Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můj manžel je bývalý DJ. Promiskuita ovšem nemá nic společnýho s povoláním, to je záležitost osobního nastavení.
Kamarádka byla DJ a byla hodně promiskuitní. Mají víc příležitosti + alkohol, drogy. Ale určitě to neplatí o všech a většina z toho vyroste.
Já tedy nikdy žádnému do postele neskočila
Bude to případ od případu jako všude ![]()
Jeden ex byl dj a měl v techto věcech takové “jiné” smyšleni
no pro mě to nebylo. Jakoze takové otevrene ![]()
To mas jako s barmany… mají příležitostí asi vic, ale zalezi na osobním nastavení.
Na druhou stranu, ti djs se nevykecavaji na baru, maji mezi sebou a lidma pult a vetsinou moc nestojí o to, aby se jim někdo motal mezi fidlatka ![]()
Jsou to čunaci, znám 3a děs
doma jakože věrný muži ale to je jen na oko
Mají víc příležitostí, ale o povolání to není. I farář může být kurevník.
@fera21 píše:
Mají víc příležitostí, ale o povolání to není. I farář může být kurevník.
To se stalo tady. Jedna paní ho tak obloudila, že vystoupil z řádu. Pořídili si děti a potom se rozvedli z důvodu opakovaných nevěr z jeho strany.
Znám např. jednoho už asi 10 let, DJ a moderátor, asi celkem známý. A ne, nečekej, že ti ho budu jmenovat
Slušný kluk co pamatuju, má aj rodinu. Naopak sem měla kámoše a tam škoda mluvit ![]()
Pak ještě pár kousků, různé věkové skupiny (aj cizina) a je to vždy o tom člověku. Dělala sem třeba barmanku, chlapi se zajímali, ale když člověk popřemýšlí, že by se pak třeba chvástali, jak přetáhli barmanku z támhletoho podniku… mi můžou pr.del políbit ![]()
DJs apod. mají sice příležitosti, ale záleží už na nich, jakou chtějí mít pověst ![]()
@Anonymní píše:
Ano, vim o DJ a nevěstě na svatbě. Poradnej humus
Tak to je dobrej úlet
Snad nejsi ta nevěsta ![]()
Mam znameho, stastne zenaty, kdyz hraje, tak je nejradsi, kdyz mu jeho zena prijde delat spolecnost.
Ovsem byt to jiny typ, tak bych za to ruku do ohne nedala, ze si nenecha opile holciny naskakat do postele (nebo jinam). Takze proutnici z principu asi ne, ale prilezitosti maji asi vic nez prumerny chlap.
Holky jim asi sami skáčou do postele… Má někdo zkušenosti nebo někoho známeho, kdo je dj? A jak to má se ženami? Díky