je nemáš v dózách, aby nevlhly? My máme v baráku vlhko, takže u nás bez dóz nehrozí. Pokud máš teda obavy, tak to vyhoď, cukr i sůl nejsou tak drahé, že by to byla taková zas škoda a budeš mít klid. ![]()
No my se přestěhovali do svého a všude stihl vymalovat krom kuchyně no..:( problém je přítel, říká že tomu nic není..jo bylo v dozách, ale ta sůl asi nebyla dovřená, nevím no..co koření? já bych nejradši vyhodila vše..ale to by mě asi přerazil už ![]()
Tak to vyhod tajne, dokup a dosypej, hlavne, ze budes v pohode a v klidu ![]()
Koření bych nechala, to zas tak pachy nenatahuje, navíc když je v kořenkách zavřené, tak už vůbec. Myslím, že ani ten cukr není tak náchylný. To ta sůl zas jo, tak vyhoď sůl a jinak se toho neboj.
Sůl už je v čudu týden
ještě musím cukr…:-) nakoupit nemůžu, musím ležet doma..:-(
No něco bylo v kořenkách, něco bohužel v otevřených sáčcích…tak nevím no..:(
Tak řekni chlapovi, že jsi v tom viděla moly nebo nějakou jinou havěť a urychleně to musí z baráku, aby to nenapadlo něco dalšího. A vyhoď to a co už pak nadělá, koření je za pár drobných, tak žádná katastrofa. ![]()
Když on mě hrozně zná, ví že lžu
už u té soli jsem mu tvrdila, že mi spadla a vysypala se ![]()
@laila.lee hele, jestli se toho bojíš, prostě to vyhoď, ať nemáš nervy. A chlap se nezblázní, musí pochopit tvé „těhotenské výkyvy“
. Ale za mě říkám, že tomu nic není a já bych to nevyhazovala. Je to v dózách, zavřené ve skříňkách, nevidím problém… ![]()
Ahoj, úplně tě chápu. Dnes jsme s přítelem večeřeli a já si dala do pusy první sousto a ucítila jsem jar a teď jsem samozřejmě ve stresu, že na vidličce byl jar - vzala jsem ji z odkapávače. Myslíte, že se muže něco stát?:( Jsem plašan já vím, když člověk má o to miminko pořád takový strach:)