Těhotné, co nespí, sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6177
24.1.13 08:52

@MegK Tak to ti nezávidím, budeš se ještě od 10 týdnů trápit dýl než já :lol: Já jsem ale taky totální spavec, jsem schopná spát ve dne, v noci…a teď tohle. Už se nikdy v životě nevyspím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
24.1.13 08:58

@MegK

děkuju :-) moc doufám, už je ze mě mrtvolák…bohužel to mám tak posunuté že nedokážu usnout dřív jak kolem půlnoci nebo jedné a malá je pak 2× až 4× za noc vzhůru a v osm vstáváme. A já odcházím v jednu odpolene do práce a vracím se okolo cca 22hod. večer. No peklo :-D
Nikdy mě nanapadlo že bude mateřství takový záhul…
kámoška je ted 12+4 a taky nespí a usíní až nad ránem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
24.1.13 10:28

@Betynka87 Mno jo, na 99,9% :potlesk: A už se nemůžeme dočkat, né že bych těhotenství snášela špatně, ale už aby tu byl s námi :srdce:

• Citovat
  • Upravit
687
24.1.13 10:29

…jee tak to jsem mela u prvniho mimi taky…od 7-8mesice jsem hoodne malo spala. Vzdy kolem 2-3vstavala a kolem 5-6 usnula… Ted jsem kolem 10tt. a blbe spim uz mesic 8o Kdybych ted mohla tak dospavam. Vzpominam,.kdyz byla mala v brisku., kooolik volnicka a flakanicka jsem mela a neuzila si ho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
24.1.13 15:59

Já jsem dnes celý den jak chodící mrtvola, tak si říkám, že třeba dnes bude ta super noc! Jenže pak si uvědomím, že jsem si tohle myslela už několikrát a nic z toho :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuckyKid
24.1.13 21:50

To se musim smat :mrgreen: to nespani je zoufaly… ja vstavam kolem 3 a 6 na curani, od tech 6 mam v brise vlnobiti a to uz pak neusnu.. a to nemluvim o tom, ze me vzbudi i vlas spadnuvsi na podlahu :P az se malej narodi,, to se urco uz vubec nevyspim…

@Betynka87 mam to taky tak… unavena jak blazen a stejne v noci cumim 8o

• Citovat
  • Upravit
Lenusi
24.1.13 22:48

Joooo holky tak ja jsem teprv 7tt a nespí už 14 dni. No brutalita pro mě, ja co tak rada spiiiiiii… Ted čekáme druhy, u první, dcerky jsem zacala nespat az ke konci ale nad ránem a ted přesně naopak. Večer ulehnu v 23 a do 2hod cucim do tmy a jsem akorát naštvaná na celem svět ze všichni doma spí a jak opět nic. Fuuuuha, jeste ze v tom nejsem sama :lol:

• Citovat
  • Upravit
7148
24.1.13 23:18

@Betynka87 sle jo vyspíme se obě :hug:
Jen nevím kdy, já raději dnes zůstanu dýl vzhůru a doufám, že se probudím až ráno :mrgreen: nejlépe za světla, velkého světla, tak kolem 10 minimálně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
24.1.13 23:20

@helenkanai tak to nemáš snadné :hug: :hug: :hug:
Zkus chodit spát před 23 pravidleně každý den,
a ono se to upraví. Chyba v usíná se dá posunout,
horší jsou ty budíčky, to neovlivníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
24.1.13 23:22

@LuckyKid mám to stejně jako ty
(budíčky i že mě zbudí aj prd :D )

Naštěstí prcek je po mě a spí 11 hod v kuse.
Za to ten v břiše ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
25.1.13 04:50

Ahoj :P
Večer jsem vůbec nestíhala, přítel má dnes narozky, je mu 30, tak jsem dělala dort, ale co se mi stalo: já od jedenácti spala!!! :mrgreen: :mrgreen: Sice do tří, ale i to bylo krásný :mrgreen: Od tří jsem ještě balila dárek, potom dělala šlehačku, nazdobila dort, prdla tam svíčky a v šest ho s ním půjdu probudit :mrgreen:
No a před chvílí jsem zatopila a teď snídám, to je bomba :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
25.1.13 05:17

Ahoj devcata, mam to podobne jako vy :,( jsem 39tt a od nejakeho 30tt strasne spatne spim.Ja ktera dokazala spat i 12 hodin v kuse ted spim sotva 6.Moje noc vypada asi takto:v pulnoci spat, pul hodina nez usnu, tak kolem 2 na zachod, pul hodina nez usnu, pak tak kolem 4 na zachod, pul hodina nez usnu ve 4.45 manzelovi zvoni budik do prace takze zase vzhuru nez odejde tak neusnu.Pak sahnu po ovladaci a cucim do 7 do rana na telku, zaberu az tak v pul 8 a spim do 11ti :lol: do toho me jeste cele tehotenstvi pali zaha takze se mi u postele vystridaji dva hrnicky s mlekem (nic jineho mi nepomaha) jinak by mi snad uhorel krk :roll: Takze des, premlouvam malou aby uz vykoukla na svat a modlim se aby nemela prevracene spani 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
25.1.13 05:41

@lenama18 Ty už to můžeš čekat každou chvíli :-))) Závidím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
25.1.13 06:01

Ahoj holky,

taky nemůžu spávat, je to dílo:) Přítel odejde po půl 5 do práce a hotovo, jo po spaní. Jsem ve 28tt. Bříško mám jak pružinu, malej jak kdyby tam měl potvůrka málo místa.
Mám čas aspon přemýšlet, naštěstí do práce nechodím, tak se můžu dospat dopoledne:) Mám strašnej problém s tchýní. Bydlí kousek od nás s tchánem a byli by u nás pomale každej den na návštěvě a to nejsou hodinový návštěvy, ale třeba tu sedí 3, 4 hodiny, tak to nechci vidět, až se malej narodí. Jsem z toho na mrtvici. Dojdou většinou i neohlášení a to by mě brali všichni čerti.
Budu si muset promluvit s přítelem, at jí to nějak slušně řekne, aby když bude chtít přijít, at dopředu zavolá a že jednou za týden návštěva je tak akorát.
No i to mi na spánku nepřidá..

Příspěvek upraven 25.01.13 v 06:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
25.1.13 06:06

@Betynka87 kazdej den rano si rikam tak treba uz to bude dneska a vecer si zas rikam ne tak dneska jeste ne at se jeste aspon trochu vyspim :lol: No jsem zvedava kdy to na me prijde termin mam v sobotu a v utery :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí