Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo, jo to přejde, neboj. Hlavně s mimčem už nebudeš na to mít ani čas nad tím přemýšlet.
Jo a jinak tě naprosto chápu, mě zas celé těhotenství strašně vadila žlutá barva, nesnesla jsem na sobě nic zlatého a normálně se mi nadavovalo ze žlutého listí na stromě, fakt nekecám. Po porodu to přešlo. ![]()
Ano, jsi plasan. Nic se nemuze stat, pokud muz na potraviny tu barvu opravdu nenastrikal. Bud v klidu a pohode a snaz se nestresovat malickostma.
Bud v klidu máme uplně ten samý jar, nemáme myčku myju výhradně jen tím a všichni jsou v pohode potíže z toho nikdo nemá
![]()
Ja predevcirem vyhodila skoro cely kure, strasne smrdelo
zacalo mi smrdet vsechno maso, coz me teda dost mrzi…
@pikola to tě přejde, já to měla to samý a přitom maso miluju
přešlo to takl po půlce těhotenství
@atominnka no ja doufam, jsem ted ve 14 tt a porad se to meni, chci se konecne normalne najist! Kazdy tyden je v necem problem…
Tak to jste mi připoměly mé první těhotenství. Pořád jsem gruntovala, povlečení prala skoro 3krát v týdnu
Ke všemu jsem čuchala a vše mi smrdělo, jo holky a když jsem si doma na chodbě houpala s prázdným novým kočárkem skoušela jsem jak péruje atd tak si manžel klepal na čelo
a asi nejvíc ze všeho si přál at už se mimi narodí.
@laila.lee píše:
Díkydíky! a myslíš že s tou barvou je to opravdu ok?ještě tam mám spoustu věcí (koření, čaje a tak) co hodlám postupně nenápadně vyhodit
prostě vše, u čeho si myslím, že to mohlo něco natáhnout a bylo otevřené..
No, ale ty určitě v té kuchyni taky dýcháš nebo ne? To znamená, že kdyby se ti to natáhlo do koření a soli, už můžeš těhotenství rovnou zabalit (promiň tu tvrdost), protože jsi tím promořená taky
. Nešil, válej se a odpočívej! ![]()
Ahoj, já tě strááááášně moc chápu
V těhotenství jsem byla podobnej plašan, třeba na svatbě kamarádky jsem nejedla polívku s játrovejma knedlíčkama (játra maj hodně toho vit. A), pak byl překrm z napůl syrovýho masa, to jsem samo taky nechala a když celý hlavní jídlo bylo pocákaný holandskou omáčkou (napůl syrový vajíčka) tak sem byla ohladu
Manžel ze mě šílel ![]()
To přejde neboj!!
Teda jsem zvedava kdy zacnu vysilovat, jelikoz me momentalne netankuje nic, ani bordel, jen jsem hrozne lina.. ![]()
Vidíš, to mě nenapadlo. My malovali a všechno zůstalo ve skřínkách - i otevřené. A pak jsme to normálně používali-jedli. ![]()
No..maso ani nekomentuji, taky letělo do koše
od té doby se k němu ani nepřebližuji, nechávám to na senzorických vlastnostech přítele…:-D no jinak on mi to taky moc neusnadňuje, při vytírání lije do kýble skoro čtvrt lahve dezinfekce..já to tady pak čucham a rychle otvírám okna..:)
@rejžička píše:
Vidíš, to mě nenapadlo. My malovali a všechno zůstalo ve skřínkách - i otevřené. A pak jsme to normálně používali-jedli.
A co by se jako timu jídlu ve skříňkách mohlo stát? ![]()
Jestli jde o načichnutí pachem z barvy, tak to už je jedno, když tím je vymalovaný celý byt, ne? ![]()