Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Myslím si, že nevadí. Dcera má capáčky od té doby, co začala chodit v prostoru a v pohodě.
Náš syn začal teď chodit ve 13 měsících a tak jsem mu koupila kožené capáčky (na Mall.cz) a je s nimi strašně spokojenej, nic mu neklouže. Máme všude plovoucí podlahu.
Koupila jsem tyto: baBice dětské kožené barefoot capáčky MB-107
@Anonymní píše:
Ahojkoupila jsem malemu na vinted capacky dd step nebo tak nejak
jsou kozene a ohebne, ted ma velikost asi 21.
Jde mi o to ze maly zacina chodit a to ze se obcas pusti ze nekam dojde po svych a nebo obchazi, ale klouze mu ti jelikoz mame vsude lino a ponozky s protiskluzem vyslece a ozuzla nez aby je nosil. Navic mame kosu od podlahy (pod nama garaze) Tyhle navic vypada ze mu konecne na tech nozickach nevadi.
Tak sem se chtela zeptat zdali capacky nevadi? Vim ze nejlepsi je hola noha asi, ale neni leto ze jo..
Kdyby to tomu dítěti vadilo, tak bys to poznala
určitě je to do těch podmínek vhodne, taky máme pod domem chladné sklepy a malej vyžaduje nosit doma boticky. Vlastně nosime všichni pantofle, a přitom jsme je v paneláku nenosili nikdo
jen bojuju s pubertakem, co na to kašle, má tendenci běhat porad naboso a pak je nachlazeny ![]()
My jsme jeste meli Attipas. Maji pogumovanou celou podrazku.
Ahoj holky, taky vam deti vzdycky skopavaj capacky? je to normalni? mam je prilepit? prosim pomoc jsem fakt v koncich!!!
Ahoj
koupila jsem malemu na vinted capacky dd step nebo tak nejak
jsou kozene a ohebne, ted ma velikost asi 21.
Jde mi o to ze maly zacina chodit a to ze se obcas pusti ze nekam dojde po svych a nebo obchazi, ale klouze mu ti jelikoz mame vsude lino a ponozky s protiskluzem vyslece a ozuzla nez aby je nosil. Navic mame kosu od podlahy (pod nama garaze) Tyhle navic vypada ze mu konecne na tech nozickach nevadi.
Tak sem se chtela zeptat zdali capacky nevadi? Vim ze nejlepsi je hola noha asi, ale neni leto ze jo..