Jsou to očistky?

169
22.7.18 07:05

Jsou to očistky?

Potřebovala bych poradit, před týdnem jsem se vrátila z porodnice po císaři. Celou dobu jsem už jen lehce špinila. Dnes jsem ale začala krvácet červenou krví. Jsou to stále očistky? Má někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
22.7.18 07:11

@ToVo měla jsem to taky tak,žádný strach,intenzita krvácení se může měnit. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
22.7.18 07:29

Děkuji :hug: tak to je fajn, fakt se mi dnes nechtělo jet někam na pohotovost. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.18 07:51
@ToVo píše:
Potřebovala bych poradit, před týdnem jsem se vrátila z porodnice po císaři. Celou dobu jsem už jen lehce špinila. Dnes jsem ale začala krvácet červenou krví. Jsou to stále očistky? Má někdo podobnou zkušenost?

Pokud je to je cervena krev, kterou normalne pobere vlozka je to si myslim ok.. Kdyby to uz vlozka nebrala jela bych..
Ja to takhle mela, behem vteriny jsem byla prosakla a takhle nekolik vlozek behem minuty a pak uz jsem jen sedela na zachode a lilo to ze me..
Nastesti jsem nebyla doma sama bylo to tyden po porodu tak jsem si zavolala na gyndu a jeli jsme tam.. Byli to naky blanky nebo co uz si nepamatuju :oops: dostala jsem nejaky kapky a pak uz dobry..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.7.18 07:53

Jo a taky mi v porodnici rekli, ze doma muzu krvacet vic.. V porodnici jen lezis a doma jak zacnes normalne fungovat tak vetsi zacne krvacet vic..

• Citovat
  • Upravit
169
22.7.18 07:57

Jen lehce krvácím, takže asi v poho. Děkuji za vaše zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
22.7.18 08:47

Taky můžeš krvácet víc po kojení. Víc se zavinuje děloha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí