Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny ženy dáme slečny. Nemíním chodit kolem horké kaše.
Zase tolik času na tom světě nemáme😊,,Nehledám ženu na chvíli a nehledám žen víc!!!"
Jsem pohodář, romantik a rodinný typ, vyprat i uvařit zvládám. Mám rád přírodu, rád zajdu do kina, divadla, muziku, ples i koncert. Nerad se válím leda že je s kým.
Mým cílem je rodina. Musíme si sednout vzhledově, charakterově, životním stylem a pohledem na to co od vztahu očekáváme.
Kdy jsi rodil, nebo jsi teprve snažilka? Neboj, server jsi trefil dobře ![]()
@rmot píše: Více
Rubriku trefil, zní on hledá jí, ona hledá jeho, což naznačuje, že web není striktně pro ženy a není pouze o kojení a prdíkách… ![]()
Ano, možná je to jeden z řady zoufalců, kteří se tu občas pokouší najít někoho na šuk, na zaučení, ale taky to může být kluk, který hledá vážné seznámení, klidně i samoživitelku s dětmi, i takoví existují…
![]()
Tento, alespoň prozatím podle textu vypadá seriózně, ale ty si už tradičně rád/a mastíš své ego, nebo něco jiného…
![]()
@Ales135 píše: Více
Napsala bych vek, zda chces i zenu s ditetem. Na me to pusobi dost autotirativne. Spise bych si prala nez musela a stanovovala cile.byt tva cilovka tak bych Te chtela poznat, ale blikala by mi red kontrolka.
@bse.pedro píše: Více
Jestli fakt věříš tomu, že se sem zaregistroval nějaký chlap kvůli tomu, aby se tu vážně seznámil, tak jsi ještě větší mimoň, než jsem si o tobě do teď myslel
A ohledně toho, kdo co honí - podle tvých příspěvků jsem rád, že na rozdíl od tebe mám co honit. Co se týče ega i toho něčeho jiného.
Já se tady původně zaregistroval abych se seznámil. Ale až po pár pokecech mi došlo že to byla hloupá myšlenka.
@HornyHippo píše: Více
Přiznám se, že u tebe jsem také na pochybách, jestli jsi reálná osoba, nebo něčí „další profil“. Protože některé tvoje historky zní fakt neuvěřitelně
Ale jsi zábavný a to se počítá
![]()
Teda když už se tu bavíte o seznamování, povedlo se někomu přes místní seznamku seznámit? Rmot má zčásti pravdu: je fajn, že tu je seznamka, ale zajímalo by mě kolik mužů ví o existenci webu Emimina a z těch, kteří o něm ví, kolik z nich ví o této rubrice? Emimino, jak název napovídá, už samo o sobě naznačuje, že většina žínek tu bude šťastně zadaná a budou si sem chodit spíš pro radu než řešit samotu, protože poměr mužů a žen je tak 1:500.
@Ploskutáček píše: Více
Pravě skvělý poměr. To je to co mě zaujalo.
@Ploskutáček píše: Více
Dnes, když se zeptáš kůůůglu na počasí, nabídne ti mj. diskuse na ééémiminu… Proč by tomu mělo být jinak u seznamování…
![]()
A navíc je tu, dle mého názoru, dost slušná šance narazit na singl maminu s jedním až devíti dítky, jen cca 88% procent žen z emimina je šťastně zadaných a s příjmy, že si mohou i s x dětmi žít bezstarostně, pořídit si cokoliv, na co si pomyslí a chlapa by ani nepotřebovaly, ale když už ho doma mají, v podstatě ho doma trpí pouze ze setrvačnosti, neochoty cokoliv měnit…
![]()