Těhotné, co nespí, sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7148
27.1.13 05:59
@Barborinka1 píše:
Já jsem sice v posteli, ale vzhledem k tomu, že se prakticky spíš dusim než dýchám, si taky mnoho šancí nedávám :zed:

jo to znám :roll:
Problém se sliznicí.
Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
27.1.13 06:22

Jsem rada ze problemy se spanim nemam jen ja. Mam uz je dva a pul roku ale ted co jsem tehotna je to jeste vetsi katastrofa. Skoro kazdou noc se budim presne ve tri. Uz by si podle me mohli ridit hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
27.1.13 06:39

@el009 ahoj se tu rychle množíme :hug:
Tak to nezávidím, já po 3vstávám až te´d v druhém těh ua úplně mi to stačí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
27.1.13 08:03

A vidím, že se tady v noci nespalo :) Já jsem kupodivu dneska v noci spinkala, ale byla jsem 6 krát na záchodě, si říkám, jestli by nebyl lepší bažant :D :).

Jojo, chlapi jak jsou nemocní tak to je mazec, to je horší než dítě :) Naštěstí ten můj nebývá nemocný, tak ještě, že tak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
27.1.13 08:05

@zikminka uvidíš, že to všechno zlvádneš na jedničku :palec: Ani se pak nenadáš a najdeš si toho správného chlapa, který bude správným otcem pro miminko a pro tebe milující partner :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
27.1.13 08:06

Co se týče kosmetiky, tak mám taky Aviryl, prostě osvědčené výrobky a přesně jak to někdo psal voní to po miminkovsku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barborinka1
27.1.13 09:31

@kaczulina ten můj taky právě nebývá, navíc sportovec a o to je to snad horší, žen už „tolik dní“ nemůže nic dělat.. :mrgreen:

jinak jsem usnula až někdy před sedmou, teď oficiálně vstávám..

• Citovat
  • Upravit
146
27.1.13 09:49

Já vstáám až teď… od 4 jsem uklízela koupelnu a pak ještě vytuhla, kolem půl osmé jsem byla zas na wc a četla si a usnula… :-)
díky holky, já vím, že to jednou přijde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
27.1.13 09:52

Taky doufam ze to prejde a ja budu spat celou noc jako driv. Ale mam uz asi v hlave za ty dva a pul roku budik v hlave. Treba se to zmeni jak se za chvili narodi miminko. Jak bude vstavat ruzne tak se to treba nejak vyrusi. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
27.1.13 10:10
@el009 píše:
Taky doufam ze to prejde a ja budu spat celou noc jako driv. Ale mam uz asi v hlave za ty dva a pul roku budik v hlave. Treba se to zmeni jak se za chvili narodi miminko. Jak bude vstavat ruzne tak se to treba nejak vyrusi. :think:

no taky už chci mít nějaký režim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
27.1.13 12:25

Holky, je mi to trapný, ae já usnula a spala do půl osmý zase :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
27.1.13 12:31
@Betynka87 píše:
Holky, je mi to trapný, ae já usnula a spala do půl osmý zase :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

buď ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
27.1.13 12:41

@zikminka
TAk to nevím, s tím režimem :think: Možná ještě budeme rády vzpomínat na bezesné noci a dospávání se přes den :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
27.1.13 12:58
@Talunka píše:
@zikminka
TAk to nevím, s tím režimem :think: Možná ještě budeme rády vzpomínat na bezesné noci a dospávání se přes den :?

i to je možnost… v každém případě to za to určitě stojí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
27.1.13 13:05

Ja mam dnes odpocinkovej den. Zitra a pozitri urcite musim pracovat. Vyjimecne fyzicky osm hodin v praci tak vim ze budu spat jak zabita. Jenze pak mam den volna a s tim spanim je to peklo. Ja jinak delam doma u pc a asi vydam malo energie. Pred otehotnenim jsem hodne sportovala a sice jsem se probudila skoro kazdou noc ve tri ale ve vterine jsem zase spala. Ted cumakuju treba dve hodiny. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí