Jsou to opravdu prdíky?

Zuzaniee
25.4.16 10:23

Jsou to opravdu prdiky??

Zdravim maminky a prosim o radu…Maly ma 4 tydny a asi nas trapi prdiky, ale nevim to jiste :( Ja vim, zni to divne, ale mam tento problem…Prcek si sem tam za den prdne, to slysim, tak cca 2× denne ma v pline solidne nalozeno :mrgreen: a skoro pri kazdem prebalovani ma v pline jen trosku prcle…Ale kdyz spinka(dela to teda hlavne v noci pred usnutim)zcervena a vydava zvuky, jako kdyby tlacil, dela to treba par minut a pak usne…Neplace! Brisko jsme masirovali Pupikem, hybali nozickama…Pripada mi, jakoby ho tam neco drazdilo a nejde to ven, tak se trapi…Nemate s timto nekdo podobnou zkusenost???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3662
25.4.16 10:25

@Zuzaniee počkám na radu, naší je 8 měsíců a to co popisujes, dělá od narození. Prostě se svijí, jak kdyby kadila, ale nekadi. Rudne. Občas u toho zabreci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
25.4.16 10:28

@Zuzaniee jsou to prdíky. Večer jsou děti citlivější… jesti kvůli tomu nemůže spinkat, dávej mu cca od 14hod. před každým jídlem kapky Babycalm- jsou přírodní - do večera doputují do střev a bude mít klidné spaní.
A jestli kojíš, pomůže vyřadit mléčné produkty ze stravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzaniee
25.4.16 10:34

@3HE Ano plne kojim a v noci musime budit jeste co 3-4 hodinky na krmeni(maly se narodil o mesic drive, tak aby pribiral),ale se spankem problem nema…Pred usnutim si chvilku tak zatlaci a pak usne na ty 3 hodinky do dalsiho krmeni :think: Kazdopadne dekuju za tip na ty kapky, kdyby to nepreslo, urcite vyzkousime! :kytka:

Příspěvek upraven 25.04.16 v 10:59

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
25.4.16 10:35
@Zuzaniee píše:
@3HE Ano plne kojim a v noci musime budit jeste co 3-4 hodinky na krmeni(maly se narodil o mesic drive, tak aby pribiral),ale se spankem problem nema…Pred usnutim si chvilku tak zatlaci a pak usne na ty 3 hodinky do dalsiho krmeni :pocitac: Kazdopadne dekuju za tip na ty kapky, kdyby to nepreslo, urcite vyzkousime! :kytka:

proč ten kulomet? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
25.4.16 10:56

@Zuzaniee ano jsou to prdiky resp. brisko (mlecko jim v brisku kvasi a je to pak tlaci). Vecer a v noci je to trapi nejvic. My to tak meli pul roku, vecer usnul, vzbudil se v 1 na mleko a od te jedne hodiny uz jen mrcel, tlacil a vetsinou to koncilo ve 4 rano revem. A tak to bylo kazdou noc. My teda neprdeli vubec, ani snad jednou za den. Nasad probiotika a jak pise @3HE zkus Babycalm pred kazdym jidlem, jsou jedine prirodni. Jinak masiruj nahrivej a holt chce to vydrzet. Preju pevne nervy :mrgreen: ;)

Příspěvek upraven 25.04.16 v 10:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzaniee
25.4.16 10:56

@3HE Blbe jsem klikla :mrgreen: Chtela jsem tohohle :think: ;)

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
25.4.16 11:00
@Zuzaniee píše:
@3HE Blbe jsem klikla :mrgreen: Chtela jsem tohohle :think: ;)
:mrgreen: ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzaniee
25.4.16 14:32

@Lišák1 Jeeee,vy jste me mile potesila :oops: Nastesti opravdu neplace, tak snad se mu to nezhorsi :think: Cvicit a mazat Pupikem brisko budeme urcite ;)

• Citovat
  • Upravit
463
26.4.16 09:18

@Zuzaniee Určitě jsou to prdíky, ale zvládne to sám. U nás to bylo daleko horší, propínal se, mostoval, a hlavně-jen řval a řval-museli jsme až do nemocnice a pak mu doma pomáhali kakat s takovou kovovou tyčinkou, pak už jen rektární rourkou. Ale u vás to není potřeba řešit, běžné prdíky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzaniee
26.4.16 12:00

@Nickyx Snad se to nezhorší no :)

• Citovat
  • Upravit
463
27.4.16 09:50

@Zuzaniee Neboj,z toho sám vyroste. To už byste s ním měli teď daleko větší problémy, ten náš už od začátku vůbec nespal a vyloženě prořval první měsíce, jestli někdy spal 2 hodiny v kuse, tak to byl balzám na duši. Nedal se ničím uklidnit, brečel v kočáru, po jídle, před jídlem, v náručí-prostě všude-fakt očistec(pro celou naší širokou rodinu).Takže se tím nenervuj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xDx
4
30.6.16 11:35

Dobrý den maminky, jdu si za Vámi pro radu. Mám 17denní miminko a přes den me krásne spinká a v noci moc nespí. Pořád hejbe nozickama a tlačí az je z toho celý červený a obcas si zaplace. Myslíte si ze by mohl mit prdiky? Děkuji Vam za radu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
30.6.16 11:46

Zkuste dávat od cca 12hod. kapky babycalm před každým kojením… uvidíte, jestli se něco zlepší. poku kojíte, vynechejte ze stravy mléčné výr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.7.16 18:32

Dobrý den syn se narodil 30.5. 2016. Teď asi poslední 3 dny pláče před jídlem po jídle skoro pořád. Není kojen dáváme mu Sunar a teď jsme koupili Nutrilon. Dáváme mu i fenyklový čajík. Dávám mu Espmisan, máme probiotické kapky a trubičku. Prohýbá se rudne a pláče. Prdí normálně, i když občas mi připadá, že má takový hodně bolavý prdík. Zrudne a pak příjde velký prdík. Nevím jak dál je mi ho moc líto. Propláče skoro celý den i noc. Pořád se kroutí. Jsem zoufalá moc bych si přála, aby se vyspinkal a vlastně i zbytek rodiny. Jak mu mám pomoci? Prosím o radu a děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí