Těhotné, co nespí, sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6177
26.1.13 17:17

@kaczulina Já už průběžně peru, straší mě, že to bude dřív. Tak pro jistotu :lol: Ještě musím dokoupit pár věcí (kosmetika atd.,) a bude hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
26.1.13 18:51
@Talunka píše:
@MegK
To je to, člověk neví do čeho jde.Ale nějak nad tím nepřemýšlím, protože kdyby jo, tak nejsem těhotná :) A jak říkám, jsme bojovnice :kytka:

každá bolest se dá zvládnout,
mě trápí migrény od 13 a zvládám je bez prášků
páč jsem se vycvičila a umím je ignorovat
ale někdy je to fakt děs :roll:
když byl DOmí v bříšku migrény byli ty tam, ale teď :roll:
občas je to maso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
26.1.13 19:07

@MegK
A co bylinky, akupunktura…nezkoušela jsi?
Víš, co je podivné-tebe v těhu přešla migréna a mě ekzém. Měla jsem strach, že budu vypadat jak slitá skvrna šupinek, ale jsem vymazlená po celém těle. Jen obličej občas nějaký ten flíček zaznamenám, ale promažu a za dva dny good.Hmmm,asi hormony pomáhají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
26.1.13 19:15

@Betynka87
Radili mi kosmetiku nekupovat. Prý většinou zezačátku stejně nic moc nepotřebuješ…a že ti tak nějak poradí v nemocnici. Prý Bepanten na hojení i pro sebe, líh na pupík a borovku na očička. Jo a co jsem zaznamenala, tak holky nejvíc využívaly ten starý modrý Aviril a modrou Indulónu, to hlavně zezačátku. pak už si kupovaly ty drogérkové, voňavé věci. Já jsem třeba takový přírodňák. Malou chci matlat teda Avirilem, protože to je pro mě vůně miminka :),ale pokud by to nesnesla, tak půjdu do těch mojich přírodních věci-bambucké máslo, oliváč a nebo si nechám namíchat nějaké matláníčko pro mimča od kamoška-aromaterapeutky.
Teď mě napadlo…prdelky se už nezapudrovávají? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
26.1.13 22:22

@MegK náročná jsem… nebo spíš je tohle ta představa co mě drží nad vodou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
26.1.13 22:26

@Talunka jo hormony jsou super
Jen počítek s tím že nejspíš to bude jen do doby dokud se nevyrovnají
nezkoušela
pomáhá mi mátový čaj toť vše
jenže teď mi hapruje tlak a myslím že troška kofeinu tam možná aj je
tak to neriskuju

@zikiminka jo my ženské :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
26.1.13 23:03

@Talunka Jo, budu promazávat avirilem, to je tak úžasná miminkovská vůně, mmmmmm :) Bepanthen, líhobenzín a něco na vykapávání očiček a hodně si chválí sudocream na prdelku…jako určitě nebudu kupovat tu drahou kosmetiku v drogerce, jen prostě zaručený věci.
Navíc, já ještě budu látkovat, takže ani jednorázovky nekupuju. Ve finále vlastně už pomalu nemám co kupovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barborinka1
26.1.13 23:05

Další nespavka

Ahoj maminky, tak se taky hlásím k Vám do služby. Dnes začínám 35tt. a už mi ten můj piškot dává fakt zabrat. Do toho mi mužíček dotáhnul domů suprovou virózku, takže mimo běžných důvodů k nespavosti mi přibyl ještě kašel, rýma, hlava jak střep a z čeho se můžu úplně rozskočit je ukrutný nezahnatelný pálení žáhy..(a to se mě ten můj spolubydlící snaží už třetí den dojímat svojí „rýmičkou“) :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6177
26.1.13 23:06

Jo a jdu zkusit usnout, koukali jsme na film - Pod povrchem - ježiši, se bojím ještě teď, tak tu sama sedět nemůžu :mrgreen: Když neusnu, tak jsem do půlnoci zpět :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
26.1.13 23:06

Já bych bez rennie nevydržela… to znám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
26.1.13 23:07
@Barborinka1 píše:
Ahoj maminky, tak se taky hlásím k Vám do služby. Dnes začínám 35tt. a už mi ten můj piškot dává fakt zabrat. Do toho mi mužíček dotáhnul domů suprovou virózku, takže mimo běžných důvodů k nespavosti mi přibyl ještě kašel, rýma, hlava jak střep a z čeho se můžu úplně rozskočit je ukrutný nezahnatelný pálení žáhy..(a to se mě ten můj spolubydlící snaží už třetí den dojímat svojí „rýmičkou“) :think: :mrgreen:

Vítám tě :mavam:
Nemáš doma toho mýho chlapa??? Taky zkouší kašlat, ale když je sám, nekašle, jen když mě vidí nebo si vzpomene, že má hrát nemocnýho :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barborinka1
26.1.13 23:10

To já taky ne, už kolik týdnů, ale za poslední hodinu jsem naládovala už tři a nic..teplý mlíko taky nic…takže sedim, čučim a nespim.. 8o

• Citovat
  • Upravit
Barborinka1
26.1.13 23:13

Nééé, u nás je to ještě trochu jinak- on je unavenej z toho, že to má už čtvrtý den, kdežto já teprve druhý, takže je na tom zákonitě hůř.. :mrgreen: no, už aby se uzdravil, páč nemocnej chlap je fakt horší než těhotná ženská:))

• Citovat
  • Upravit
2338
27.1.13 00:14

@Betynka87
Vidíš, Sudocream! Znám a taky mi byl doporučený. Já na to málem zapoměla :roll:
Jo a tím Avirilem se patlu teďka já-bříško :lol: Ujíždím na tom :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
27.1.13 00:17

@Barborinka1
No jooo, ty jsi jenom těhotná, před porodem a on je nemocinkaný :lol: To známe, máme to taky doma :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí