Jsou djové proutníci?

Anonymní
23.10.22 20:15

Jsou djové proutníci?

Holky jim asi sami skáčou do postele… Má někdo zkušenosti nebo někoho známeho, kdo je dj? A jak to má se ženami? Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
23.10.22 20:32

Můj manžel je bývalý DJ. Promiskuita ovšem nemá nic společnýho s povoláním, to je záležitost osobního nastavení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.10.22 20:35

@Janli Děkuji za názor. A co hrál za styl? Byl známý?

• Citovat
  • Upravit
9757
23.10.22 20:41

Kamarádka byla DJ a byla hodně promiskuitní. Mají víc příležitosti + alkohol, drogy. Ale určitě to neplatí o všech a většina z toho vyroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
23.10.22 20:49

Já tedy nikdy žádnému do postele neskočila :lol: Bude to případ od případu jako všude ;)

• Citovat
  • Upravit
14944
23.10.22 20:51

Jeden ex byl dj a měl v techto věcech takové “jiné” smyšleni :nevim: no pro mě to nebylo. Jakoze takové otevrene :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31330
23.10.22 20:52

To mas jako s barmany… mají příležitostí asi vic, ale zalezi na osobním nastavení.
Na druhou stranu, ti djs se nevykecavaji na baru, maji mezi sebou a lidma pult a vetsinou moc nestojí o to, aby se jim někdo motal mezi fidlatka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
24.10.22 06:08

Jsou to čunaci, znám 3a děs :roll: doma jakože věrný muži ale to je jen na oko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
24.10.22 06:43

Mají víc příležitostí, ale o povolání to není. I farář může být kurevník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
24.10.22 07:26
@fera21 píše:
Mají víc příležitostí, ale o povolání to není. I farář může být kurevník.

To se stalo tady. Jedna paní ho tak obloudila, že vystoupil z řádu. Pořídili si děti a potom se rozvedli z důvodu opakovaných nevěr z jeho strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
24.10.22 07:46

Znám např. jednoho už asi 10 let, DJ a moderátor, asi celkem známý. A ne, nečekej, že ti ho budu jmenovat :lol: Slušný kluk co pamatuju, má aj rodinu. Naopak sem měla kámoše a tam škoda mluvit 8)

Pak ještě pár kousků, různé věkové skupiny (aj cizina) a je to vždy o tom člověku. Dělala sem třeba barmanku, chlapi se zajímali, ale když člověk popřemýšlí, že by se pak třeba chvástali, jak přetáhli barmanku z támhletoho podniku… mi můžou pr.del políbit :mrgreen:

DJs apod. mají sice příležitosti, ale záleží už na nich, jakou chtějí mít pověst ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.22 07:57

Ano, vim o DJ a nevěstě na svatbě. Poradnej humus

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
24.10.22 08:42
@Anonymní píše:
Ano, vim o DJ a nevěstě na svatbě. Poradnej humus

Tak to je dobrej úlet :roll: Snad nejsi ta nevěsta  ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.22 09:09

@shadowbabe Ne já fakt ne. :mrgreen: Takova blbka nejsem.

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
24.10.22 11:20

Mam znameho, stastne zenaty, kdyz hraje, tak je nejradsi, kdyz mu jeho zena prijde delat spolecnost. :mrgreen: Ovsem byt to jiny typ, tak bych za to ruku do ohne nedala, ze si nenecha opile holciny naskakat do postele (nebo jinam). Takze proutnici z principu asi ne, ale prilezitosti maji asi vic nez prumerny chlap.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky