Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Barborinka1 píše:
Já jsem sice v posteli, ale vzhledem k tomu, že se prakticky spíš dusim než dýchám, si taky mnoho šancí nedávám
jo to znám ![]()
Problém se sliznicí.
Co ty?
Jsem rada ze problemy se spanim nemam jen ja. Mam uz je dva a pul roku ale ted co jsem tehotna je to jeste vetsi katastrofa. Skoro kazdou noc se budim presne ve tri. Uz by si podle me mohli ridit hodiny.
@el009 ahoj se tu rychle množíme ![]()
Tak to nezávidím, já po 3vstávám až te´d v druhém těh ua úplně mi to stačí ![]()
A vidím, že se tady v noci nespalo
Já jsem kupodivu dneska v noci spinkala, ale byla jsem 6 krát na záchodě, si říkám, jestli by nebyl lepší bažant
.
Jojo, chlapi jak jsou nemocní tak to je mazec, to je horší než dítě
Naštěstí ten můj nebývá nemocný, tak ještě, že tak. ![]()
@zikminka uvidíš, že to všechno zlvádneš na jedničku
Ani se pak nenadáš a najdeš si toho správného chlapa, který bude správným otcem pro miminko a pro tebe milující partner ![]()
Co se týče kosmetiky, tak mám taky Aviryl, prostě osvědčené výrobky a přesně jak to někdo psal voní to po miminkovsku ![]()
@kaczulina ten můj taky právě nebývá, navíc sportovec a o to je to snad horší, žen už „tolik dní“ nemůže nic dělat.. ![]()
jinak jsem usnula až někdy před sedmou, teď oficiálně vstávám..
Já vstáám až teď… od 4 jsem uklízela koupelnu a pak ještě vytuhla, kolem půl osmé jsem byla zas na wc a četla si a usnula… ![]()
díky holky, já vím, že to jednou přijde ![]()
Taky doufam ze to prejde a ja budu spat celou noc jako driv. Ale mam uz asi v hlave za ty dva a pul roku budik v hlave. Treba se to zmeni jak se za chvili narodi miminko. Jak bude vstavat ruzne tak se to treba nejak vyrusi. ![]()
@el009 píše:
Taky doufam ze to prejde a ja budu spat celou noc jako driv. Ale mam uz asi v hlave za ty dva a pul roku budik v hlave. Treba se to zmeni jak se za chvili narodi miminko. Jak bude vstavat ruzne tak se to treba nejak vyrusi.
no taky už chci mít nějaký režim…
Holky, je mi to trapný, ae já usnula a spala do půl osmý zase
![]()
@Betynka87 píše:
Holky, je mi to trapný, ae já usnula a spala do půl osmý zase![]()
![]()
buď ráda ![]()
@zikminka
TAk to nevím, s tím režimem
Možná ještě budeme rády vzpomínat na bezesné noci a dospávání se přes den ![]()
@Talunka píše:
@zikminka
TAk to nevím, s tím režimemMožná ještě budeme rády vzpomínat na bezesné noci a dospávání se přes den
i to je možnost… v každém případě to za to určitě stojí ![]()
Ja mam dnes odpocinkovej den. Zitra a pozitri urcite musim pracovat. Vyjimecne fyzicky osm hodin v praci tak vim ze budu spat jak zabita. Jenze pak mam den volna a s tim spanim je to peklo. Ja jinak delam doma u pc a asi vydam malo energie. Pred otehotnenim jsem hodne sportovala a sice jsem se probudila skoro kazdou noc ve tri ale ve vterine jsem zase spala. Ted cumakuju treba dve hodiny. ![]()