Utrogestan a zvracení

2183
23.1.13 21:49

utrogestan a zvracení

Ahoj všichni, na začátku těhotenství jsem brala utrogestan cca do 13.týdne. Při tom jsem trpěla strašnými nevolnostmi, kdy jsem zvracela až 20×denně a nakonec jsem zvracela i krev.Po tom 14 tt se nevolnosti začali mírnit a nakonec přešli, teď jsem 26tt a znovu mi byl nasazen utrogestan a opět se dostavili nevolnosti, ne tak strašné, ale jednou denně (většinou večer) zvracím :( myslíte, že na to může mít vliv ten utrogestan, nebo se nevolnosti můžou jen tak zase objevit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3361
23.1.13 21:52

@chelsea001 Tak ho zaváděj vaginálně, nejde pak přes trávicí ústrojí a je to lepší. Ale mě bylo z něj blbě i tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
23.1.13 21:55

Já ho právě zavádim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
23.1.13 22:37

@chelsea001 Myslim, že to z nebude z Utrogestanu, když ho zavádíš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
23.1.13 22:39

@triada tak to je pěkný, jestli se mi to zas vrací :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
23.1.13 22:44

@chelsea001 Asi bych se poradila s doktorem. Jinak nevim, co ti poradit, mě už nevolnosti dááávno přešly a utrogestan jsem zaváděla a někdy i polykala, ale vyloženě špatně po něm mi nebylo nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
23.1.13 23:35

„@chelsea001“ a z jakého důvodu znovu zavádíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
24.1.13 08:15

Může to být z toho, já si ho taky zaváděla a dr. mě upozorňoval, že to může zhoršovat nevolnosti

• Citovat
  • Upravit
2183
24.1.13 11:14

@bodlinka34 změny na čípku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.1.13 18:15

Take užívam utrogestan beru ho 3 denne po dvou tabletach kvuli tomu ze jsem dvakrat bohuzel potratila…Jsem v 10 tydnu tehotenstvi a nevolnosti mam uz pres mesic..a ptala jsem se doktora na to jestli to neni tim utrogestanem,,ale pry je ne..je to dobre kdyz jsou nevolnosti pry apos je videt ze je zive tehotenstvi a probiha vporadku..Pry nevolnosti budou tak do 3 mesice..Ale rikam je to urcite individualni kazdy snasi tehotenstvi jinak..Myslim ze neni nic spatneho na tom zvraceni..Ja zvracim denne a unavuje me to..ale zase je to rpo neco krasneho :-)..Tak zeny halvne to vydrzet musime,,pak to bude stat za to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
24.1.13 18:58

Jenže já už jsem skoro ve třetím trimestru a nevolnosti už jsem neměla a že mám živé těhotenství vím až moc, protože mě poslední dobou kope skvěle akorát do močáku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.1.13 20:21

A to beres porad ten utrogestan ve tretim trimestru…no a co doktor na to? podle me to kazda proziva jinak, nektere nema nevolnosti co znam vubec nektere par dni nektera mesic nevim, podle me to se chce poradit s lekarem, a pokud tvuj gynekolog na to nestaci,,dojdi si k odbornikovi bude to lepsi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
24.1.13 21:37

@Adrinka mě spíš zajímalo, jestli utrogestan může mít za následek zvracení, je mi jasný, že většina má na začátku nevolnosti, já je měla až do 14tt kdy jsem ke konci i zvracela krev :poblion: a právě nechci aby se to vrátilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.1.13 21:56

I krev jo? tyjo a co na to doktor… no ja nevim doktor mi nerekl ze by to mohlo byt tim..ale jeste se ho radsi taky zeptam…a muzu se zeptat proc beres hormony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
24.1.13 22:07

Kvůli změnám na čípku, co doktor na tu krev? No nic, já tedy byla u obvoďačky, když jsem poprvé zvracela a bylo to tím, že jak několik měsíců zvracim tak už to bylo nějaké všechno oslabené a praskaly mi tam cévy. Ale stejně to byl šok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí