Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj ![]()
Jsem 30. týden těhotenství a už asi měsíc pořádně nespím. Usínám kolem 1 - 3 hodiny ranní a jak vidíte, po čtvrté jsem většinou už opět vzhůru.
Najde se některá, co to má podobněa, ať tu nestraším sama??? ![]()
Já mám svoji dobu nespavosti tak od dvou do půl pátý, dneska už přetahuju…
Do 34tt jsem chodila do práce a to byl docela mazec pak vstávat zase v 7. Za pár dní už mě bude budit prcek a budu ráda za to svoje vyspávání do 10 a po odpolednách, takže si zatím vůbec nemám na co stěžovat ![]()
@adam755 píše:
Já mám svoji dobu nespavosti tak od dvou do půl pátý, dneska už přetahuju…
Do 34tt jsem chodila do práce a to byl docela mazec pak vstávat zase v 7. Za pár dní už mě bude budit prcek a budu ráda za to svoje vyspávání do 10 a po odpolednách, takže si zatím vůbec nemám na co stěžovat
Já nespím v noci, ani ve dne ![]()
33. týden… Usínám kolem 23 dobře, ale jako na budík jsem po 4, jako rybička… Po 6. zase usínám ![]()
@Kies Tak já chodím s přítelem ležet kolem 23. hodiny, jen co usne, vstanu, protože ne a ne zabrat. A zkoušela jsem ráno taky dospávat, ale stejně neusnu ![]()
Koukám na metřík, že čekáte taky kluka ![]()
Tak to ja se musim taky pridat
jsem 36 tt a uz je to narocny…
Jen jsem viděla název diskuse a hned jsem si říkala, že to jsi ty, Bety ![]()
Vypravila jsem přítele do práce a pojedu na devátou do města, ale právě se nudím. Už mám zalité kytky a vyžehlené prádlo ![]()
Jééé, tohle je zajímavá diskuze, dost často i pro mě ![]()
Na dnešek jsem teda zrovna spala, ale už to asi bylo tím, že jsem sotva lezla…
Jinak taky usínám kolem půlnoci a kolem 3. ráno bývám vyspalá :…a potom, když bych i spala, tak v noci řádí dcerka
No, pořád je veselo ![]()
Ale já to mám za pár, i když po porodu nespoléhám, že bych se nějak extra vyspala… jestli ude druhé nespavec a ukřičenec jako první, bude to „výživný“ ![]()
Dobré ráno ![]()
Nespím už přes dvě hoďky ![]()
Včera jsem vstávala v 3:05 a předevčírem v 3:20
Koukám, že nás nespavců je dost
To jsem ráda, že v tom nejsem sama ![]()
@Betynka87 no jenže já jsme teprve v 19+2tt a šíleně ráda spím.
Předtím jsem spala aj 11hod v kuse, páč syn spí ještě dýl jak já.
Tak si to můžu dovolit.
A teď tohle ![]()
Doufám, že jsem si těm 11hod nenapsala hodiny až do června, to pak po pordu bude Ko ![]()
Již nejsem těhotná ale měla jsem to celé těhu od 5tt až do porodu a ted mě nenechá spát dcera, takže jsem se nevyspala už 3,5 roku
hrozné