Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Potřebovala bych poradit, před týdnem jsem se vrátila z porodnice po císaři. Celou dobu jsem už jen lehce špinila. Dnes jsem ale začala krvácet červenou krví. Jsou to stále očistky? Má někdo podobnou zkušenost?
@ToVo měla jsem to taky tak,žádný strach,intenzita krvácení se může měnit. ![]()
Děkuji
tak to je fajn, fakt se mi dnes nechtělo jet někam na pohotovost. ![]()
@ToVo píše:
Potřebovala bych poradit, před týdnem jsem se vrátila z porodnice po císaři. Celou dobu jsem už jen lehce špinila. Dnes jsem ale začala krvácet červenou krví. Jsou to stále očistky? Má někdo podobnou zkušenost?
Pokud je to je cervena krev, kterou normalne pobere vlozka je to si myslim ok.. Kdyby to uz vlozka nebrala jela bych..
Ja to takhle mela, behem vteriny jsem byla prosakla a takhle nekolik vlozek behem minuty a pak uz jsem jen sedela na zachode a lilo to ze me..
Nastesti jsem nebyla doma sama bylo to tyden po porodu tak jsem si zavolala na gyndu a jeli jsme tam.. Byli to naky blanky nebo co uz si nepamatuju
dostala jsem nejaky kapky a pak uz dobry..
Jo a taky mi v porodnici rekli, ze doma muzu krvacet vic.. V porodnici jen lezis a doma jak zacnes normalne fungovat tak vetsi zacne krvacet vic..
Jen lehce krvácím, takže asi v poho. Děkuji za vaše zkušenosti ![]()