Sušička ano nebo zbytečnost?

302
28.12.22 18:11

Sušička ano nebo zbytečnost?

Ahoj, chtěla bych se poradit, zda je susicka pomocník nebo ji třeba mate, ale moc nevyuzivate a je to zbytečnost. Kamarádka mi říkala, ze je to super věc, ze má hned suché prádlo, je měkčí, ani není tolik zmackane, jak bych očekávala. A ani se prý nemusí po sušičce pro mimco zehlit kvůli hygieně. Ušetří ji to hodně času, obzvlášť prave s tím mimčem. Já budu rodit za 3 měsíce a tak se rozhoduju, zda ji koupit. Peníze nejsou tolik problém, ale zase zbytečnost do domácnosti nechci. Prosím o vaše zkušenosti. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6795
28.12.22 18:15

Rozhodne ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.12.22 18:16

Moje milovaná, nejmilovanější. Je hodně využívaná. Nedala bych ji. Opere se, usuší, poskládá a hned uklidí. No neber to. Žádná vlhkost doma. Nikde nestraší sušák furt. Jen to věšení ponožek a spodního prádla 🙈, když je nás doma pět. Děkuji pěkně. To raději dám do sušičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
28.12.22 18:17

Ještě ji nemám, ale je v plánu příští rok. Slyším na ni jen samou chválu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
28.12.22 18:17

Je to velký pomocník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
28.12.22 18:18

Za mě je sušička velký pomocník (a to jsem zatím ještě bezdětná). A přesně jak říká tvoje kamarádka, prádlo hned suché, není tolik pomackane - já prakticky nežehlím, když to nevypadá jakoby to přežvýkala kráva :D. Je pravda, že přes léto ji nevyužívám vůbec, páč to šoupnu na slunko a je to hned suché, ale v zimě je to velký pomocník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5992
28.12.22 18:20

Vzhledem k tomu že nemám balkon a v bytě mě prádlo pořádně neschlo tak na sušičku nedám dopustit, zvlášť v zimě to je k nezaplacení. I když jsem v létě chtěla trochu šetřit a dávala prádlo na sušák tak bylo takový tvrdý. Ze sušičky je hezky měkký, pouze se při praní nemá používat aviváž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19266
28.12.22 18:20
@Michaeladr1 píše:
Ahoj, chtěla bych se poradit, zda je susicka pomocník nebo ji třeba mate, ale moc nevyuzivate a je to zbytečnost. Kamarádka mi říkala, ze je to super věc, ze má hned suché prádlo, je měkčí, ani není tolik zmackane, jak bych očekávala. A ani se prý nemusí po sušičce pro mimco zehlit kvůli hygieně. Ušetří ji to hodně času, obzvlášť prave s tím mimčem. Já budu rodit za 3 měsíce a tak se rozhoduju, zda ji koupit. Peníze nejsou tolik problém, ale zase zbytečnost do domácnosti nechci. Prosím o vaše zkušenosti. Děkuji :kytka:

Mám 5 let. Za me výhoda ze nikde se nic nevali. Za den stihnu i 3 pracky když to sazim jedno za druhým. Jakmile dosusi a hned slozis a nic není pomackane. Občas pro dobrý pocit vezmu manželovi tricko zehlickou. Miminum jsem nikdy nezehlila. Pradlo je opravdu hezky měkké a příjemné na dotek. Určitě mít pracku a susicku zvlast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
28.12.22 18:21

U nás dobrá věc hlavně v zimě, v létě moc nevyužívám. A co se týče žehlení, žehlím stejně jako bez sušičky, jen s tím nemám tolik práce, není přeschlé. U nás sušička dobrá věc hlavně na zvířecí chlupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57039
28.12.22 18:21

Ano. Určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.12.22 18:23

A nevím, jak to máš ty? Když přijdu v týdnu po práci. Než se opere. Tak ven to věšet nejde. A teď. Kdy se topí leda čím na vesnici. Nemyslitelné nechat venku prádlo k večeru. O víkendu si klidně ráno i to prádlo dám uschnout ven po praní. Ale přes týden nereálné.
V garáži není místo a doma mi žádný sušák strašit nebude. Hlavně je to pohodlnější. Hned oprané, usušené, uklizené. My teda nežehlíme. Hned teplé skládáme. Dneska se převlékaly postele. Než by to někde trčelo a schlo. Už je to poskládané čisté ve skříni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
28.12.22 18:24

Sušička je super věc (hned po myčce :mrgreen: ). Prádlo je měkké jako po vyžehlení, ale žehlení jako takové to u některých druhů prádla úplně nenahradí (např. košile nebo povlečení žehlím i tak, je to sice měkké, ale zmačkané, ikdyž to vyndám hned po dosušení).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17030
28.12.22 18:26

My máme sušičku s pračkou. Potřebovali jsme pračku a že když bude nutnost, aspoň to bude hned suché. Prakticky využívám jen pro mimčo, ale asi už využívat nebudu. Místo na sušák mám, tak než platit elektřinu, to doma raději na sušák. Nežehlím, jen výjimečně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.12.22 18:27

Ale pozor je to návykové. V létě jsem dala ven na sušák ručníky. A dostala jsem sprdlé. Že ten šmirgl nechtějí. Minimálně ty ručníky v létě taky půjdou přes sušičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
28.12.22 18:32

Urcite ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie