Automatové cappuccino v těhotenství

8959
24.1.13 08:03

automatové Cappuccino

Ahojky holky, co si myslíte o kávě v těhotenství?
Já teda nepiju žádný smrťáky, ale máme v práci automat na kávu a mají tam výborný Cappuccino :-) Myslíte si, že může být nějak škodlivé pro miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46669
24.1.13 08:11

Tak přiměřený pití kafe určitě těhotenství neohrozí a já jsem příkladem toho, že i kafařka má zdravé děti. V obou těhotenstvích jsem dny v prvním trimestru musela začít kafem. Mám nízký tlak a bez kafe bych omdlela.

Ale obecně si myslím, že automatové blivajzy nemají s kafem pranic společnýho, je to jen sladká obarvená voda. Mimču ale určitě neuškodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
24.1.13 08:33

Kriste pane, já už jsem opravdu zdegenerovana, četla jsem ATOMOVE CAPUCINO :mrgreen: :roll: :zed: Každopádně, myslím si, že to mimi neublíží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
24.1.13 08:37
@neddo píše:
Kriste pane, já už jsem opravdu zdegenerovana, četla jsem ATOMOVE CAPUCINO :mrgreen: :roll: :zed: Každopádně, myslím si, že to mimi neublíží :)

:lol: :lol: :lol: :lol:
Nemyslim si, že by to kafe byla takova Atomovka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mimču si myslim, že neuškodí, kofein nula nula nic…
Jak někdo říkal - obarvená voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31427
24.1.13 08:40

Určitě to nevadí, já si v rámci pravidelné denní vycházky dávala pro radost capuccino Irish Cream z automatu v Tescu (je to automat zn. Coffe+Co a teda to je fakt jiný level než všechny ostatní, snad se konečně někdo rozhodl i automatový kafe dělat poctivě :lol: ) a v pohodě. Vždyť je to deckový, deckapůlový kelímeček, dívej se schválně, kolik tam teče poměru kafe-mlíko-voda…toho kofeinu tam je minimum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
24.1.13 08:43

Nevadí, a už vůbec ne to z toho automatu, kde téměř žádný kofein není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
24.1.13 08:48

Jojo, je to Coffe+Co, je to fakt dobrý:-) Poměry budu sledovat, díky za tip :-D Je to teda ten velkej kelímek, ale asi je to jedno, malej, velkej, je to asi naředěný stejně:-)
Jinak ATOMOVÉ CAPPUCCINO je taky zajímavý typ na kávu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
24.1.13 09:05

Taky jsem ho v těhu pila. mnohem horší je podle mě cigáro :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
24.1.13 09:06

Ahoj, ja to automatove kafe taky minule tehotenstvi pila. Sice se spatnym svedomim, ale zato temer denne :-) A vse ok. Vsude se pise, ze 1-2 kafe denne je ok, tak snad to tak opravdu je. Ted jsem tehotna a 1 kafe denne si dam vzdycky, nekdy pak i caj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.1.13 09:59

Vždyť to nemá s kafem moc společného :mrgreen: Já pila kafe i v těhotenství - buď rozpustný nebo kapsle a i při kojení, dítě se zdá v pohodě, občas i spí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
24.1.13 20:08

Náhodou ty kafíčka v automatech jsou kvalitní. mám známou co je doplňuje a žádný blivajzy tam nedává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí