Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, co si myslíte o kávě v těhotenství?
Já teda nepiju žádný smrťáky, ale máme v práci automat na kávu a mají tam výborný Cappuccino
Myslíte si, že může být nějak škodlivé pro miminko?
Tak přiměřený pití kafe určitě těhotenství neohrozí a já jsem příkladem toho, že i kafařka má zdravé děti. V obou těhotenstvích jsem dny v prvním trimestru musela začít kafem. Mám nízký tlak a bez kafe bych omdlela.
Ale obecně si myslím, že automatové blivajzy nemají s kafem pranic společnýho, je to jen sladká obarvená voda. Mimču ale určitě neuškodí…
Kriste pane, já už jsem opravdu zdegenerovana, četla jsem ATOMOVE CAPUCINO
Každopádně, myslím si, že to mimi neublíží ![]()
@neddo píše:
Kriste pane, já už jsem opravdu zdegenerovana, četla jsem ATOMOVE CAPUCINO![]()
![]()
Každopádně, myslím si, že to mimi neublíží
![]()
Nemyslim si, že by to kafe byla takova Atomovka
![]()
Mimču si myslim, že neuškodí, kofein nula nula nic…
Jak někdo říkal - obarvená voda.
Určitě to nevadí, já si v rámci pravidelné denní vycházky dávala pro radost capuccino Irish Cream z automatu v Tescu (je to automat zn. Coffe+Co a teda to je fakt jiný level než všechny ostatní, snad se konečně někdo rozhodl i automatový kafe dělat poctivě
) a v pohodě. Vždyť je to deckový, deckapůlový kelímeček, dívej se schválně, kolik tam teče poměru kafe-mlíko-voda…toho kofeinu tam je minimum.
Nevadí, a už vůbec ne to z toho automatu, kde téměř žádný kofein není
Jojo, je to Coffe+Co, je to fakt dobrý:-) Poměry budu sledovat, díky za tip
Je to teda ten velkej kelímek, ale asi je to jedno, malej, velkej, je to asi naředěný stejně:-)
Jinak ATOMOVÉ CAPPUCCINO je taky zajímavý typ na kávu ![]()
Ahoj, ja to automatove kafe taky minule tehotenstvi pila. Sice se spatnym svedomim, ale zato temer denne
A vse ok. Vsude se pise, ze 1-2 kafe denne je ok, tak snad to tak opravdu je. Ted jsem tehotna a 1 kafe denne si dam vzdycky, nekdy pak i caj.
Vždyť to nemá s kafem moc společného
Já pila kafe i v těhotenství - buď rozpustný nebo kapsle a i při kojení, dítě se zdá v pohodě, občas i spí ![]()
Náhodou ty kafíčka v automatech jsou kvalitní. mám známou co je doplňuje a žádný blivajzy tam nedává.