Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
A co ti řekla dr? Vždyť to ma pěkně osklive a uz tři týdny. Jinak s moluskami mam zkušenost a vypadaly jinak - takové vystouple, leskle, místy do bila
no, syn si zrovna jednu molusku pěstuje na noze a takto opravdu nevypadá. Jinak já ji mám potvrzenou od doktorky, akorát jsme se rozhodovali, jestli ji odstranit nebo naočkovat, tak jsem radši nechala dítě naočkovat
No a na odstranění molusky se domlouváme již delší dobu…
@Tichošlápek píše:
A co ti řekla dr? Vždyť to ma pěkně osklive a uz tři týdny. Jinak s moluskami mam zkušenost a vypadaly jinak - takové vystouple, leskle, místy do bila
Obvodni mi nejdriv rekla,ze vyrazka,nejaka reakce.Dnes mi zadtupujici obvodsk rekl molusky,potirat Betadine.Takhle cervene to ma az posledni 2 dny,jinak bych s ni uz davno jela…
Ne, molusky to nejsou, podle me. A i kdyby byly, potiranim Betadinou nezmizi.
Kolik toho má? Naše dr mi tvrdí, že se nijak rychle a hodně nevysypou. Dítě má taky záhadné pupínky a ve školce molusky byly. Ty to ale prý nejsou. Vypadá to jak neštovice, ale ty měla a silné. Tak prostě čekáme, na kožním je termín až 26.7
nijak se to nezvetsuje a nerozsiruje. Větší jsou pořád větší a malé pořád malé. První si rozrdrbala, další už ne.
Zdravim. Dceri se asi pred 3 tydny udelala tahle vyrazka.Nic ji nesvedilo. Pupinky stale ma, ale vypadaji jako takova cervena sucha loziska. Muzou to byt molusky? prvni fotka je v den, kdy se ji pupinky objevily. Myslela jsem, ze ji neco postipalo. Dalsi fotky ted, potrene Betadine, proto tak do zluta.