Jsem zbytečně plašan? 27. týden

64
25.1.13 09:39

Jsem zbytečně plašan?

Ahoj holky, již třetí týden jen ležím doma, jsem na rizikovém kvůli zkrácenému čípku a zítra je to 27.týden těhotenství. Bohužel jak ležím, tak asi vymýšlím blbosti..přítel maloval kuchyň a nechal jídlo ve skříňkách, sůl jsem rovnou vysypala, zbytek co bylo balené jsem nechala, přítel ze mě nemohl, prý se tomu nemůže nic stát, když na to tu barvu nenacákal..ale já se prostě bojím, že se ty potraviny mohly tím smradem nějak kontaminovat..tím jak je zima, tak moc nevětrá, spíš skoro vůbec :-( Asi prostě fakt šílím zbytečně, ale je to mé první těhotenství a pořád řeším abych dělala všechno dobře. Nebo jsme koupili jar s nějakou ochranou na ruce kokos a aloe, a příjde mi, že ten kokos je prostě z toho nádobí cítit (připadam si fakt už jako čuchací pes) a říkám si, jestli se to opláchlo dobře, dokud jsem chodila do práce, tak to bylo v poho, ale od té doby jak ležim tak jsem na zabití :andel: Vím že bych se měla uklidnit a užívat si to, jenže prostě mi to nějak nejde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1622
25.1.13 09:43

@laila.lee :lol: :lol: lomcujou s tebou hormony, buď v klidu, po porodu to přejde! :lol: Manžel mě taky nesnášel, jak jsem v těhotenství řešila, co všechno cítím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
25.1.13 09:47

To chce fakt klid, jak člověk moc přemýšlí, někdy řeší až extrémy. ;) Barva na malování určitě nevadí, pokud jde jen o výpary, nic se nestane. Vždyť to je normálně ve vzduchu a dýcháš to. Za chvíli se to vyvětrá. A z jaru to taky nevadí, když se to používá na nádobí a přichází do styku s potravinami, určitě to neuškodí. To bys nemohla dělat nic. Když se umýváš, taky máš sprcháč a mýdlo, šampon plný chemie, když pereš, prášek jsou taky samé sajrajty, v potravinách obsažené látky ani nemluvě kolikrát, totéž úklidové prostředky. Takže hlavně klid a žádný stres, tobě ani mimču se z toho určitě nic nestane. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
25.1.13 09:48
Díky
@mayerka píše:
@laila.lee :lol: :lol: lomcujou s tebou hormony, buď v klidu, po porodu to přejde! :lol: Manžel mě taky nesnášel, jak jsem v těhotenství řešila, co všechno cítím :mavam:

díky! a myslíš že s tou barvou je to opravdu ok? :-D ještě tam mám spoustu věcí (koření, čaje a tak) co hodlám postupně nenápadně vyhodit :-D prostě vše, u čeho si myslím, že to mohlo něco natáhnout a bylo otevřené.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
25.1.13 09:49

Moc díky Helii! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
25.1.13 09:50

To víš, že je to OK! Nic nevyhazuj a kup si kytku, co ti provoní byt, jsou na to dobrý ty veliký lilie :* ještě si uděláš radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
25.1.13 09:55

V klidu, já v těhotenství vyhodila nádhernej kus svíčkové co manžel koupil, protože mi smrděla, tím pádem byla zkažená a letěla do kontejneru :zed:

• Citovat
  • Upravit
72725
25.1.13 10:04

Hormony jsou bestie.. vydr, ono to přejde.. mmchm, jak píšeš o tom jaru.. já doteď nesnáším ten s citronem a jakous trávou.. v těhotenství se mi z té vůně dělalo zle a já to fakt cítila i z toho nádobí :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
25.1.13 10:06

Barva na malování určitě nevadí. A Jar taky né. Já zase v těhotenství vyhodila spoustu jogurtu. Protože jsem myslela, že kvasí :zed: Manžel je pak raději ani nekupoval :-D Takže to chce klid a hlavně odpočívej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
25.1.13 10:18

Neblázni a hlavně nic nevyhazuj!!! když to vezmeš selským rozumem, tak bys v bytě nesměla vůbec bydlet, protože ty výpary, o kterých si myslíš, že jsou jedovaté se natáhly do jídla - tak ty je v sobě máš na 100% taky, protože to dýcháš. Takže se uklidni - nic z toho jedovatého není, nic se ti (vám) nemůže stát. To bys pak nemohla prát v prášku, mýt nádobí jarem nebo doma používat různé věci na úklid.-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
25.1.13 10:21

Nikdy jsem necítila tolik smradů jako v těhotenství. Smrdělo prostě úplně všechno, celý svět, fuj blé. Nejhorší v prvním trimestru, pak už jen přecitlivělost na cokoli více voňavého.
Barva ani Jar nic neudělají…
Plus splašené hormony…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.1.13 10:22

@laila.lee Jo, jsi plašan. Ale u tebe je to nejspíš vinou těho hormonů. ještě živě si pamatuju na sebe ;) Nerboj, jídlu se nic nestalo a splašené hormony přejdou :hug:

@rozmary si to měla poslat k nám :mrgreen:

@ynax Pozor, na jar jsem byla zatížená já, pořád jsem oplachovala nádobí, protože jsem ho tam cítila :roll: kolikrát jsem to nádobí i olízla, jestli tam ten jar nezůstal :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
25.1.13 10:24

:mrgreen: :mrgreen: Já si pamatuju, že jsme jednou s přítelem koukali na film a on si vedle mě otevřel pivo. Měli jsme otevřené okno a já mu říkám citíš to? tady někdo hulí trávu 8o Koukal na mě jako na blázna a já šla špízovat, který z důchodcu si davá do rypáku :mrgreen: :mrgreen: Byla to ta plzeň :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
25.1.13 10:34

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nic nevyhazuj, výpary z bytové barvy určitě jedovatý nejsou a pokud ti nenakapala barva do Sunaru, kterej míníš po porodu dát novorozenci :mrgreen: tak bych nevyhazovala nic. Ani kdyby ti to káplo do hrnku s kafem, tak by se ti nic nestalo a dítěti taky ne… To by sis tam musela kápnout botulotoxin ;)

Jar - tak to už vůbec neřeš, je to na nádobí, takže se ti opět nic nestane ani když to nádobí neopláchneš (znám spousty lidí, kteří neoplachujou).

Ale chápu tě s těmi vůněmi, měla jsem to taky :cert: Naštěstí to po porodu přešlo.

• Citovat
  • Upravit
64
25.1.13 10:36

Holky moc vám děkuju, olíznuté nádobí mě pobavilo :-DD já to také oplachuji a hlavně jak jsou na přiborech ty kapky, tak je oplachuji jestli to není zaschlý jar, protože ten odkapávač je hned vedle toho a stříká to všude (včetně té jarové vody), snažím se to nedělat před přítelem, protože vidím jak stojí a tiše supí…do porodu mi zbývají tři měsíce, tak jsem zvědavá kdo z nás dvou se zblázní dřív.. :dance: nebo máme pod dřezem pet láhve s pitím a ono to u toho odpadu prostě tak divně smrdí, že mi příjde, že je načichlá i ta zavřená voda, přítel to necítí, ale já to očuchávám jak divá…doufám že mě to po porodu přejde :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí