Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kaczulina Já už průběžně peru, straší mě, že to bude dřív. Tak pro jistotu
Ještě musím dokoupit pár věcí (kosmetika atd.,) a bude hotovo.
@Talunka píše:
@MegK
To je to, člověk neví do čeho jde.Ale nějak nad tím nepřemýšlím, protože kdyby jo, tak nejsem těhotnáA jak říkám, jsme bojovnice
každá bolest se dá zvládnout,
mě trápí migrény od 13 a zvládám je bez prášků
páč jsem se vycvičila a umím je ignorovat
ale někdy je to fakt děs ![]()
když byl DOmí v bříšku migrény byli ty tam, ale teď ![]()
občas je to maso
@MegK
A co bylinky, akupunktura…nezkoušela jsi?
Víš, co je podivné-tebe v těhu přešla migréna a mě ekzém. Měla jsem strach, že budu vypadat jak slitá skvrna šupinek, ale jsem vymazlená po celém těle. Jen obličej občas nějaký ten flíček zaznamenám, ale promažu a za dva dny good.Hmmm,asi hormony pomáhají ![]()
@Betynka87
Radili mi kosmetiku nekupovat. Prý většinou zezačátku stejně nic moc nepotřebuješ…a že ti tak nějak poradí v nemocnici. Prý Bepanten na hojení i pro sebe, líh na pupík a borovku na očička. Jo a co jsem zaznamenala, tak holky nejvíc využívaly ten starý modrý Aviril a modrou Indulónu, to hlavně zezačátku. pak už si kupovaly ty drogérkové, voňavé věci. Já jsem třeba takový přírodňák. Malou chci matlat teda Avirilem, protože to je pro mě vůně miminka
,ale pokud by to nesnesla, tak půjdu do těch mojich přírodních věci-bambucké máslo, oliváč a nebo si nechám namíchat nějaké matláníčko pro mimča od kamoška-aromaterapeutky.
Teď mě napadlo…prdelky se už nezapudrovávají? ![]()
@MegK náročná jsem… nebo spíš je tohle ta představa co mě drží nad vodou ![]()
@Talunka jo hormony jsou super
Jen počítek s tím že nejspíš to bude jen do doby dokud se nevyrovnají
nezkoušela
pomáhá mi mátový čaj toť vše
jenže teď mi hapruje tlak a myslím že troška kofeinu tam možná aj je
tak to neriskuju
@zikiminka jo my ženské ![]()
@Talunka Jo, budu promazávat avirilem, to je tak úžasná miminkovská vůně, mmmmmm
Bepanthen, líhobenzín a něco na vykapávání očiček a hodně si chválí sudocream na prdelku…jako určitě nebudu kupovat tu drahou kosmetiku v drogerce, jen prostě zaručený věci.
Navíc, já ještě budu látkovat, takže ani jednorázovky nekupuju. Ve finále vlastně už pomalu nemám co kupovat ![]()
Ahoj maminky, tak se taky hlásím k Vám do služby. Dnes začínám 35tt. a už mi ten můj piškot dává fakt zabrat. Do toho mi mužíček dotáhnul domů suprovou virózku, takže mimo běžných důvodů k nespavosti mi přibyl ještě kašel, rýma, hlava jak střep a z čeho se můžu úplně rozskočit je ukrutný nezahnatelný pálení žáhy..(a to se mě ten můj spolubydlící snaží už třetí den dojímat svojí „rýmičkou“)
![]()
Jo a jdu zkusit usnout, koukali jsme na film - Pod povrchem - ježiši, se bojím ještě teď, tak tu sama sedět nemůžu
Když neusnu, tak jsem do půlnoci zpět
![]()
@Barborinka1 píše:
Ahoj maminky, tak se taky hlásím k Vám do služby. Dnes začínám 35tt. a už mi ten můj piškot dává fakt zabrat. Do toho mi mužíček dotáhnul domů suprovou virózku, takže mimo běžných důvodů k nespavosti mi přibyl ještě kašel, rýma, hlava jak střep a z čeho se můžu úplně rozskočit je ukrutný nezahnatelný pálení žáhy..(a to se mě ten můj spolubydlící snaží už třetí den dojímat svojí „rýmičkou“)![]()
Vítám tě ![]()
Nemáš doma toho mýho chlapa??? Taky zkouší kašlat, ale když je sám, nekašle, jen když mě vidí nebo si vzpomene, že má hrát nemocnýho
![]()
To já taky ne, už kolik týdnů, ale za poslední hodinu jsem naládovala už tři a nic..teplý mlíko taky nic…takže sedim, čučim a nespim.. ![]()
Nééé, u nás je to ještě trochu jinak- on je unavenej z toho, že to má už čtvrtý den, kdežto já teprve druhý, takže je na tom zákonitě hůř..
no, už aby se uzdravil, páč nemocnej chlap je fakt horší než těhotná ženská:))
@Betynka87
Vidíš, Sudocream! Znám a taky mi byl doporučený. Já na to málem zapoměla ![]()
Jo a tím Avirilem se patlu teďka já-bříško
Ujíždím na tom ![]()
@Barborinka1
No jooo, ty jsi jenom těhotná, před porodem a on je nemocinkaný
To známe, máme to taky doma ![]()